Dekoration på väggen!?

Jag älskar det och det har jag gjort ända sedan jag upptäckte denna fina inredning/dekoration för första gången.

Nu återstår bara en himla massa tjatande på Micke, vilket inte blir det lättaste men jag får alltid som jag vill och så ska fallet bli denna gången också.

Gå in här och dröm er bort...

http://www.supergrafik.se/startsida-i-123.aspx

Denna lilla text eller stora? Kan göra ett helt rum till ett helt nytt rum. Det är snyggt, hemtrevligt, mysigt och dessutom är det en text som förhoppningsvis värmer och piggar upp.

Det är skitsvårt att välja ett av dom alla fina ordspråken osv...så du bör ha tid på dig när du går in på sidan.

och bäst av allt....

det är inte alls dyrt :D !



uppdatering

Det blev inte körslaget!

Killarna spelar något ishockey-spel på xbox och jag sitter och glor framför datorn. Jag har passat på att lägga in en massa saker på Tradera så jag hoppas på succé nu dom kommande tre dagarna. Jag har även bestämt med mormor att vi ska stå på loppis nu i veckan, kan bli en upplevelse. Jag är ute efter varenda krona som jag bara kan få nu eftersom det är Ullared den 30 November!



..........

Nu ska jag passa på att snacka skit med Richard om Micke medans han är på toaletten.

......

Så nu har Micke kommit tillbaka
.



Imorgon är det middagsbjudning som gäller. Mormor ska bjuda på kalkon och hon har tydligt gjort klart för oss alla att hon är glad över att Micke ska komma för att han äter så himla mycket...haha! Jotack. Det ska faktiskt bli rätt trevligt att träffa släkten och göra något lite annat än att bara sitta hemma och äta vår traditionella Micke-Felicia-mat. Vi blir hämtade lite tidigare på dagen av Jonas för vi ska uträtta lite ärenden så som kyrkan igen.

Mickes arbetskamrat ska sälja sin bil och Micke vill köpa den, vad har hänt? Köp den köp den köp den köp den!

Det hade varit så jävla skönt om han hade haft bil. Man hade kunnat göra tusen saker som man inte kan nu när man är så jävla bunden och fast. Jag tror att det första jag hade tvingat Micke till om han hade köpt den bilen är att köra till bokskogen och gå med hundarna, så jävla mysigt! Och sedan hade jag tvingat honom att köra till Vellinge blomman. Jag hade även tvingat honom att köra till någon trevlig mataffär förutom Willys som vi har varit flitiga stammisar på det senaste året. Jag tror det enda jag önskar mig i julklapp detta året är att Micke ska köpa en bil, det hade varit så underbart.






Mohahaha

Härliga Lördag!

Idag har jag spenderat dagen i Bunkeflo. Jag blev varmt välkomnad av Tim iallafall som kom springades mot mig och skrek "JAAAAAAA!" och gav mig en bamsekram, sånt känns lite extra. Vi spenderade största delen av tiden med att packa ner och sortera mina saker/kläder. Skrivbord och bokhylla skulle tömmas och kastas och mycket annat. Jag fick med mig en tv, en flyttkartong och en ikeapåse hem. När vi tagit så mycket som möjligt i mitt rum så satt vi ner och snackade lite ang hur vi ska göra med mitt rum med möbler osv, vad jag vill spara, vad som kan kastas/säljas och hur vi ska göra i framtiden så Tim kan använda det rummet. Det samtalet var väl lagom givande då jag inte riktigt vet var jag står just nu.

När det började bli mörkt så åkte vi bort mot kyrkorgården eftersom det är alla helgona idag. Det var Jag, Mamma, Tim, Julius, Geisha och Enzo. Det är så vackert när alla ljus är tända och där ligger nya fina blommor på alla gravar. Morfars grav var jättefin! Det känns dock inget "extra" när man är där, man kan liksom inte förstå att han ligger där, eller hans aska. Det stället det känns som han fortfarande existerar på och där man nästan kan känna av honom är hemma hos Mormor så det är inte ofta jag är på kyrkogården vid morfars grav. 

Micke har varit iväg hela dagen och jobbat så jag har fått sköta mig själv och mat pallade jag inte laga så det blev donkan på väg hem från Bunkeflo.

Vi kan ju snacka om "härlig syn" innan när jag skulle få upp allt i lägenheten, som tur är var där ingen som såg mig. Mamma hittade ingen parkeringsplats och kunde därför inte lämna bilen, dessutom har hon skitont i ryggen så hon kan inte bära och Micke var såklart inte hemma. Jag hade en full flyttkartong, en stor ikeapåse full av saker, en lcd tv, en bur med två hundar i och en donkan påse full av mat. Jag gick fram och tillbaka 48272 gånger, slutsaten = ett helt jävla projekt. Jag orkar inte gå längre in på detta men jag kan ju meddela att jag glömde min läsk som jag skulle ha till maten i bilen, nice.

Jag har fått upp en del saker nu och tvn klarade jag till och med att flytta och sätta upp själv, så där är full rulle i sovrummet nu. Nu sitter jag bara och väntar på Micke och Richard som ska vara här ikväll, funderar på att tvinga dom att se körslaget med mig klockan 20, för det vet jag att dom älskar :)

Hoppas alla ni har haft en underbar Halloween/Alla helgona.



Plötsligt....

...händer det!

Jag har grovstädat kök och hall men längre än så orkade jag inte.
Det ser rätt okej på övriga ställen i lägenheten. Det är precis som att när jag väl börjar städa så släpper allt och jag börjar städa riktigt ordentligt. Det är antingen eller. Nu har Micke jobbat klar också så vi ska snart bege oss mot Hemmakväll för att handla godis, dom har verkligen bäst bäst bäst godis! Dessutom billigare ju mer man handlar, nice! Eller kanske inte?

När vi kommer tillbaka är det dags för matlagning. Idag är det kycklingfilé, pommes, Erik Lallerstedts Beasås, stekt majs och vitlöksbröd som står på menyn till detta serveras även flera stora glas pepsi max och ett mycket efterlängtar Idol på tv (idol och idol, idol-rabih kanske?). Erik Lallersteds såser är oemotståndliga, det är färdiga såser i en liten burk som räcker till hur många som helst och till hur länge som helst. Bearnaisåsen är som den man får på restaurang. En burk kostar ca 20kr. Dom kan man köpa i nästan vilken mataffär som helst.

Har ni hört att experter tror att Rabih åker ut idag? Dom ska ju ha ett tema och detta temat ska tydligen inte passa Rabih alls. Han har störst chans att bli något efter Idol av alla dom som är med, det är en sångare som Rabih som hela rnb-sverige behöver. Dom andra medverkande är som vilka andra föredetta idol-vinnare som helst och vi kan ju tydligt se att dom inte varit några vidare framgångar. Dom både hörs och ser så jävla B ut, det gör inte Rabih. Jag tror Rabih skulle kunna bli väldigt stor i andra länder också! Vad anser ni?


Nu känner vi oss FITTA för hemmakväll, see you!




Kennelhosta, faaaan!

Äntligen Fredag!

Imorse låg jag var i sängen ett bra tag tills jag bestämde mig för att efter Våra bästa år var slut så skulle jag stiga upp och göra lite nytta. Jag tog ner alla flaskorna och pantade dom, 150kr rikare! När jag kom hem igen så började jag misstänka att Enzo blivit sjuk, i den såkallade "Kennelhostan" som just nu härjar i Sverige. Varför varför varför?

Han har hostat ett par dagar nu, det ser nästan ut och hörs som att han ska kräka men det slutar bara med en host och någon gång har där kommit upp vitt slem också, för någon dag sedan kräkte han också. Jag började googla sjukdomen och insåg rätt snabbt att jag var på rätt spår. Det är nog verkligen Kennelhosta han har fått, detta är riktigt smittosamt så det dröjer nog inte länge förrän Geisha också har det. Det är ofarligt så länge det inte blir värre och blir en lunginflammation istället. Det är självläkande och går bort mellan 1-2 veckor. Han är lika pigg och glad trots sjukan och aptiten är det inget fel på. Detta läste jag var helt normalt och skulle detta ändras så skulle man uppsöka veterinär. Det är skönt att det inte är något allvarligt iallafall, det är tur google finns för annars hade jag trott han var döende i kennelhosta nu. En kennelhosta är precis som en mänsklig förkylning. Jag känner mig lugn nu och jag hoppas få behålla lugnet. Man ska tydligen låta hunden ta det lugnt, inte träffa andra hundar, ta små promenader osv. Just nu sover båda två bredvid mig så det blir nog inga problem. Hoppas plutt snart blir frisk, synd om honom :(!




Jag fullkomligt AVGUDAR mina älsklingar!

Finns inga ord som beskriver hur mycket jag älskar snitt och snatt (som micke kallar dom)!
Dom bidrar med så mycket skratt, glädje och kärlek varje dag!








Sjukhuset...

Jag har spenderat dagen på sjukhuset, kanske inte dagen men några timmar.

Inte för att jag är sjuk eller så utan det var Karin som skulle dit. Jag och Walter gick en liten runda men vi ägnade rätt mycket tid inne på sjukhuset i korridoren också.

Jag blir så "gripen", vet inte om jag anser det vara rätt ord men någorlunda iallafall. Jag blir gripen av "livet" på sjukhuset. Det är nästan som en liten miniatyr värld. Det var så många som rullades förbi i sjuksängar med dropp och allt möjligt. Jag satt nog upp och ner i 1tim och 15 min och bara tänkte och tittade. Detta var medans Walter sov. Det måste vara ett otroligt spännade, roligt, jobbigt men framförallt givande jobb. Jag skulle så gärna vilja vara i någon av läkarnas kläder för en dag och testa på det. Jag är inte mycket för att plugga så att plugga till läkare är nog inget alternativ för mig, inte än iallafall.

Nåja, det var iallafall spännade att sitta där och följa läkarna och allt runt omkring. Jag tror att det är så "främmande" för en på något sätt så man tycker det är lite speciellt att vistas där. Det kvittar om jag är i en lokal eller bara på sjukhusets område, jag får samma känsla i kroppen. Jag avundas verkligen dom som är läkare samtidigt som jag inte gör det för det måste vara ett väldigt påfrestande jobb med tanke på att det som händer inte alltid är positivt. Jag antar att dom lär sig att skärma av efter ett tag, jag tror att detta kan vara anledningen till att vissa läkare ibland kan verka så kalla.

Att vara barnmorska måste ju vara en dröm, inte sant?

Jag hade kunnat sitta här och skriva om detta hela kvällen för det intresserar mig så mycket och jag har så mycket frågor och tankar kring det. Tyvärr är det mat nu så jag får fortsätta skriva sen, dock inte ang detta.

Ha det bra ! :)


Har börjat räkna ner för...

ULLARED!!!!

30 NOVEMBER, Here we come!




"BURBERRY"täcke...

Just nu håller jag på att buda på ett par skitcoola fodrade täcken till Geisha och Enzo. Det är på Tradera och vi är två stycken som tvälar mot varandra hela tiden. Där finns två stycken men jag behöver båda två!!! Jag tänkte göra allt för att vinna dom, så enkelt är det. Jag är helt enkelt ingen lätt motståndare.


Fan ta er om ni går in och letar upp dom och bjuder över mig nu!

haha



Vadå fräckt om både Geisha och Enzo har varsitt när vi är ute och går, dom hade blivit så fiiina!

lökjävel

Fy fan vad äckligt!

Jag gjorde köttfärssås igår och skar alltså upp 2 st lökar, mina fingrar luktar riktigt äckligt typ en blandning på sur-svett-lök, jag har försökt få bort den jävla doften med allt men det går inte. Det är så jävla vidrigt.


sökeeees!

Vi har inte längre den tiden vi behöver till vår lille kanin Viktor som närmar sig 2 år. Vi söker därför efter ett nytt kärleksfull hem till honom där han får den tiden och uppmärksamheten han förtjänar! Han är världens snällaste, mest kelna kanin och han har aldrig bitit någon av oss. Han är van vid att gå i koppel och vara ute och hoppa som han vill under vår uppsyn och detta gör han utan att bita i kablar osv. Han är en Dvärgvädur-kanin, brun-vitfläckig och oerhört söt! Vi vill inte ha något för honom utan vi anser att det är viktigare att han kommer till rätt hem. Vi har tänkt sälja bur och andra tillbehör så är du intresserad av det med så får du gärna köpa det till för en liten slant.

Är du intresserad så kan du bara skriva en kommentar till mig här på bloggen.



Kläder till Enzo?

Tina hämtade upp mig igår för tanken var att vi skulle på jakt efter en vit klänning som hon kan ha på sig på Lördag. Det tog inte lång tid förrän vi hittade vad hon behövde. Vi gick vidare för att ta en snabb "fika" och snacka lite. När magen var full och huvudet blivit segt av allt tjattrande så begav vi oss vidare in till Djuraffären för att jag tillsammans med Micke kommit fram till att vi måste ha Vinterjacka/regnjacka till Enzo. Jag hittade en skitcool kamo-jacka med päls, liknande en coose jacka. Naturligtvis så fanns denna bara i stora eller riktigt riktigt riktigt små storlekar.

Vi begav oss vidare, Tina åkte hem och jag gick vidare till Dog Fun som ligger vid Drottningtorget för att kolla igenom deras exklusiva utbud av hundkläder. Jag hittade kamo-jackan men tyvärr fanns den bara i vitt, den var minst lika fin och jag chansade på att den skulle passa honom. Det var väl rätt dumt att chansa på att den skulle passa eftersom att jag inte får pengarna tillbaka utan enbart byta till annan vara eller tillgodokvitto..Tror ni den passade? Nej, han höll på att tuppa av när jag hade knäppt knapparna. Jag vågar knappt inte skriva vad den kostade! 578kr!!! Jag ska gå dit om en stund tillsammans med Enzo så vi får testa jackorna på plats istället, jag tvekar inte på att jag hittar något annat fint till honom för den summan men det är ändå så himla tråkigt!

Det behövs verkligen vinterkläder/regnkläder på dom små liven nu när det är så kallt. Igår när vi skulle gå kvällsrundan och det ösregnade så såg både Geisha och Enzo självmordsbenägna ut. Dom har på sig små regntäcken nu och det räcker bevisligen inte. Det är alltså lika bra att lägga lite extra pengar på att få något som både är varmt och som skyddar mot regnet. Det lär bli kallare snart och dessutom får vi väl se en och annan snöflinga snart så det är lika bra att fixa det direkt.

Imorgon är det jobb mellan 8-16.30, skjut mig?









nya utmaningar

Ny vecka, nya utmaningar, yeaj! =/ 4 tunga dagar innan det är Fredag igen som vi alla längtar så mycket efter.
Denna veckan kan jag tänka mig att det är många som ska till kyrkan, tända ljus, lägga blommor och tänka  lite extra på våra anhöriga som gått bort. Det är nog många som ska fira Halloween och festa till det rejält också. Barnen ska klä ut sig och ringa på dörrar och fråga "bus eller godis" så jag uppmanar er att ha godia hemma annars kan det blir otrevligt! :D Alla som går i skolan har ett härligt lov framför sig.

Men för mig ser veckan ut följande...

Måndag blir det jobb, lagom kul.
Tisdag är jag ledig, men ska fixa en del saker med Karin..tror jag!
Onsdag är det jobb, fortfarande lagom kul.
Torsdag är det Lund med Karin och därefter jobb i bflo i 2 timmar.
Fredag är jag tack och lov ledig.
Helgen bjuder väl på något bra, det lär ju bli lite halloween-firande...pumpaljuslyktan kommer att tas fram iallafall haha!
Dessutom ska jag till kyrkan som alla ni andra säkert också ska! Det blir nog en bra vecka detta!

 


kväller...

Ni har väl inte missat klockan? Vi skulle ställa fram eller tillbaka (har noll koll, fattar nada) klockan natten till idag. Jag har aldrig varit med om att en dag har varat så länge som idag. Det har hänt flera gånger idag att jag fått chock när jag kollat på klockan och trott den varit betydligt mer än vad den är. Nu är klockan bara 18 och det känns som att den är minst 21. Det är så mörkt ute, det är så dystert och man kan bara vara trött. Det är alltid på hösten man går upp i vikt, det är fan inte konstigt. Det är så deppigt och man bara trycker i sig mat för att trösta sig själv.

Nu ska Micke snart iväg och spela match, så himla tråkigt för då blir jag helt ensam här hemma. Det är samtidigt rätt skönt att vara ifrån varandra en liten stund då och då. Det som är rätt sorgligt är att jag tror jag lider av seperationsångest när Micke och jag är ifrån varandra. Det räcker att han är på sitt jobb och att jag är på mitt så mår jag så dåligt för det. Det börjar när jag stänger och låser dörren på morgonen (6.30) när han fortfarande sover. Det är så hemskt!

Jag längtar redan tills han kommer hem för då ska vi titta på resten av ensam mamma söker och även love actually som visas på 3an idag klockan 21.

Hoppas att ni får en mysig kväll!




slut på veckan :(

Nu har nästan en hel vecka gått sedan jag skrev mitt senaste inlägg, så jävla kasst!? Jag får skylla på att jag är ovanligt trött, finner ingen ork till att göra någonting, haft mycket att stå i och helt enkelt glömt bort bloggandet samtidigt som jag många gånger loggat in för att skriva något men snabb ångrar mig för att orken inte existerar och loggar ut igen.

I Tisdags så jobbade jag först en stund hos Karin och blev sedan upphämtad av Tina för att åka och kollar på en "jobba utomlands-mässa" detta kan vara något av det tråkigaste vi gjort, det gav oss absolut ingenting. Inne på mässan träffade vi Angelica och Annika. Vi bestämde oss snabbt för att ta en snabb runda inne i stan istället för sedan hade Tina lovat mig att köra runt mig till dom lika förskolorna jag varit på denna månaden för att få timlistan påskriven. Detta gick ju lagom bra, men dock riktigt drygt.

I onsdags så skulle jag egentligen åkt med Karin till Lund men detta blev inställt. Istället så åkte jag och Annika till det nya Ikea och kollade läget, inget jag var speciellt imponerad över då jag mest tyckte det var FÖR stort och stelt på något sätt. Det kan ju vara så att man inte riktigt vant sig än. Jag har faktiskt hört från dom flesta som hunnit ta sig dit och kolla att dom inte alls gillar det, en del har till och med sagt "Jag kommer aldrig mer åka dit" men det tror jag inte speciellt mycket på, vi snackar om ikea liksom.

Torsdagen bjöd på vikariat på Vintrie förskola. Jag skulle börjar klockan 8 och när jag sattt på bussen på väg dit så fick jag samtal av bokaren att jag kunde börja klockan 9 istället. Kul! =/ Dagen blev inte bättre för när jag väl kom till förskolan så var där stelt, otrevlig personal, barnen var sjövilda och många av barnen grät sig igenom dagen för att dom saknade "mamma och pappa", kändes inte helt okej och kan tänka mig att den tryggheten barnen behöver inte riktigt fanns där. Jag tror inte personalen på avdelningen sa ett ord till mig på hela dagen mer än i början när dom skulle presentera sig osv. Jag avslutade dagen med " Jag pyser också nu...hejdå" fick ett "hejdå tillbaka" och sedan drog jag till med "tack för idag :)" då blev jag totalt ignorerad. Jag kan säga så mycket som att oavsett om jag skulle få ett heltidvikariat där i en hel månad så kommer jag aldrig någonsin sätta min fot där igen! Jessica min kompis ick äran att vikariera på samma ställe dagen efter mig och hon smsade mig vid lunch "ja, du hade rätt"...Hon har fått vikariat i 4 dagar till där, stackars!

Jag avslutade dagen i Torsdags hemma hos Mormor med mamma och Julle för att äta potatis och purjolökssoppa. Det finns ingen som kan göra den soppan så som min mormor, värd att dö för! Hon bjöd även på äpplekaka som jag egentligen inte alls tycker om men eftersom jag kände sötsug efter maten så testade jag en liten bit och det var det bästa jag gjort den dagen, sååå god! Jag fick med mig en bit hem till Micke och hans betyg vad "Inte för att överdriva eller så men det kan vara det godaste äpplekakan jag någonsin ätit". Min mormor är duktig :)

Jag fick dessutom den nya jackan i Onsdags, den var så så så fin! :)

Äntligen blev det Fredag och det var dags för vikariat igen fast på Ängens förskola, ett ställe som jag tycker mycket bra om! Där är jättebra personal, barnen är jättetrevliga, där är lugnt och mysigt och man kan bara trivas där! :) Oavsett var man kommer så är det drygt att jobba mellan 8.00 och 16.30 men tiden går faktiskt rätt så snabbt här. När dagen var slut så gick jag hem till Mamma för att be om skjuts hem för dom skulle inom det närmsta ändå köra mot Kristianstad där dom skulle spendera helgen. Skönt att slippa ta bussen.

Det har varit en riktigt härlig helg tillsammans med bara bara Micke. Man har verkligen fått pusta ut och bara vara ledig tillsammans. Det är tråkigt att helgen går så himla snabbt bara och att man redan tvingas inse att det är Måndag imorgon. Jag skulle så gärna vilja vara hemma i några dagar till, speciellt nu när det är höst, mörkt, kallt och ruskigt ute. Vi har iallafall haft en underbar helg. Ännu en gång så får jag påpeka att jag har världens bästa man! :)


Har ni hört face drop med sean kingston?


Puss




Hmmmm....

Är det bara jag eller är man ovanligt trött nu när hösten har kommit och vintern närmar sig mer och mer? Det kan ju också vara att min kropp inte är inställd på annat än att ta det lugnt eftersom jag inte är jätteaktiv och  inte har varit det den senaste månaden.

Jag trivs jättebra med allt just nu samtidigt som jag bara skulle vilja ändra på en del saker.

Jag trivs med mitt liv med Micke, det kunde inte blivit bättre. Jag är lyckligare än någonsin och jag undrar om jag någonsin kommer att kunna bli lyckligare än vad jag är nu. Jag har verkligen den bästa pojkvännen som alltid ställer upp för mig, som alltid finns för mig när det är något, som hjälper mig så gott han han med både det ena och det andra, en pojkvän som öppnar upp hela hans liv för mig och låter mig bo hos honom och sist men inte minst lyckan, glädjen, kärleken som han får mig att känna varenda varenda varenda dag, bara av att existera!
Jag älskar dig sååå mycket!

Att lulla omkring i lägenheten och göra lite vad man vill, sova hur länge man vill osv, det är säkert det som många tror att jag gör. Det är verkligen inte så, för det finns så mycket mer än jobb. Jag har minst 1-2 dagar inbokade av förskolor varje vecka, jag åker fram och tillbaka mellan Karin och Walter ett x antal gånger i veckan och inte nog med det så söker jag jobb som en galning varenda eviga dag. Men som jag sa så är det inte bara jobb som existerar utan det är så mycket annat också som måste fixas på vardagarna. Jag har svårt för att förstå var tiden tar vägen.

Jag bestämmer mig varje kväll för att "imorgon ska jag städa" men jag hinner aldrig med det, det är klart att jag prioriterar datorn en aning mer än städandet kanske och för att få det att funka så bör jag kanske låta datorn vara men va fan, då blir ju inte bloggen uppdaterad? Nu tänker väl ni säkert att man både kan blogga och städa på en hel dag, det bör man väl hinna med? Men det är just det jag menar med att det är så många olika andra saker som också ska göras, bankärenden, telefonsamtal höger och vänster till olika ställen, hundarna tar sin tid, ja tusentals olika ärenden.

Idag tillexempel så är jag helt ledig. Jag började dagen klockan 9 fastän jag skulle kunna sova hur länge som helst, jag bloggar nu och kollar igenom mail för att sedan göra mig klar för att bli upphämtad av Tina för att vi ska till en jobba-utomlands-mässa och direkt efter den ska vi åka till Limhamn-Klagshamn-Tygelsjö för att få min timlista klar så att jag överhuvudtaget får någon lön denna månaden och efter det blir hem och diska för det har jag lovat Micke. Jag tror att när jag är klar med det så har Micke hunnit hem och då blir det naturligtvis matlagning som står på schemat och efter maten så blir det tv+dator och sedan är det dags för bingen igen och så var det helt plötsligt Onsdag.

Där ser ni...En hel dag borta pga massa små saker. Det sög att jobba heltid förr,  man hann inte med ett skit och man kände sig bara så jävla otillräcklig. Alla ni Mammor och Pappor som dras med detta var eviga dag, och era barn bara vill mer och mer men ni har ingen ork och dom förstår inte varför, när dom tagit studenten så förstår dom exakt. Det må dröja men det kommer!

Jag trivs skitbra såhär men samtidigt så saknar jag att ha ett arbete att gå till. Jag var så nöjd med hur man hade det på h&m när jag jobbade där, man jobbade en helg var ledig en annan, jobbade olika timmar varje dag, jobbade kväll en dag och jobbade förmiddag en annan. Det är så jag är skapad till att arbeta både tidsmässigt och yrkesmässigt. Jag älskar kläder, jag älskar tiderna, jag älskar shopping, jag älskar h&m, jag älskar människorna som jobbade på h&m, jag mååååste få jobb på h&m! Vilket tyvärr inte är det lättaste.

jag antar att det bara är att leva livet (som många förmodligen anser att jag gör just nu) för att sedan ta sig an ett riktigt drygt heltidsjobb på något pissigt ställe där arbetskamraterna är riktigt pissiga dom också. Detta är bilden man får när man gång på gång kommer till nya förskolor och personalen sitter och snackar om bakformar, kakböcker, cykeltårtor och andra lämpliga samtalsämnen. Kom igen, det är redan riktigt dött, det blir ju knappast bättre av sitta och snacka som om man är 75 bast, sorgligt att behöva uppleva detta.

Det känns nästa som att jag jobbar heltid ändå, hemifrån. Samtalsämnet 24-7 här hemma är Mickes jobb, det känns nästan som att vi jobbar med hans jobb tillsammans, den enda skillnaden är att jag inte får någon lön. Jag är ganska så insatt i det och inte för att skryta men jag är jävligt grym på att förutse vad olika matcher kommer sluta, det vet jag att du är impad över snutt, du måste bara intala dig själv att det är okej för dig att tänka att jag är lite bättre än vad du är på ditt jobb :)

Jag vet inte riktigt var jag vill komma men jag känner att jag har fått sagt det mesta som fanns inom mig nu ang detta. Jag kan bara citera Maria från Svenska Hollywood-fruar...


"Att vara hemmafru är ett heltidsjobb"



Habbababbaaaa!

Lova att inte dö!
Här kommer den.....


Måndag

Igår kväll sålde jag Goosen, sorgligt. Jag får alltid ångest efter att jag sålt mina saker. Idag har jag varit på banken och egentligen skulle jag hälsa på Annika på hennes jobb men fick ett sms om att hon inte befann sig där. Det är tråkigt att det alltid ska bli en jävla massa klydd med jobb, varför kan man inte bara få ett jobb som man trivs med och där allt rullar på som det är sagt. Stackare!
 
Jag har insett att höjden av arbetslöshet nog är att sitta och göra om foto på datorn på olika hemsidor. Jag har bland annat sminkat micke till tjej, det var en trevlig syn. Jag hade nog sett skapligt äcklig ut om jag skulle få för mig att bli man istället. Micke såg riktigt bra ut som kvinna, så go on om det skulle va så. Jag kan ju säga att jag kommer inte finnas vid din sida mer såfall. Jag har alltid velat ha en bög-kompis men inte i detta fallet. Jag fick ett riktigt roligt klipp av min kusin Filip innan också, skrattade som fan. Jag kommer att lägga upp det klippet i nästa inlägg! Han är lika arbetslös som jag, som ni säkert förstår.

Jag känner att en semester till något varmt land inte hade suttit fel just nu, packa ner Micke och bara dra. Det går ju dessvärre inte med tanke på att vi har två hundar som behöver oss, hundvakt någon? :D Och sedan har ju Micke sitt förbannade jobb som han säkerligen inte kan lämna 1 vecka ens, vikarie någon? :D

Jag börjar få lite smått panik i kroppen nu också för snart fyller Micke 24 trevliga år, i December dock men ändå! Jag vet inte vad jag ska handla till honom? Det kan vara något av det svåraste som finns. Man kan typ rita en teckning till mamma och pappa men frågan är om det är lika uppskattat av Micke? Jag hade helst av allt velat ge honom allt han ville ha, typ en bil och betalat bensin + försäkring osv alltid åt honom, en jävligt cool fotbollsresa typ se Milan som han älskar med en kompis (jag anser nog inte att jag är det ultimata sällskapet för en sån resa), resa till Thailand i hundra veckor, en hel hög med nya exklusiva dyra kläder, 765 trisslotter med hopp om att han blir miljonär på minst 1 av dom, ja du förstår vad jag menar! Det bästa till den bästa. Jag brukar ha rätt grym fantasi när det kommer till detta men nu står det helt still. Han ska iallafall få en heldag tillsammans med mig på Vellinge blomman så fort dom har öppnat vinterlandet.



Här med foundation, tandblekning och rouge!



Såååå gammal bild!




Hahaha denna bilden har också några år på nacken!




HAHAHAHA när vi precis hade börjat på JKG



Underhållning

Snygg brud!





HAHAHAHAHA

Veckan som kommer

Hur ser då den komman veckan ut?

Imorgon så ska jag gå runt med Cv på Entre och när jag ändå är på Entre så ska jag hälsa på Annika på hennes jobb. På Tisdag ska jag iväg med Tina på mässa och bli inspirerad till att jobba utomlands haha. När Onsdagen anländer ska jag åka till Lund tidigare än fan för att passa Walter medans Karin är hos tandläkaren. Torsdag bjuder på absolut ingenting och på Fredag är det jobb i Bunkeflostrand mellan 8-16.30. Riktigt ehm....spännande vecka framför mig.





"Skate with Busetto"


Vem vinner kriget?

Så nu har jag både duschat, gjort mig iordning och fått hem Micke. Det är snart dags för att laga mat, undra vem som vinner kriget idag. Jag tänker göra allt för att vinna, jag orkar verkligen inte laga mat just nu. Dessvärre så kommer jag att få diska om jag inte lagar mat, hm svårt val. Varför kan han inte bara göra både och? Jag hjälpte honom faktiskt att ta ut dammsugaren innan när han skulle dammsuga datorn, ja för att den var dammig inne i och fläkten lät som en brunstig fiskmås.




Denna trevliga text finner man precis vid gränsen till Möllan. Score!


soondag!

Ja, det blev som jag sa.


Hela dagen har jag bara suttit här och tittat på tv och på datorskärmen. Micke är iväg och spelar match nu, hoppas det går bra för honom :) Jag ska snart gå in och duscha och sedan tänkte jag plocka undan lite här hemma. Hundarna är lika slöa som mig, dom har busat en aning idag men inte lika mycket som dom brukar. Detta måste bero på att det är Söndag haha! Jag vet en som inte är nöjd med att det är Söndag idag och det är min kära Mamma eftersom hon hatar alla dagar förutom Fredag och Lördag iallafall nu under vintern haha!

Ikväll säljer jag min Goose för nu har jag köpt en Solaris Parka.





Hahahaha vilken bild, hittade den precis i min gamla Bilddagbok. Lika roande som den är gammal :)



Canada Goose

Tjenixen!

Nu har jag lagt in goose-jackan på blocket.se. Jag brukar använda mina goosar en säsong och sedan sälja dom. Det som är bra med Goose är att dom har ett så bra andrahandsvärde! Jag köpte min för 5500 kr och kommer att få 4000kr av en tjej för den idag eller imorgon. Jag har hittat ersättaren redan och det känns som den kommer bli använd mer än 1 säsong innan den byts ut då den är så jävla snygg! Det är en svart Canada Goose Solaris Parka.



Geisha+Enzo = Sant

En väldigt trött Enzo




Två hundar som är laddade för att gå på gatan



Tagna på bar gärning när dom jagade en fjäril



"Låt mig vaaaa"



Geisha har precis vaknat



Återigen tagen på barn gärning när han undersökte badkaret på egen hand



Vilar på syrrans rygg, skönt.



"Äntligen en lugn stund" - Geisha


MOHAHAHA

Dessa bilder pryder spegeln i hallen här hemma.

Bilden på grisen föreställer gestalten som hemsöker oss, vi har döpt honom till Haren. Man hör honom när man minst anar det.

Bilden på flickan, ja det är faktiskt jag och den är till för att Micke ska förstå vem som bestämmer här hemma. Tro det eller ej men detta har fungerat :S !




LOOORDAG!

Idag vaknade jag runt 12.30 av att Micke kom in och sa att han planerat att träffa Richard i stan klockan 13 för att kolla runt efter skor. Morgonglad som jag är så blev jag skitirriterad utan att riktigt veta varför nu när jag tänker efter men jag tror för att jag hade uppskattat om vi gjort något tillsammans under dagen kanske. Det spelade ingen större roll eftersom jag vid klockan 13 bestämde med Annika att jag skulle komma bort till henne på Entre där hon jobbat sedan igår. Jag tog på mig och vandrade bort mot Entre. Jag gick omkring ett bra tag innan jag hittade hennes jobb där inne, det var ju helt nytt och Entre är ganska så stort. Vi snackade ett bra tag och efter ett tag kom hela familjen Sandström + Leo också upp på besök för att sedan hämta hem Annika. Dom olika kaffesorterna, glassen, kakorna osv testades. Äkta italiensk glass, då snackar vi. Tänk dig Italiensk mjukglass, kan det bli bättre? Det ligger iallafall på 3 våningen på Entre bredvid Sf-bion. När Annika och co sedan hade åkt hem så gick jag en runda på Entré. Hittade absolut ingenting som jag kände att jag var tvungen att köpa vilket är ganska ovanligt. Kan kanske vara för att jag varit rätt mycket på Entre nu när jag varit mycket ledig. En sak är säker och det är ju att det kommer in mer och mer skitfina saker nu till vintern.

Micke hittade inga skor i stan. Han gjorde mycket klart för mig att han tyckte att modet nu iallafall när det gäller skor var riktigt kasst. Jag kan väl bara hålla med. Jag tycker dock att det var längesedan det var så underbart nice skomode för kvinnor som det är nu, jag älskar dom flesta skomodellerna nu och vill bara ha ha ha ha! Det jag håller med om är att för herrar är där inte många skor som är till att hänga i granen, det är mycket boots och kängor, verkligen skitfult! Det finns mycket snygga finskor fortfarande men just den här "vardagliga"skon är det ont om.

Idag blev det tacos big time här hemma, verkligen gott! Tyvärr blev jag mätt alldeles för snabbt, hade helst av allt velat äta mycket mycket mer. Finns nog ingen maträtt som jag älskar så mycket som Tacos haha. Förr hemma i Bunkeflostrand så åt jag nog tacos minst 3ggr i veckan, helt galet. Jag blev nästan känd hos vänner och bekanta för detta, skoj haha!

Imorgon ska Micke spela match klockan 17 och innan det blir det nog bara en lugn dag hemma i soffan/sängen kan jag tänka mig. Vi får helt enkelt se vad söndagen bjuder på. Hade ju klart varit kul att hitta på något innan han ska iväg men det är inte alltid orken tillåter.

Jag vet att det är ett himla tjatande om Rabih men jag kan inte låta bli, jag har hört honom sjunga "You are not alone" minst 20 gånger idag.

Jag glömde även att jag träffade på Bilal idag när jag skulle till Entre, verkligen roligt! Det var verkligen längesedan. Han hälsade iallafall till alla er i det "gamla gänget", ni vet vem ni är!



Så kan det gå när man lämnar sina glasögon framme herr Sandqvist.
Du må vara snygg i dom men.....



Idol och en busig Enzo

Sådär nu har Rabih varit uppe på scen och han är så fucking bra! För er som inte såg det så måste ni antingen gå in och kolla på tv4.se eller på youtube sen för det var verkligen grymt. Anders Bagge trodde att MJ hade gått in i Rabihs kropp, Laila sa "Michael Jackson var här" och Andreas kommer jag inte ihåg men han sa också i stil med att det var riktigt riktigt bra. Jag står alltså fortfarande för att Rabih och Reza är dom bästa ikväll. Jag hatar bokstavligen hatar Tove, sån jävel som lyssnar på Kent, har cp-ryck när hon dansar och allt annat som jag hatar. Inte nog med det så var hennes framträdande idag fruktansvärt kasst, juryn håller med mig.


I Pausen fräschade jag till mig för jag såg så jävla risig ut, så risigt att jag tänkte att Micke nog skulle lämna mig om han såg mig. När jag gjorde detta så tog jag Enzo bar gärning i badkaret! Jag skällde inte på honom utan satte på vattnet i kranen i badkaret med hopp om att skrämma honom men han sket fullkomligt i det och började dricka från vattnet istället. Trollvalp!






Friday

Idag är man en slagen hjälte!

Igår var det mest ett jävla farande fram och tillbaka mellan olika ställen. Dagen började klockan 9.00 hemma hos Karin och Walter och slutade hemma hos den danska familjen i Bunkeflostrand 24.00.

Jag kom till Bunkeflostrand vid 16.30, gick upp mot Annestad för att lämna över en bok och någon biljett till en bekant till Karin. När klockan var 17.00 så ringde jag på dörren till familjen vars flicka jag skulle passa. Det gick jättebra! Har turen som får passa snälla barn. Jag la henne i sängen vid 19.30, funkade inte riktigt 100 så jag tog upp henne igen och gik omkring med henne lite. Hon somnade inte fastän hon var så trött, kan ju vara för att hon varit lite orolig, det var ju inte mamma eller pappa. Jag la henne till slut i vagnen och gungade henne så som jag gjorde med Julius när han var bebis. Hon somnade direkt! Någon gång under kvällen vaknade hon till för att hon tappat nappen men annars sov hon som en stock resten av kvällen till föräldrarna kom hem.

Jag gick mot bussen 24.00 och väntade i 20 minuter innan bussen kom. Jag fick sällskap av Nicklas som kom cyklandes förbi mig och hade varit hos Sumit. Det var tur för tiden gick lite snabbare. Det var nästan lite obehagligt att stå vid bussen själv vid den tiden i Bunkeflostrand. Där var inte en bil i närheten, gatorna var helt tomma, inga människor förutom jag och Nicklas. När klockan sedan var 01.00 så hade jag lagt mig i sängen och det tog inte lång tid innan jag somnade.

Imorse märkte jag inte ens när Micke gick till jobb vilket jag alltid brukar göra annars! Jag har varit helt slut idag, riktigt död. Som ni säkert förstår så har jag inte gjort ett dugg idag. Micke har åkt och kollat på hockey med Padda och jag sitter hemma själv och tittar på idol. Det är extra kul med Idol idag eftersom dom har Michael Jackson-tema. Idolerna har varit sådär fram tills Reza kom upp på scen, hon var grym! Reza är riktigt cool, skitkul när hon snackar svenska, creds till henne som bara bott här något år och redan kan så bra svenska, duktig. Jag sitter just nu och väntar in min absoluta favorit Rabih, hoppas han gör det riktigt bra idag så han inte åker ut. Han var verkligen världens skönaste röst.




Torsdag.

Jag steg upp klockan 20.00 idag höll jag på att skriva, jag menade naturligtvis 8.00. Jag satt och inväntade svar av Karin med Walter ang om jag skulle komma eller inte och klockan 8.30 hör av sig och säger att hon behöver mig idag kl 9.00. Det var bara att slänga på sig kläder, fräscha till sig och sedan gå ner till cykeln. Det trodde jag iallafall till jag satt mig på cykeln och insåg att något med bakdäcket var galet, typ för lite luft. Jag cyklade tillbaka för att sätta cyklen och sedan gå upp och ta pengar till bussen. När klockan var 9.08 var jag hemma hos Karin i stan. Jag jobbade ett kort pass till klockan 10.50 och sedan gick jag hem i kylan.

Nu sitter jag bara och relaxar. Jag hoppar över att lämna cv idag och skjuter fram det till imorgon eftersom mamma har lovat att skriva ut lite fler av mitt cv under dagen. Jag är helt ledig imorgon så slipper jag känna mig stressad osv. Jag ska snart göra mig klar för att ta bussen till Bunkeflostrand från Gustav vid 4. Jag ska lämna någon lapp till en bekant till Karin innan jag beger mig till famijen vars flicka jag ska passa idag till 23.30. Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ta bussen tillbaka så sent hem eller om jag ska bli i Bunkeflostrand. Det är nog något jag ska fundera en aning på under kvällen.

Jag har även en telefon som är halvt ur funktion. Jag kan inte svara på sms och inte ringa samtal men jag kan få era sms och svara när ni ringer. Detta kommer förhoppningsvis vara lagat till imorgon någon gång. Jag ska försöka fixa något tillfälligt nummer annars.

Vi hörs! =)


Barnvakt

Fan vad jag har varit kass på att uppdatera! Brist på saker att skriva får jag väl skylla på men riktigt så är det inte.

Nu är det redan Torsdag och folk börjar nog redan förbereda sig för helg! Härligt!

I Tisdags jobbade jag på den nya förskolan i Bunkeflostrand. Liten mysig förskola med lite barn och trevlig personal. Jag kom hem vid kvart i 6 och då hade redan Padda och Micke börjat "hockeykvällen" här hemma. Vi skulle ju se Mif på tv tillsammans. Det beställdes Pizza från Pizzeria Viking som failade så totalt sist men faktiskt lyckades rätt bra nu. Idag är det barnflicke-time, klockan 9 ska jag befinna mig hos Karin men har frågat om vi kan skjuta fram detta då jag inte anser det är lönt att komma dit och befinna mig där en timme bara för att jag ska. Jag ska nämnligen gå runt med mitt cv på Entre idag, fick 3 stycken utskrivna av Micke igår och skulle väl behöva typ 10, dock är ett cv på 6 sidor. Jag kan förstå att han inte vill slösa papper, haha! När klockan slår 17 idag så ska jag befinna mig i Bunkeflostrand hos den Danska familjen med den lilla flickan, där ska jag sitta barnvakt fram till att klockan är 23.30, jesus! Det är dock väldigt fina pengar.

Jag har lagt ut min Goose jacka på blocket.se för att se hur mycket jag skulle kunna få för den. Detta är andra säsongen nu, över all kritik! Jag är sugen på någon ny, helst goose men en annan modell.


ENKELT recept

Riktigt god köttfärssås på mitt sätt!

för ca 4 personer eller i vårt fall 2 personer för att Micke äter som en häst.

2 gula lökar
1burk krossade tomtater
1 matlagningsgrädde
2pkt bacon
1pkt malet kött (400gr)
många färska champinjoner


Hacka löken, skär svampen och baconen och stek detta tillsammans i mycket smör.
När detta är genomstekt så lägger du i köttet. När köttet är genomstekt så tillsätter du nästan en hel burk krossade tomtater (ta hela om du vill ha en riklig tomatsmak). Rör om och tillsätt sedan all matlagningsgrädden. När detta är klart så börjar du med spaghettin. Ju längre du låter köttfärssåsen stå och koka/puttra ju godare blir den nämnligen.

kryddor: salt, svartpeppar och "allkrydda".

sveingott! :)

 


skitjobb!

jag måste bara understryka att vara tillbaka i verkligheten - Måndag suger något fruktansvärt. Varför kan det inte bara vara helg alltid eller iallafall kännas som att det är det? Varför måste vardagen alltid betyda något tråkigt och alltid bidra med tråkigheter?

Jag har suttit och försökt skriva ett personligt brev nu under eftermiddagen men jag lyckas verkligen inte, jag har helt slut på ord och idéer. Jag tänkte nämnligen gå ut imorgon i stan och lämna mitt cv + personliga brev till olika ställen. Jag tror inte på någon succé men gör jag det så har jag det iallafall gjort och det är bättre än inget. Jag kommer tyvärr inte kunna fullfölja idéen då jag imorgon kommer att jobba på förskola (N) och likadant på Onsdag så det får väl bli på Torsdag detta kommer bli aktuellt. Jag har alltså några dagar på mig att fixa till det.

Varför ska det vara så jävla svårt att få ett jobb som man vill ha och kommer trivas med? Ska allt verkligen gå ut på att ha bra kontakter?

Jag vill verkligen jobba i en butik, få göra det jag älskar - sälja och bara trivas som fan med tillvaron.

Istället tar jag hand om barn....

Var fan är rättvisan?


tråkmåndag

Nu är det måndag igen och det känns nog ungefär lika surt för alla!

Igår blev det en riktig mysdag här hemma. Vi låg och kollade på sf-kanalen i princip hela dagen fram till Micke skulle spela match klockan 20. När han kom hem så la vi oss i sängen och kollade på fotbollskanalen - sånt man får leva med. Det var med andra ord ingen händelserik dag. Jag fann ingen ork i kroppen, jag orkade inte ens sitta vid datorn - därför den dåliga uppdateringen.

Hela morgonen har jag och hundarna legat och myst tillsammans i sängen och kollat på olika program. Det är ett väldig tråkigt utbud på morgonen med program och vill man se sf-kanalen och alla andra tusentals kanaler så måste man gå ut i vardagsrummet men det orkar man inte för man vill ligga kvar i sin lilla varma täckesgrotta på morgonen nu när det är så kallt.

Denna veckan är ganska händelserik får jag nog säga.

Idag blir det ytterligare en lugn dag. Imorgon jobbar jag mellan 8-16.30 och sedan kommer Padda hit och kollar på mif matchen på tv. Onsdag jobbar jag också mellan 8-16.30. Torsdag kommer bjuda på barnpassning i Bunkeflostrand mellan 18.30-23.30.




Bjuder på den för att det är måndag och min man är på jobb och jag längtar mkt efter honom :(


You are my world!

Du är det bästa som finns.




Jag älskar dig!


tröttz0r.

Nu har jag lugnat mig en del sedan senaste inlägget. Tror jag iallafall.

Jag tror kanske inte att jag hade varit lika irriterad om jag hade sett att svenska laget hade ansträngt sig för att vinna och visat lite glöd. Skitsamma, hänt har hänt och det är inte mycket att göra åt. Det kan dock ha varit den mest tråkiga matchen någonsin.

Nu sitter boysen och spelar fifa, jag är sitter och bloggar i brist på annat. Jag är riktigt trött ikväll, har absolut ingen aning hur detta kan komma sig. Det kan bero på att det varit en fartfylld dag som bjudit på både det ena och det andra.

Imorgon ska Micke spela korpen-match, detta är inget jag tycker ska bli kul. Jag vill att han ska vara hemma med mig men som jag nämnt i tidigare inlägg så är det inget jag kan hindra honom att göra om han verkligen vill. Han har en egen vilja trots att jag tvivlar på detta ibland, typ som idag på ikea :D

Jag tror dock om Micke inte lurade mig att vi ska till Oasen en blomsterbutik borta på drottningtorget och kolla blommor imorgon. Jag köpte bara rosor idag på willys, knappt det med tanke på priset och att dom nästan var "döa" men fint var det med en färgklick i allt det beige/cremefärgade. Richard kommenterade dagens outfit i lägenheten iallafall och det ser jag som något positivt -"Vad har hänt här, såhär brukar det inte se ut?" så kan det gå när min kreativa sida ploppar ut då och då. Det får väl bli en rad gröna växter imorgon som är svåra att ta dö på.

Jag har fått kommentarer om mina lackleggings eller mina "batman"-byxor som Richard sa.

"Snygga batman-byxor, blir du inte helt varm i dom?"

viktigast av allt är ju att Micke gillade dom och det visade han tydligt! :)

Jag är riktigt trött och skulle helst av allt vilja gå och lägga mig och sova men finner inte lugnet i kroppen med 4 män i vardagsrummet. Jag får helt enkelt vänta till gästerna gått hem. Rätt oartigt att gå och lägga sig också...kom jag på precis. Det är kul att ha alla killarna här också så vill inte missa något, det bjuds på mycket skratt. Jag står ut helt enkelt.





Danmark - Sverige

  • Lars Lagerbäck är totalt inkompetent - avgå!
  • Danskar kan vara något av det svinigaste folket som finns, jävligt sorgligt att vi har en bro som binder oss samman. Det enda dom är bra på är filma + sega.
  • Domaren = stenmutad liten jävla råttspanjor!!! skjut dig.






How to deal....

Naturligtvis ska man respektera varandra i ett förhållande, man kan inte längre vara egoistisk och tänka utifrån sitt eget bästa. Det viktigaste för att ett förhållande ska fungera är enligt mig respekt och tillit. Det är skrämmande att höra och se att vissa människor har så fel bild av hur ett förhållande kan och ska fungera. Det är ingen människa som kan bestämma över en annan människa oavset om man är i ett förhållande eller ej. Du kan aldrig bestämma och förbjuda din partner till att göra något, agera på ett visst sätt, umgås med vänner, avstå från fritidsintresse osv...däremot måste du alltid våga och kunna berätta för din partner om du är missnöjd med något och sedan är det upp till din partner att göra något åt detta eller inte. Har du en partner som anser sig kunna bestämma över dig och sätta upp regler för dig i ert förhållande som du måste följa annars kommer ert förhållande aldrig att överleva? Ge upp för fan...det är väl inget att bygga vidare på? Den partnern som agerar på det viset det är ingen partner att hänga i julgranen precis. Den partnern saknar både respekt, tillit, självförtroende och en hel del andra saker. Hela världen är full av kvinnor/män och där finns till 100% en som är minst lika bra och som behandlar dig som du förtjänar att bli behandlad!


Tack för mig!



Lördag.

Igår blev det verkligen en vanlig svensk hemmakväll.

Vi lagade mat och tittade på tv - naturligtvis Idol. Jag hade en väldig spänningshuvudvärk efter att ha gått och burit på den stora bagen på ryggen runt halva stan, så vi la oss rätt tidigt i sängen och fortsatte med tv-tittandet där tills vi slocknade.

Idag vaknade vi ungefär samtidigt av en ren slump. Finns inget bättre än att vakna upp, slå upp ögonen och mötas av ett "God morgon älskling, har du sovit gott" av den man älskar allra mest efter mamma, pappa och Julle såklart :D

Jag låg och vaknade till liv i sängen och Micke hade gått upp för att skriva blogginlägg på www.fotbollskanalen.se/spel och lite annat som hör hans jobb till. Jag vaknade till 100% av Annikas morgonsms som löd "kommer du till entre sen och snackar lite? :D "....Självklart gjorde jag det och klockan 11 så stod Annika nedanför mig och vi körde bort mot Entré. Det blev en hel del snack om både det ena och det andra, en speciell sak som det talades mycket om kommer jag att ta upp här i bloggen inom det närmsta. Jag införskaffade mig ett par lacklegging för 149kr på Gina tricot (skitsnygga) och en lite längre svart tröja att ha till leggingsen (heter det så?) också på Gina tricot för 149kr. Jag hittade ett par skitsnygga leggings i bomull med skinn-lappar om man kan säga så inne på MQ för 199kr. Jag köpte dom inte för jag blev så jävla irriterad på han som jobbade där inne. När jag stod och provade inne i provrummet så ställer han sig och kollar rakt in till mig och frågar hur det går. Jag hade liksom bara trosor på mig vid det tillfället. Det är okej att stå utanför proven och fråga kunden hur det går men att sticka in hela huvudet (när vi dessutom inte haft någon konversation tidigare heller) och fråga hur det går det är INTE okej. Det blev iallafall inte mycket shopping utan mest snack, vilket var väl behövligt. Det är alltid lika kul att träffa Annika och snacka, för vi har alltid så mycket att snacka om och oftast är det saker inom samma kategori. Vi förstår med andra ord varandra riktigt bra och är väldigt lika varandra, dock inte utseendemässigt haha!

När Annika hade lämnat av mig hemma igen så var det dags för färd mot Ikea med Mickes pappa, köket skulle planeras, köpas osv. Detta tyckte inte jag var så speciellt intressant så jag gick istället omkring i min egna lilla värld och plockade på mig allt jag ansåg vara behövligt och fint. Micke hade med andra ord inte mycket att säga till om. Det var dock ett väldigt tomt Ikea och där fanns inte mycket som var jätteintressant. Detta har ju att göra med att dom är i full gång med att flytta bort till Svågertorp. Jag hittade en massa olika ljuslyktor, ljus, blomma, matskål till hundarna och lite sånt. När vi kom hem så upptäckte jag att Micke inte hade packat ner blomman som jag köpte, KRIG! Kriget gick över ganska snart och vi började istället storstäda lägenheten eftersom vi ska ha gäster ikväll i form av Padda, Richard och Håkan...tänk vilka roliga namn man använde sig ut av på 80talet :) !
Vi ska äta mat från en Kina restaurang, vilket jag inte är super nöjd med men det får fungera idag och sedan ska vi titta på matchen här hemma. Känner jag boysen rätt så kommer det nog att spelas en hel del xbox också. Det är redan i fullgång nämnligen. Micke och Padda (som kom tidigare än dom andra för att kolla elitserien här) sitter nu och spelar fifa istället, är jag förvånad? NEJ.

Jag ska gå ner mot Willys nu och handla snittblommor och vanlig blomma till en kruka i köket som just nu innehåller en gammal jävla blomma som är inne på sin sista vers. Det finns inget som fräschar upp och gör hemmet så fint som nya blommor speciellt snittblommor i ett nystädat hem. Det är verkligen grädden på moset. Det tråkiga är att snittblommor dör så snabbt men man kan väl unna sig att handla nya då och då. Det är ju inte mycket pengar det handlar om, speciellt inte när det kommer till dom små blomstertälten som ligger mitt på Gustav adolsfstorg, dom har jättebra priser. Jag känner mig som en gammal jävla kärring som sitter och snackar om blommor men tro mig det gör verkligen susen.


Hoppas nu Sverige vinner och att ni får en toppenkväll! :)



Denna bilden bjuder på många minnen, minns du Annika?


Lika som bär?

Visst är det lustigt att man som kusiner kan vara så lika och som riktiga syskon så olika? Jag satt och letade i gamla bilder för en stund sedan och hittade en speciell bild. På bilden ser ni mig och min kusin och enligt mig och en hel del andra så är vi väldigt lika varandra. Kolla våra ögon, hur vi gör med munnen, näsan, haka, kindben...jämför man allt så är vi nästan identiska. Kollar ni sedan längst ner på sidan så ser ni en bild på min lillebror. Där finns absolut ingenting som gör att man ser att vi är syskon.



haha :)

Tänkte även passa på att berätta att några av dom människorna som ligger mig närmast hjärtat är mina kusiner, dom är nästan mer syskon än kusiner till mig. Jag älskar er!


Det var allt för idag. Ses imorgon!






Karro



Gustav



Filip



Fredrik


Min RIKTIGA lillebror Julius :)


En fullspäckad Fredag!

Åh vad dålig jag har varit på att uppdatera!

Av någon konstig anledning så varje gång jag loggar in på blogg.se så segar allting totalt ur, man kommer absolut ingen vart när man klickar på något så det är lika bra att klicka ner allt och hoppas på bättre tur nästa gång, vilket man såklart inte har och till slut så blir klockan så mycket att man inte pallar blogga utan går och lägger sig istället.

Idag har jag varit händig och tagit bussen till Bunkeflostrand för att träffa den danska familjen med den lilla flickan som behöver barnflicka. När jag anlände till Bunkeflo så gick jag in på Ica för att handla dricka, där inne så stötte jag av ren slump på Josse som storhandlade. Vi gick tillsammans bort mot adressen jag skulle till, passade helt enkelt på att ta en liten pratstund. Jag gick sedan vidare bort mot huset som jag skulle till och där inne hittade jag världens sötaste lilla flicka som precis blivit 9 månader. Mötet gick jättebra och dom ville ha mig som barnflicka åt deras lilla Sopia så nu är det bara att vänta på att dom ringer mig för tider :) ! När jag sedan var klar hos familjen så gick jag vidare bort mot mitt eget hem och passade på att plocka ner lite saker som plösligt fyllde en hel bag, jag visste inte om jag var sugen på att gå och asa runt på den men det slutade med att jag gjorde det iallafall. Jag packade bland annat ner Goose jackan, skepparkavaj, 2 par skor, digitalkamera-laddaren, skärp, klänningar och lite annat.

Jag blir lika glad varje gång bussen rullar in i Bunkeflostrand. Ännu bättre är det när man sedan hoppar av bussen och känner den underbara luften som är så annorlunda jämfört mot luften inne i stan. Jag är uppväxt i Bunkeflostrand, jag blir bara mer och mer övertygad om att det är där jag hör hemma och får jag bestämma så kommer jag att hamna där resten av livet sen också. Jag älskar verkligen Bflo.

Jag har även besökt staden idag där jag helt glömde bort att handla almenacka som var anledningen till att jag åkte dit. Jag handlade istället ett par beiga jeansleggings för 149kr på h&m och en svart/vit tröja för 249kr på h&m som jag kommer lämna tillbaka för den var inte alls snygg på.

Jag glömde berätta att innan idag när ja var hemma så hittade jag en gammal almenacka, jag tog med mig den som underhållning till bussresan. Jag kollade vad jag hade skrivit på varje datum och den 27September 08 hade jag skrivit in "Micke" och efter det så rullade det bara på med "Micke" var och varannan dag. Slutsatsen blir alltså att den 27September 08 så träffades jag och Micke för första gången, alltså mer än 1 år sedan. Helt galet! Jag som trodde att jag fortfarande var nykär?

Det är rätt kul när man tänker efter vad som har förändrats under detta året som har gått, mellan mig och Micke alltså. Vi började med att träffas ganska oseriöst, jag tröttnade på det oseriösa, Micke insåg inte vad han hade förrän han förlorade det ungefär, jag kom tillbaka och nu sitter vi här tillsammans i en 2a på Katrinelund med två stycken hundar varav den ena är köpt gemensamt. Imorgon ska vi till Ikea om Mickes pappa kör med oss, Dom snackar med någon ikea-snubbe om det nya köket som förhoppningsvis står klart här hemma snart och jag går en sväng i butiken och plockar på mig en massa som jag sedan tvingar Micke att betala. Han ansåg att det enda vi behövde var en "konservöppnare", jag anser att det är en del andra saker också haha! OM VI SÄGER SÅ!

Bilder på morgondagens shopping kommer imorgon alltså.

Vi funderar på att handla sverige-tröjor till hundarna som dom ska ha på sig imorgon. Det var extra pris på dom i en djuraffär borta på Värnhem. Där fanns två olika sorters, en gul med blå kronor och en blå med gula kronor, tur man har två så man slipper välja!

Imorgon möter Sverige grannlandet Danmark, det har ni väl inte missat? Vi ska iallafall se matchen här hemma med lite vänner, ska bli jätteroligt. Det blir en riktigt bra match och det är så viktigt att Sverige vinner!

Ikväll kommer det att bli en lugn hemmakväll tillsammans med min älskade och våra vovvar, det ska bli skönt. Det var längesedan vi bara var hemma och gjorde inget på en Fredag.



Bunkeflostrand - Strandängarna.






Home!

Har precis kommit hem från Karin och Walter.

Idag bestämde jag mig för att gå sträcken Katrinelund - Davidhallstorg, det skulle jag inte gjort för det regnade oavbrutet. Det var en himla tur att det spelades bra musik i lurarna annars hade jag nog lagt mig ner i fosterställning och gråtit.

När jag var på väg hem så tog jag upp mobilen för att skicka "tyck synd om mig-sms" till Micke som väckte mig imorse genom smset "Bra start på dagen, fick punka på cykeln" och då ska ni veta att han cyklar Katrinelund- Västra hamnen. Jag hann inte skriva klart förrän jag själv fick sms, det var från Micke (telepati). Han hann före med sympati-smset och berättade att han nog inte skulle komma hem förrän klockan halv 7 idag för han ska träna och lämna in cykeln och han klämde även in "jag går i regnet nu"...Naaaw snutte då, för det gör ju inte jag. Kampen om vem det var mest synd om fortsatte inte för han svarade inte på mitt svar.

Jag har precis torkat och fått upp värmen. Nu ska jag plockan undan efter hundarna, städa upp i köket, städa upp mig själv för jag ser ut som en trollunge och sist men inte minst så ska jag gå ner på willys och se om dom har en almenacka och köpa frimärken.

Det är ingen som är sugen på en Canada Goose väst - Brun med rött löv, helt ny med lappar. :D ?

Jag återkommer inom det närmsta med roligare uppdateringar, tips, och massa annat.

Beijo folks!


jobbig, jobb, jobbig, jobb....

Nu ska jag börja göra mig i ordning för cykeltur mot Davidhallstorg för ett trevligt litet arbetspass! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta så jag gör både och.

Har ni någonsin funderat på varför dessa två ord är så otroligt lika varandra? Det kan ju inte vara en slump?

Jobb + Jobbig ?

Vi hörs senare!



Glöm spikmattan nu kommer spikkudden!

Har ni testat att ligga på årets trend spikmattan?

Min mamma är trendig så hon har köpt en spikmatta. Jag testade den med hopp om att jag skulle bli grymt besviken. Jag kan säga att såfort jag la mig på den så var det precis som någon "energi" eller något annat bara lämnade kroppen. Jag blev totalt avslappnad och hade nästan kunnat somna. När jag sedan reste mig upp från den så kände jag mig som en helt ny människa, tro det eller ej men vilken skillnad denna lilla konstiga matta gör!

Har ni hunnit upptäcka vad jag upptäckt än?

Spikkudden!
(frågan är vad nästa blir, spikstrumpor?)

Den ska tydligen hjälpa fantastiskt bra vid öm nacke, spänningshuvudvärk och till en hel rad andra saker.

På Bodystore.com får du den för endast 229kr!






lat,latare,latast?

Ja som ni säkert förstår så steg jag upp från sängen mer åt 10 än mot 8.

Jag hade riktigt svårt för att somna inatt, förmodligen för att jag sovit så långt in på dagen kanske. Jag känner hur trött jag börjar bli på mig själv, jag blir bara latare och latare och ändå gör jag inte ett skit.

Idag ska barnflickan i mig träda fram igen och runt 14 kommer jag att bege mig mot Karin för att gulla med Walter. Imorgon ska jag iväg under dagen till mina hemtrakter Bunkeflostrand för att träffa en liten familj som har en flicka på 8 månader som även hon skulle behöva en barnflicka, here i am! =) Det ska bli jättekul att träffa dom och prata lite mer om hur ofta dom har tänkt sig osv. Det är ju en bit mellan Katrinelund och Bunkeflostrand men tar man sig bara till Gustav Adolfs så tar det ca 20 min till man är i Bunkeflo, överkomligt men inte varje dag! Något som är kul? är att jag har fått nya vikariat igen i Bunkeflostrand med start på onsdag nästa vecka. Det är ett par dagar mellan varje tillfälle men det är bara skönt att vara lite ledig och pusta ut mellan gångerna. Frågan är om jag någonsin kommer att skaffa barn efter alla dessa barnskötar/barnflicke jobben. Oavsett vad så dröjer det innan där kommer någon unge ur mig. Känner jag bara att jag har för lite bebis i vardagen så snor jag min älskade kusins tjockemolle unge Noah.


Noah <3


natti folks!

Nu är det snart dags för bingen men jag tänkte avsluta med ett litet inlägg här på bloggen.

Idag tvingade Micke mig att skala typ 1 ton potatis för vi skulle äta riktig husmanskost - kött, potatis, brunsås och lingon. Jag får ju nog säga att jag är ganska så glad att han övertalade mig för denna maträtten kan vara något av det godaste som finns, så god att jag nästan vill äta den imorgon igen. Jesus så mätt man blir också!

Imorgon har jag bestämt mig för att inte sova så länge, jag tänkte gå upp ungefär samtidigt som Micke går till jobb alltså ca 8.00 om jag inte har helt för mig. Jag längtar ärligt talat efter att gå upp när det är mörkt, tända ljus, göra varm choklad med grädde, sätta mig framför datorn och bara ta det riktigt easy! Jag glömde nämna gå ut med hundarna men det försöker jag nog bara förtränga, dock kan det vara rätt mysigt med en morgonpromenad om vädergudarna är på ens sida!

Ta nu för tusan del av alla tips ni fått av mig idag, det är inte varje dag man får rabatt på Nelly (men nästan) och snart är det Fredag vilket innebär att om du inte beställer från parfym.se väldigt snart så kommer du inte hinna få hem paketet innan Fredag. Vem orkar vänta ända tills på måndag? Tveka inte att beställa, gör som jag...inbilla er att det är pengar som du ändå kommer få ihop vid senare tillfälle typ som när du pantar flaskor eller något annat trovärdigt!? Dessutom så får du ju se det lite som att du sparar pengar med tanke på alla trevliga höst-rabatter som finns att ta del av.

 Jag tror nog att lika väl som JAG behöver en ny garderob till höst-vinter 09 så behöver du det och varför inte spexa till det med en trevlig doft också? Du lever bara en gång?!


Härmed säger jag godnatt och vi ses imorgon då jag kommer bjuda på ännu fler tips!

Nu ska jag ta hand om mina tre bebisar, en spelar det nya fifa, en äter ben och en är jävligt missnöjd med tillvaron pga benet är upptaget.









Smart ögonskugga!

Har du precis som jag problem med att applicera ögonskuggan så det ser riktigt snyggt ut?

Jag kollade runt på internet och hittade denna smarta uppfinningen Eye-majic! Jag kommer utan tvekan att testa den. Du får 5st par per gång och det är bara att sätta den lilla lappen på ögat och sedan om jag förstod rätt dra den åt ett visst håll så sitter den där den ska och du har en kletfri snygg ögonskugga. Jag var skeptisk till att detta skulle fungera och på samma gång vara enkelt tills jag såg alla fina kommenterar den har fått på nelly.se. Alla är supernöjda så varför skulle inte jag bli det? Folk är också noga med att poängtera att den är lätt att applicera. Den finns i flera olika färger. Ni har väl inte missat att nelly.se bjuder alla på 100kr om du beställer för minst 500kr? Detta är ett erbjudande från Sofie Fahrman och går ut redan imorgon klockan 23.59 så titta in redan idag. Är du ute efter en snygg festklänning, nya skor, sexiga underkläder, ny väska eller kanske någon cool jacka till i höst/vinter så kommer du helt rätt.



Kan hundar ha damp?

Denna natten har inte varit nådig!

Nu är det såhär att förr i tiden när bara Geisha existerade och Micke inte var så glad för henne så envisades jag om att hon skulle sova i sängen tillsammans med oss, hon är ju så liten och sover hela natten? Han envisades dock tillbaka med att vägra ha henne i sängen. Hon fick alltså sova i sin korg.

senare dagar när han fattat lite mer tycke för Geisha...nästan mer tycke än vad han har för mig..så hamnade hon i sängen och det var inget jag tyckte var negativt eftersom det var vad jag strävat efter ett bra tag. Nu har vi två hundar och båda två ska ligga i sängen med oss. Nu är det varken jag eller micke som envisas om det utan det har visat sig att vi har två hundar med väldigt stark vilja.

(missförstå inte hahahaha)

 Jag tror vi har testat på allt som går, en i vardagsrummet och en i hallen, båda i hallen, en i köket och en i vardagsrummet, en i sovrummet och en i vardagsrummet OSV...det funkar inte! Dom är totalt sjövilda om dom inte ligger tillsammans med oss i sängen. Nu har det dock gått så långt att jag inte kommer ihåg senast jag sov en hel natt utan att vakna pga att en av hundarna antingen rumstrerar runt, skäller eller något annat.

 Inatt envisades Geisha om att skälla var fjärde kvart åt något totalt obegripligt och Enzo var nere och sprang rundor i lägenheten och hoppade alltså upp och ner från sängen hela tiden, detta gjorde även Geisha men tillskillnad från Enzo så kan Geisha inte hoppa upp i sängen själv så hon ställer sig vid sängkanten och gnäller till någon tar upp henne? Jag var sååå nära på att låsa in dom på toaletten inatt, kalla mig gärna djurplågare men inte förrän du upplevt detta själv. Ni undrar säkert varför jag inte låste in dom på toaletten, jo det är så att Enzo har något jävligt skumt för sig, han hoppar ner i badkaret alldeles själv? Ja, det är en chihuahua på ca 15cm mankhöjd...finns bara en förklaring...allvarlig störning i huvudet?

Detta resulterade alltså i att jag sov till ca 12.30 idag vilket är ganska ovanligt för mig. Jag vaknade dock (naturligtvis) runt kl 9 efter att Micke hade gått till jobb av att någon av hundarna (enzo utan tvekan) stod och raffsade på dörren. Micke hade alltså stängt dörren till sovrummet där jag sov och hade lämnat hundarna i hallen, väldigt gulligt av honom, tyvärr misslyckades den planen totalt och jag fick gå upp och öppna dörren så att galningarna kunde hoppa upp till mig. Jag var dock väldigt klar med att dom skulle lägga sig ner och sova direkt när dom kom upp och tro det eller ej men dom löd mig :S ? Vi sov alltså ostört tillsammans i sängen till klockan 12.30.

Jag har faktiskt varit väldigt kreativ sedan dess och suttit och gjort om mitt cv totalt eftersom det såg ut som andra världskriget. Det är riktigt fint nu och jag är supernöjd, nu fattas bara trevliga sökbara jobb! Jag vill så gärna ha ett jobb som gärna ska innefatta försäljning. Tyvärr ser det så mörkt ut speciellt inom den braschen just nu så jag börjar nästan ge upp. Jag har ett toppenfint fullspäckat cv som jag var så säker på att jag skulle kunna få ett jobb med men jag vet inte hur många jobb jag har sökt sedan den 5 juni. Det enda jag får tillbaka är ett mail med texten "Tack för din ansökan, vi har gått vidare med andra sökande men sparar ditt cv" eller något liknande. Det suger speciellt när man vill jobba!

Jag har ju dock sedan den 8 juni jobbat som vikarie på olika förskolor i limhamn-bunkeflo, detta är inget jag trivs alls med men som jag måste jobba med för att få pengar tills jag hittar något annat.

Jag är även barnflicka åt lilla walter som är 1 månad gammal men detta är tyvärr inget jag kan leva på då det endast är ett fåtal timmar i veckan.

Vet ni något ställe som söker personal?





Miss you såhär vid juletid...

Jag längtar något så fruktansvärt efter julen, är det någon annan som också gör det?

Jag har en sån konstig känsla i hela kroppen, julkänsla...hur galet låter inte det?

Jag längtar efter mörker, tomtar, ljusstakar, julklappsshopping, tända ljus, advent, rött, julgran, mysig julmusik osv.


Man skulle kunna säga att jag har ett helt projekt framför mig med tanke på att det enda Micke prytt lägenheten med under julen innan min tid har varit en bock? Herregud säger jag bara. Jag kommer med andra ord att få ligga i rejält. Det kommer bli Vellinge blomman många gånger om och storhandla tomtar, röda saker, och allt som har med julen att göra. Jag kan inte säga att jag tycker att det ska bli tråkigt utan det blir nog mer årets upplevelse att försöka få in julstämning i denna lägenheten med tanke på hur Micke är. Jag kommer dock inte ge mig för jag är van vid att få som jag vill och även denna gången ska det bli så.

Vellinge blomman kan vara något av det mysigaste som finns att strosa omkring på under påsk, halloween, jul osv. Har man inte känslan så kommer den efter du har varit där. Deras tomteby är ju så otroligt fint, så mycket tid dom måste lägga ner på det.

Detta året kommer tomtebyn på Vellinge blomman att öppna den 31oktober!


Nu när jag skriver om julen så kom jag att tänka på förra vintern. Den vintern då vi var ett helt gäng som umgicks 24-7. Vi gjorde verkligen allt tillsammans. Vi hängde på puben nästan varje kväll under helgen, sjöng karaoke och fick dit Dj som spelade skitbra musik flera kvällar. Vi hängde hemma hos Hudde flera kvällar i rad, vi gjorde inget speciellt och hade ändå så jävla kul tillsammans. Jag och annika snodde cheeseballs, några av oss bildade cheeseballsklubb, vi drack, vi åt tillsammans, vi spelade spel och lekte lekar.
Vi hade så jävla roligt tillsammans.

Kommer ni ihåg när Niclas (efter en kass utekväll i limhamn och vi slutligen hamnade i bflo på puben) var skittoppad och bjöd alla på champagne? När vi var hos Hudde och Niclas spydde vatten och jordnötter överallt, hahahaha! När vi stal kundvagnar och körde omkring varandra? När Niclas gång på gång hamnade på bänken utanför Ica? När du och jag Annika hade xider med oss in på puben i våra väskor och när vi med jämna mellanrum gick ut för att dricka dom, billig fylla! Och när vi sedan gick in i kundvagns"stallet" och kissade? hahaha
När vi en kväll satt och hittade på låtar om Annikas hår och alla skrattade så vi höll på att dö? När Josse var tvungen att äta en ostbåge ur Filips håriga navel? När vi dansade loss hemma hos Hudde till våra olika spotify-listor? Våra samtal inne på Huddes rum på madrassen, allt ifrån "jag kan inte andas, så jag går hem" till "still, still," När jag och annika tog över Bobo och huddes "riddar"spel på någon spelsida och förmodligen sabbade allt som dom byggt upp under flera dagar? När vi hade snöbollskrig. Jag blir så jävla glad bara av att skriva ner alla minnen, jag sitter och ler och skrattar för mig själv, Micke måste tro jag är dum i huvudet. Har ni något annat ni kommer ihåg som jag missat att skriva så skriv det!

Fy fan vad jag saknar er och den tiden! Det var verkligen vi och vi var så bäst!

Nu är vi allihopa på olika ställen i Sverige, vi gör olika saker och vi har kommit olika långt i livet.

Jag vet inte med er men jag tycker att vi ska ta en reunion. väldigt snart!


Ni vet vem ni är!






Just want you to know....

Nu har en hel dag gått och jag har inte åstadkommit mycket!

Jag har plockat undan efter krigar hundarna som har sina saker exat överallt efter en dags bus. Jag har även tvättat en maskin tvätt och diskat undan en del men till största del har jag bara suttit här framför datorn. Det var nog inte förrän Micke kom hem som jag äntligen fick tummen ur röven. Jag duschade, gick ner och handlade några få saker som fattades till kvällens mat och när jag kom tillbaka så hängde jag upp tvätt och började på matlagningen. Nu anser väl jag att jag har gjort mitt och lämnar övrigt till Micke vilket då är laga klart maten och gå ut med hundarna senare.

Just nu är hela lägenheten fylld av ljuvlig mat-os. Idag blir det kycklingfilé, pommes, beasås och vitlöksbröd, mumma! Jag kommer dock få stå ut med ishockey match på tvn i ca 1 timme till. Det är FBK-SSK som spelar, fråga mig inte vad det står för, jag har nämnligen ingen aning! Då kanske ni undrar hur jag står ut? Jo det är såhär att efter matchen är slut så är det jag som bestämmer över "dippidoppen" (fjärrkontrollen) som man säger hemma hos familjen Åbrodd. Det finns nackdelar och fördelar med att leva tillsammans med sin älskade, testa inte på det om du inte är en riktig dealer! ;D

Tro det eller ej men min kära vän Annika har också skaffat blogg, besök gärna henne!

http://annnnika.blogg.se






Är du uttråkad?

Såfall finns denna sidan som är full av idéer på saker att göra när du är uttråkad! Riktigt skojig!



www.uttrakad.se





Jotex!

Jag tänkte även tipsa om en fantastisk sida som inriktat sig på heminredning. Dom är enormt billiga och har ett jättefint sortiment! Detta är förmodligen jättetråkigt för er som skiter totalt i inredning osv men för er som faktiskt intresserar er ut av sådant så rekommenderar jag starkt...

www.jotex.se


Jag kan garantera er att om ni är ute efter julgardiner så hittar ni dom direkt här.

Här är några tips på ursöta gardiner till jul som faktiskt startar om redan ca 1,5 månad.


Panellängd 4-delar - 159kr.


För dig som inte är förtjust i tomtar finns denna stilrena panellängd. 2 delar . 99kr.


Jag ska även tala om att jag tycker bäst om panellängder, därav mitt val MEN där finns även kanallängder, hällängder, öljettlängder och mycket mer! Du ska också veta att oavsett vilken gardin du väljer så finns där nästan 100 matchande saker till den, allt från kuddar, fleeceplädar, dukar till påslakan.

och naturligtvis så är inte allt julinspirerat!





Passa på!

Hellu allihopa!


Ni har väl inte missat att du som medlem på ellos.se har 20%rabatt på hela din beställning och inte nog med det så bjuder dom även på frakt med expressfart (värde 20kr) du får alltså varorna du beställer inom 48timmar! Wiho! Om du inte vill ta del av denna rabatten så har du 40% rabatt på valfritt plagg också.

www.ellos.se


Jag tänkte visa lite av höstens nyheter från ellos.se här på bloggen.



En urfin tunika för bara 149kr!
(finns i andra färger)


Levis Jeans 603
1299kr (1039 när rabatten är avdragen)
skitsnygga!


Mysig långkofta nu när den börjar bli kyligt.
Endast 399kr. Finns även i svart/grå.


Esprit tunika. 399kr.

Skitfin! endast 199kr.
Finns i fler färger.



Jag har inte glömt er män!

Tro det eller ej men det finns faktiskt jättesnygga kläder till män på ellos.se fast dock inte riktigt lika mycket som till kvinnor....

Var nu inte såna märkesbögar, ta en titt!



En snygg cardigan från BZR, 999kr.
Finns även i Marinblå.


Esprit Casual Jacka, 1399kr.


Varm jacka från EDC, 1599kr.

skepparkavaj, 799kr.

Jacka, 499kr.

Min favorit, en bag av skinnimitation, Puma vs Ferrari reporter bag.
799kr!



Uppdatering

Det har varit kass uppdatering under kvällen eftersom Susanne (www.susannejeppsson.blogg.se) har varit inne och designat bloggen. Jag återkommer imorgon. Det är jättekul att se att det är så många som besöker den, fortsätt med det!


Stort tack!

Här har det hänt saker!

Ett stort tack till Susanne Jeppsson som under kvällen suttit och designat min blogg!

Jag rekommenderar starkt hennes två bloggar.

www.stjdesign.blogg.se - Där hon visar upp och säljer jättefina smycken som hon själv har tillverkat.
www.susannejeppsson.blogg.se - Där hon skriver om bla Kropp&Hälsa, Oriflame, Nya lägenheten, nyttiga/goda recept och mycket mer!








No skola, No jobb! (8)

Idag vaknade jag runt 10.00, satte mig vid datorn en stund för att sedan gå bort mot värnhem och skicka iväg burberykjolen som blev såld ganska snabbt. Jag var lite orolig för hur jag skulle skicka den, jag kan ju inte precis trycka ner den i ett vitt litet kuvert. Jag kom dit och upptäckte postens egna vadderade kuvert i 4 olika storlekar, S-XL. Jag tog ett storlek L och la ner kjolen där, gick perfekt. Jag fick betala 60kr för kuvertet som redan hade porto, dom tog hand om det och sedan var det klart. Riktigt smidigt. Jag var 650kr rikare och dumma shopping-felicia dök fram igen. Jag intalade mig själv att BARA gå in på h&m snabbt för att se om dom fått in skorna jag talat om i tidigare inlägg. Det hade dom inte och jag fortsatte intala mig saker. Jag skulle BARA kolla i någon butik till, kanske hittade något fint till Micke som förklarade min kärlek eftersom han klagar på att han inte känner sig älskad av mig, till största del skämt men ni vet att det finns en sanning i alla skämt haha! Nej men skämt och sido. Jag hittade Telia, gick in där och fick för mig att jag skulle teckna abonnemang och skaffa en ny dator, förfan Felicia. Jag gick ut kvickare än tusan när jag såg priserna och stack sedan vidare till Lagerhaus där jag tänka införskaffa lite nya doftljus, då det är slut på dom här hemma. Jag föredrar dock ikeas bättre och jag skänkte inga kronor till lagerhaus heller. Nehepp, vidare till ZOOAB för att handla lite ben till hundarna. Skulle egentligen köpa ett sånt här flexikoppel till Enzo också, Geisha har ett och Enzo går i vanligt "citykoppel" ett kortkoppel. Känns lagom rättvist. Det gick bra när han var liten plutt men han blir större och större. Dom var dyrare där än på andra ställen där jag sett dom som på vacker tass så jag hoppade helt enkelt över det. Jag kan säga så mycket som att min lilla shoppingrunda gick på 27kr, standing ovations. Jag tänker så galet när jag är ute och handlar, shoppoholicer kanske? Jag intalar mig en massa saker som tex "Ja men jag kan handla dessa skorna för 400kr för jag har ändå en hel drös pantflaskor hemma som jag kan panta och på så vis få tillbaka dom 400kr" men jag tänker liksom inte så 1 gång om samma flaskor utan det kan bli 2,3,4,5,6 gånger? Det är liksom inga 18k guldflaskor här ligger i ikeapåsar hemma. Hemska hjärna, ibland är det som om den lever sitt egna lilla liv utanför mig.

Ibland önskar jag att allt var som förr när man fortfarande gick i skolan, studiebidraget/barnbidraget kom utan någonting, alla pengarna gick till sånt man absolut bara ville ha och man behövde inte ha ångest efteråt. Det är tufa tider för en del, speciellt för oss som precis tagit studenten. Försök få ett jobb som inte innebär att du jobbar på kvällar som telefonintervjuare eller telefonförsäljare. Du får lön efter vad du säljer = N-A-D-A.

Nu ska jag snart plocka undan lite smått här och gå ner och handla lite mat till ikväll. Jag hade sluppit plocka undan här om det inte vore för att Enzo hade bitit sönder ett reklamblad i 1000 bitar när jag kom hem ifrån värnhem. Jävla trollhund! Jag ska även försöka mig på att ge Geisha hennes medicin. Hennes öga har blivit jättefint.


Lilla Hanna, min älsklingsflicka, long time no see.

Stallet, long time no see.



Skitpizzeria!

Onlinepizza, hört talas om det?

www.onlinepizza.se

Du skriver in ditt postnummer och vips så kommer alla pizzerior som levererar till din adress upp. Du kan ringa dit och du kan beställa online. Det tar oftast lite tid innan pizzan kommer beroende på var du bor så ring i god tid. Pizzerian vi brukar ringa heter Viking och ligger vid Slussen, det tar 1 timme innan dom är här. Det är ju naturligtvis så att dom inte kör iväg med pizzorna direkt efter 1 beställning utan väntar tills där är några som beställt och tills alla pizzor blir klara. Kan rekommendera deras Värnhem special, fruktansvärt god! Jag ska även tala om att det är inte bara finns pizza att beställa där, utan även en massa annat.

Vi har testat på det här hemma ett par gånger. Vi har varit relativt nöjda, ibland har dom missat pålägg på pizzan, ibland tar det längre tid än 1 timme typ 1,5, lite småsaker som man kanske får räkna med. Igår var jag dock MISSNÖJD kan jag säga. Vi beställde pizzorna klockan 18, räknade med att vi skulle ha dom runt 19. Jag beställde värnhem special och Micke beställde en Jasmine special. När klockan var 19 hade vi fortfarande inte fått våra pizzor utan dom anländer klockan 19.30. Smaklökarna och magen hade ställt in sig på värnhem special och helt av allt hade jag bara velat trycka i mig hela pizzan på en och samma gång med tanke på att jag inte ätit något på hela dagen. När jag öppnar kartongen ser jag till min besvikelse att där inte ligger en värnhem special, jag går in på hemsidan och ser att jag har fått en Sigges special? Det är inte så enkelt att det är budet som har gjort fel genom att ta fel kartong, för där står vår gatuadress på kartongerna. Hur fan hör man fel på Värnhems special och Sigges special? GET A SNÄCKA för fan din döve idiot. Arg som fan blev jag! Micke fick rätt pizza och fick även äran att ringa till pizzabudets mobil (då han hade ringt upp oss innan för porttelen inte funkade) han svarade inte, han ringde vidare till pizzerian som INTE heller svarade? Förhelveteee! Vi lät det vara lite och jag började äta av pizzasalladen istället. Efter 10 minuter ringer mickes mobil (alltså 19.40), det är pizzabudet. Micke berättar hur det ligger till och han meddelar att han är på pizzerian nu och att vi kan göra vad vi vill med den felaktiga pizzan och att han kör tillbaka till oss med en nybakad värnhem special. Klockan 21 får jag min "nybakade" pizza. Han bjöd på en 2 liters coca cola light för att det hade blivit fel. 3 timmar tog det alltså innan jag fick min pizza och Micke hade ätit upp sin pizza för 1 timme sedan när jag fick min. Det är helt och hållet pizzerians fel, det är dom som misslyckats totalt, budet är en jättetrevlig kille så creds till honom.

När jag sedan hade tagit några bitar av min pizza så bestämde vi oss för att inte titta på dubbad film på tv4 (komissarien och havet) utan att istället sätta på world tour med Johan Glans. Se den filmen! Den är så jävla jävla rolig! Jag skrattade som aldrig förr fastän det var andra gången jag såg den. När filmen var slut så väntade ett sval binge. Vi brukade alltid kolla på en massa spökprogram på tv4 + förr men förra veckan när vi skulle kolla så visade dom inte det längre...skittråkigt! Söndags-underhållning på högnivå.

Det var även kanelbullensdag igår, det missade ni väl inte? Kör en efterfest på den idag annars! Jag köpte 8pack djupfrysta kanelsnäckor på willys för 10kr. Fynd!




Till världens bästa MAMMA!

Jag älskar dig!


MUSIK SOM VÄRMER


KAYE STYLES - PROFILE

DETTA ÄR MIN ABSOLUTA FAVORIT, ÄLSKAR DEN!
MARIO - I CHOOSE YOU

DENNA KOMMER INTE LÅNGT EFTER
NEYO-BETTER TODAY

GRYM!
NEYO-FLORIDA- BE ON YOU

WITH YOU

Har aldrig förr brytt mig speciellt mycket om Idol men i år har jag en absolut favorit! Rabih!

VINN VINN VINN!

Fruktansvärt fantastisk röst!

Ha påminner om någon, vem?


Fix up, look sharp!

Ja, vad ska man säga....

En lugn lördag hemma i soffan blev det knappast!

Micke och jag lagade mat vid 18.30, kollade på körslaget och sedan fick vi fint besök som bestod av Richard - "Hundmannen?". Jag tog kontakt med Tina och frågade hur hennes kväll såg ut, utgång var det ja! Jag var inte sen med att hänga på där!

Tina kom runt 21.00 och hämtade upp mig, vi styrde bilen mot Bunkeflostrand, förfest hos Tina. Det dröjde inte länge förrän det ringde på dörren, det var Isabell och Sofie. Förfesten bjöd på många skratt, snack och bra musik! När vi kände oss redo för City beställde vi taxi och stack mot stortorget. Vi mötte upp Tinas två killkompisar som lovade att bjuda på redbullvodka inne på Barcelona, så blev det inte riktigt...utan det blev varsin jävligt stor tequila-shot istället...FY FAN säger jag bara! En rolig händelse inne på Barcelona var när jag och Isabell varit på toaletten så hör jag någon säga "Felicia?" jag tittat åt sidan och där sitter självaste Oliver Davholt! Jag blir lika glad varje gång jag träffar honom ute! En älskad barndomsvän! När svineriet hade trillat ner i magen var man lagom taggad för nästa place som var Buddah.

Det blev inte mycket av Buddah för mig, Tina, Egon och Robin när vi kom dit men för Isabell och Sofie blev det Buddah för hela slanten. Vi skiljdes åt och vi 4 hamnde på etage för att sedan styra vidare mot Crown...Innan vi kom till Crown träffade vi på Min kusin Fredrik och alla hans gamla kompisar, riktigt roligt...speciellt att se Martin Florin...min barndomsförälskelse som nu ska gifta sig, buhu :( ! Han frågade dock mig om jag fortfarande var kär i honom, svaret blev ett kvickt JA!.....mest för att inte göra honom ledsen med tanke på att inte göra honom ledsen pga vad han gått miste om kanske ;D haha! Det blev Harrys för deras del men vi hängde inte riktigt på den trenden utan fortsatte istället mot gustav adolfstorg för att hitta en taxi. Det blev svarttaxi till Crown, gillade inte det alls men det visade sig att han inte var en våldtäktsman, vilken tur vi hade....denna gången också! Egon och Robin lämnade vi kvar utanför Breezer, dit ville inte vi in! Väl framme på Crown stod tinas älskade vakt Mats, som jag fick äran att hälsa på och även "pussa" på kinden (vadå amerikansfilm-feeling när man går in på en klubb och "hälsnings-pussar" vakten på kinden, dock var han inte mer än en förmodligen desperat man i 40årsåldern som jobbade dom kusk&vakt, vilken kombo. Fantastiskt trevlig man dock!) Inne på Crown var det verkligen livat men det brukar det ju vara! Där var många vänner och bekanta och timmarna inne på crown bjöd också på mycket skoj! När klockan närmade sig halv 4 satte vi oss i en taxi med Jesper "Whepper?" och Robin hallden och for mot Etage..igen! Vi gick tack och lov in V.I.P (MOHAHA(6)) och det gick snabbt och smidigt. Precis innan vi ska betala inträde så bestämmer jag mig för att skita i det, jag tar mitt pick och pack och sticker mot Gustav adolfs där Micke väntar. Vi tar en taxi hem och där slutar kvällen. Jag vill tacka alla som var med och gjorde denna kvällen så rolig, ni är bäst! :)

Idag vaknade jag klockan 11, lagom utsövd! Min första tanke var "chips, godis och läsk, TACK!" det var ungefär det jag gjorde också. Jag gick upp och tog det jag behövde och la mig i sängen under det varma täcket igen och bara åt ihjäl mig och tittade på tv. När klockan närmade sig 12.30 tog jag på mig och fräschade till mig en aning för att sedan cykla bort till värnhem och sälja kavajen till en man där kl 13.00. Det gick bra, 500kr rikare är Micke, han ville ge mig 200kr för jag sålt den åt honom men jag är inte den som är den. Jag har även fått sålt min Burberry-kjol för 650kr. Fina extra-pengar! Nu sitter jag och äter godis ur min 1kg påse från HEMMAKVÄLL, har ni inte handlat lösgodis där så gör det, sjukligt gott! Det brukar dock bli väldigt dyrt eftersom man bara öser ner i påsen men sedan varar det ett tag också, ibland iallafall! :D Micke är och spelar match, han spelar innebandy i ett korpen-lag. Kul för honom!

Jag funderar på att antingen städa, baka kladdkaka eller bara fortsätta sitta här och glo. Svårt val! Händig eller icke, det är frågan?

Kan ju även tala om för er som inte känner mig så väl att jag är galet beroende utav Pepsi max! Jag mår psykiskt dåligt av att veta om att där inte finns pepsi hemma i kylskåpet. Jag får migrän om jag inte får i mig pepsi tillräckligt tidigt och min absolut största avkoppling är ett stort iskallt glas pepsi max. Jag har försökt att sluta men ni förstår inte hur svårt det är, det kan nog jämföras med att försöka sluta röka. Usch och fy! På tal om det så börjar det ta slut i flaskan nu...shit..

Idag är det ensam mamma söker kl 20.00 på kanal 3, missa inte detta! Jag tycker bäst om den lilla blonda tjejen som har alla dom unga killarna som faktiskt också ser rätt bra ut, vad dom ser i henne det kan man ju försöka lista ut, jag har inte en aning med tanke på att hon är 37 och dom flesta av killarna är runt 22-25. Dom andra tjejerna är tråkiga och ännu tråkigare är deras män som dom har att välja mellan.

Tänkte att jag skulle bjuda på lite charmiga bilder från gårdagen! Det blev inte så många men några! :)



Hemma hos Tina

HMMM?

Skrattade då, fattar ingenting nu?

Barcelona, trevligt sällskap!

Tina stal Robins glasögon, snyggt.

Isabell, snyggt!

HAHAHAHA OKEEEEEJ?

OLIVER!

Barndomsvänner, Robin H och Dennis!

Klockan började närma sig "gå hem"


Hej så länge!

mörk, mörkare, mörkast.

Då har nästan hela lördagen gått och jag har inte kommit längre än bort till Willys för att handla mat, mindre kul. Får väl precis som alla andra skyll på det kassa vädret, det gör en helt slö. Jag upptäckte även att på ovanvåningen på Willys Katrinelund (där zoo city låg förr, dom finns inte längre, för er som missat detta) så är det fram till den 11oktober utförsäljning av massa olika damkläder, herrkläder, barnkläder och fritidskläder. Det är ett postorder-företag som har gått i konkurs så dom säljer ut hela sitt lager nu. Skitbilliga fina kläder faktiskt!

Micke live-refererar Öis-Kff nu, jag orkar inte titta på matchen så ena halvleken har jag sovit och nu i början på andra så sitter jag vid datorn. Får väl passa på att göra smygreklam för mina kära man här på bloggen. Jag tror att man hittar rätt om man går in på www.fotbollskanalen.se/spel.... leta gärna efter Michael Sandqvist, Sverigebloggen. Väldigt stolt :D

Ikväll finner jag ingen ork till annat än att dö i soffan med täcke, 1ton godis+chips+läsk och canal + nya SF-kanal som endast sänder svenska filmer dygnet runt, mysigt! Fast om Richard och Micke bestämmer sig för att hitta på något och ifall dom ännu värre bestämmer sig för att hitta på något här hemma så blir det inte mycket av SF-kanalen...då får jag bestämt lägga mig i sovrummet och titta istället såvida jag inte vill titta på när dom spelar något spännande spel på xbox typ ufc eller något annat skittöntigt. Nejtack!

Imorgon klockan 1 ska jag möta en man som ska köpa kavajen vi la ut på blocket, konstigt nog är det kavajen som blir såld först, den som vi aldrig trodde skulle bli såld. Men man slutar aldrig förvånas.

Om 29 dagar är det exakt 1 år sedan jag och Micke träffades för första gången....tiden går så galet snabbt men så är det väl när man är kär, galen och framförallt lycklig! Du är det bästa som finns!

Nedan kommer lite bilder från förr som förhoppningsvis piggar upp en aning i höstmörkret.



En "spännande"? efterrätt som Josse bjöd på.

Finner bara ett ord...SOMMAR!


HAHAHAHAHA, EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD.


ÄLSKLING!!

Julius 9 år!


Söta söta Tim! (mammas pojkväns son)

Studeeeent!


Lördag

Godmorgon mina vänner och ovänner!

Gick upp för en timme sedan, nu sitter vi vid varsin dator och bara glor eller ja, micke jobbar nog? Jag kan ju säga att det är lättare sagt än gjort att ge Geisha ögondroppar, hon vet precis vad som är på g när man tar fram den lilla tuben så hon sticker och gömmer sig och när man sedan får tag på henne så gör hon allt för att det ska bli så svårt som möjligt för mig att droppa i den enda droppe som behövs. Den smärtstillande medicinen är dock mycket lättare att ge eftersom man kan ge den tillsammans med maten.

Jaha vad gör man en dag som denna? tips?

Micke ska nog umgås med hans kompis Richard ikväll så frågan är vad jag ska göra, får väl börja smeda planer snart. Jag hade dock hellre haft en härlig hemmakväll i rusket, det var längesedan vi bara gjorde inget. Flera helger i rad har vi farit fram och tillbaka. Synd man inte kan tvinga människor till saker ibland ;D

Jag har fått "dille" på kladdkaka igen, speciellt nu när jag hittat ett recept som går på 5 minuter att göra...

2 ägg och 2,5 dl socker i en skål, rör om och sedan ner med resten av ingredienserna som är...

100g smör (smält)
1,5dl vetemjöl
3msk kakao
1tsk vaniljsocker

rör om och sedan ner i en form och in i ugnen (175grader) i 20 min. Den blir galet kladdig, skitgod!





En kväll på Swing inn med alla andra losers kanske? :D


Hemmamys med mina lovers blir det inte iallafall :'( ibland hatar jag Micke....inte alls det (a)


come dance wiv me

Hemma efter en rolig kväll. ..

Klockan sex styrde vi bilen mot "nästet" som Micke säger fast vi körde såklart inom donkan först för 3 cheeseburgare. Micke förberedde mig på många utsvävningar från hans sida pga växjö klacken, dom skulle tydligen vara jävligt högljudda och ha snott alla ramsor från MFF, töntar! Mycket väl så var dom några stycken och dom hördes myckeeeet!
Som alltid så tippade jag och Micke mot varandra om vad resultatet skulle bli. Jag sa 7-1 och micke sa 5-1..jovisst och han jobbar på fotbollskanalen.se...efter varje match vi tippar mot varandra så blir jag bara mer och mer övertygad om att det är jag som skulle ha hans jobb istället. Naturligtvis slutade matchen 7-3, en aning fel med 7-1 men mer rätt än 5-1 iallafall, loser :D !
Det är skönt att ha ett gemensamt intresse så man kan hitta på saker tillsammans, man behöver ju inte ha ett gemensamt intresse för det men det hjälper en del och det är riktigt roligt!
Snällt av Mickes mamma som brukar ställa upp och låna ut bilen till oss, fick även höra att hon tyckte att mina nya stövlar var snygga, vilket var roligt för det har jag inte fått höra av micke än.
Något som också glädjer en otroligt mycket det är när man tittar bort mot mif-klacken och ser Uffe, behöver jag säga vilken Uffe? Allas våran glädjespridare. Mifs klack innehåller väl till största delen av en viss sorts människor, men creds till dom för dom gör det bra!
Dock var där en händelse under matchens gång som var mindre rolig. Jag är mycket medveten om att "slåss" är en del av ishockey men där finns fan en gräns där också. En spelare i växjö bara matade in slag mot huvud och mage på en av juniorerna som var med under kvällens match, mif-spelaren slog naturligvis också men på en helt annan nivå och han slutade till slut när växjö spelaren bara matade in slag mot honom. Att sitta och bara kunna titta på när något sånt händer gör en galen, jag hade bara velat gå ner på isen och slå ihjäl den jävla förlåt fittan! Haha skrattar åt vad jag precis skrev, se gärna det jag skrev ovan framför dig. Dream on. Inte för att jag hade kunnat göra mycket i det läget men det är det första man tänker och vill göra när man ser det ske. Det blev matchstraff för idioten. Rätta mig gärna om jag har fel, detta är min tolkning av det hela.


Trots denna händelse så var den en målfylld och rolig match, nästa match på Malmö arena är på fredag den 9/10 kl 19.00..kom dit! Den minst hockeyintresserade människa hade tyckt det var kul för det är så mycket mer än hockey, speciellt nu när det är i Malmö arena det händer! :D percys sportbar har tex öppet efter matchen, där spelar ett jätteduktigt liveband. Ett tips är dock att äta innan man åker dit, för den hungriga finns där hamburgare som inte är att rekommendera speciellt inte till det dyra priset du får ge för dom och en tråkig smal eller tjockkorv men även dom säljs dyrare än vad dom skulle sålts för.

Som jag nämnt tidigare idag så har vi ju lagt ut en del annonser på blocket.se och det var med spänning jag loggade in på mailen nu när vi kom hem. Kavajen är i princip såld, samsungen och västen har jag fått bud på..inte dåligt! :)

Imorgon väntar en ny dag och nya möjligheter....vi får se vad den bjuder på...förutom regn, blåst och 12grader.


Ciao


PS. dizzie rascal - dance wiv me

helt klart kvällens låt.


Geisha + Enzo

Dagens bilder på Enzo & Geisha




cool kille som börjar växa till sig!



Enzo har snygg tröja på sig...



Geisha vilar lite efter dagens krig med Enzo.



....fortsättning fredag...

Idag började dagen med en runda till värnhem och hämta ut Geishas smärtstillande och ögondroppar, 250kr gick det kalaset på, nice!...not.
Därefter styrde jag cykeln mot Willys för att handla lite frukost till imorgon samt pepsi max till idag då jag inte hade fått min vardagliga dos på morgonen, kände att huvudvärken började komma krypande så 2liter hamnade i varukorgen..hallåjaaaa!
När jag kom hem möttes jag av två väldigt kissignödiga hundar så det var bara på med koppel och fara ner med dom direkt så dom fick göra sin behov.
 Konstigt nog fick jag ett litet städrus genom kroppen och jag ställde mig och diskade, gjorde rent spisen, diskbänken, fläkten, dammsög och tvättade golvet....i köket i allafall :D sedan lämnade micke datorn och jag hamnade av någon konstig anledning här och verkar ha svårt för att komma härifrån också..hm...som vanligt.. Jag har dock ägnat mig åt goda ting här framför datorn nu den studen jag suttit här. Ingen har väl missat min lilla vovves operation som kostade en halv förmögenhet, idag rensade både jag och micke bland våra saker och nu finns där ca 5 nya annonser på blocket.se.
Det är ett väldigt bra tips från mig till er när man behöver lite extra pengar, jag vet att det är skitsvårt att skiljas ifrån vissa saker men ta steget och gör det. Är du inte i behov av pengar så sälj ändå och lägg det i en spargris och efter varje sak du sålt växer ju pengarna bara mer och mer och till slut har du kanske till en resa till ett betydligt varmare land än Sverige.

Saker som vi lagt upp är bla...


Helt ny canada goose väst med lappar kvar, brun med rött löv storlek S/M - 700kr, nypris 2000kr.
Samsung touchwiz f480, mobiltelefon, 1800kr.
Blackberry 8110 Pearl, helt ny, mobiltelefon, 2200kr.
Replay-jeans dam, 28/32, i princip aldrig använda, 500kr.
Wrangler-baggy jeans, samma som ovan, 400kr.
Kavaj från mansfield, helt ny, 500kr.
Burberrykjol, storlek S, använd men i väldigt fint skick, 600kr.

Man får vara beredd på att folk prutar så att lägga på någon 100lapp på priset är en smart idé, då får du vad oftast vad du vill ha för varan ändå.

Nå ja, här hemma är allt som det ska iallafall. Micke jobbar och jag fördriver tid vid datorn då mitt städrus helt försvann. Om en stund ska jag börja göra mig i ordning för hockey-match. Idag blir det bara jag och Micke som går tillsammans, uppskattas samtidigt som trevligt sällskap också är kul ibland.

Sitter och oroar mig lite över hur det ska gå att lämna enzo och geisha ensamma hemma första gången nu efter Geishas operation. Han är väldigt glad för att slå med tassarna när dom leker och risken är stor att hon får hans tass i ögat. Vi har blivit rekommenderade att ha på Geosha plastkrage hela tiden i en vecka nu, men hon sitter helt stilla i och gråter när hon får den på sig, synd om henne...så vi håller ett extra öga på dom istället. Idag får det nog bli att Geisha är i hallen och Enzo i köket eller liknande...vi får väl se.  :)



freitag

Nu har jag tillgång till telefon igen, så det är bara att ringa och smsa som vanligt, yeah! :D

Imorgon kommer Micke att jobba hemifrån vid datorn och senare på kvällen ska vi iväg och kolla på hockey så vi lär inte höras här förräns på eftermiddagen eller sent på kvällen.

Ha en trevlig fredag allihopa!


Beijo!



En fredag kväll som bjöd på swing inn för ett bra tag sedan! =) Josse och jag...

mobbeeeeeeee

Jag har just nu ingen mobiltelefon! Jag har sålt min och behöver nu en ny, någon som har någon oavsett modell, pris osv att erbjuda? :) är på JAKT!


CIAO

operationen!

Gårdagen var riktigt tung!

Geisha skulle som jag tidigare berättat till veterinären igår. Det var upp med tuppen som gällde och mormor kom och hämtade mig, Enzo och Geisha klockan 8.20 för att sedan vara i höllviken klockan 9. Nervös och rädd utan att veta vad som väntade satte jag mig i bilen med båda hundarna och slösnackade med mormor. Det var inget vidare svårt att hitta dit. Vi frågade dock en man i närheten om var falsterbovägen 80 fanns och efter det var det nema problemas. Fint! När vi kom in till veterinären blev vi fint omhändertagna, trevlig och snäll personal som tog hand om en väldigt osäker  och mega nervig ägare vid namn Felicia. Vi började med att skriva in en massa hund-ägaruppgifter för båda hundarna. Enzo var först ut med att vaccineras, han skrek så mycket att det hördes ut till mormor som satt utanför. Stackars lille bebisen dock var han lika blåst och glad igen efter 3 sekunder, ut med yrvädret till mormor som fick ta hand om honom medans det var Geishas tur. Hon fick en lugnande och smärtstillande spruta och skulle sedan "somna" in i mitt knä..detta var frukansvärt obehagligt, kändes som att hon lämnade sin kropp totalt, ungefär som att hon var levande död. Det var inte långt ifrån att jag storbölade, dock skulle detta kanske inte se bra ut och det skulle nog inte göra Geisha speciellt gott så det var bara att sitta och hålla igen till max. När Geisha sedan var helt "väck" kom en sjuksköterska och tog henne, att lämna bort sitt hjärta i den situationen var det värsta någonsin, fyfan! Nu skulle hon bli hos dom tills det var dags för operation någon gång efter lunch. Vi åkte snällt därifrån med Enzo, gick in på toppen i Höllviken och handlade med oss bullar, pålägg osv för att sedan åka hem till Pia (min moster) i Limhamn och hälsa på och fika. Vi satt och fikade och timmarna gick, veterinären skulle ringa när operationen var klar eller när vi kunde hämta henne, osäker, prioriterade nog inte att lyssna vid det tillfället haha? Efter att vi fikat åkte vi hem en stund till Mamma som var sjuk i Bunkeflostrand, satt där och snackade och fick timmarna att gå tills jag till slut inte orkade vänta längre. Jag ringde dit och frågade hur det gick. Då fick jag det bästa beskedet i världen att Geisha mådde bra, allting hade gått fint och att vi kunde hämta henne om 1 timme. Fy fan vad skönt och vilken lättnad. Jag ringde och meddelade Micke som blev lika glad. Vi satte oss i bilen och hämtade upp Micke i Västra hamnen där han jobbar och åkte sedan raka vägen till höllviken för att hämta hem pluttan. Väl framme var det en vacker betalning på 2900kr som gällde, operation+ 2vaccin (enzo+geisha) och kloklipp. Vad gör man inte för dom man älskar mest i världen? Känslan av att se Geisha i läkarens famn insvept i en filt med krage på sig och rinande öga, fortfarande groggy och världens mest "smärtsamma" gnäll var både så oerhört underbar samtidigt som det gjorde så fruktansvärt ont i hjärtat. Hela vägen hem satt hon och gnällde, det var en helt annan hund, så himla synd om henne, totalt väck var hon. När vi kom hem la vi henne i sängen och la oss på varsin sida om henne och bara klappade och mös med henne. Jag försökte ge henne skinka men hon bara vände bort huvudet, då mår man inte bra som hund!! Det tog ett tag innan hon blev sig själv, tills imorse tror jag? Nu är det fullfart i lägenheten igen och jag har full sjå med att hålla reda på vem som är vem för att sedan kunna ryta till! Fantastiskt skönt att allt gick bra och att det är över nu.