Lååååång daaaag!

Idag har det varit en riktig heldag, har krigat som fan!

Började kl 8.00 med att gå upp och börja tvätta, tvättade till klockan 14. Gick till banken för ärende och sedan posten eftersom jag hade en jävla massa ärenden där också! Jag gick till Dog fun för att hämta Messis koppel som jag glömde där igår när jag köpte hundmat som förövrigt rånade mig halvt, 500kr.

Har även spenderat ett par timmar tillsammans med Jana och hundarna, kuligt :)!

Nu söker Pepsi och Tuffa halvfodervärdar, intresserad?

nu orkar jag inte bidra med mer bloggande återkommer kanske sen vaaaa...

Härlig dag!

Vilken härlig dag! Solen skiner och jag vaknade av att 3 hundar stod och pussade på mig.

Ska snart äta en sjukt god frukost, ta det lugnt en stund till och sedanm bege mig ut med Messi i solen för att träna lite. Sedan ska Geisha och Enzo ut och därefter tänkte städa lite.

Ska även färga håret idag, köpte mörkbrunfärg men ångrade mig direkt när jag kom hem, kan man lämna tillbaka hårfärg? (som är köpt på willys) vet inte om jag ska bli brunett big time eller om jag ska bygga på det ljusa i håret så det blir ännu ljusare. Svårt!

Ikväll kommer våran pappa hem från sthlm, så blir saker och ting som vanligt igen.

Livet är så tråkigt utan snatte! Min lilla sol. :D


Dom senaste dagarna..

Nu har det gått 4 hela dagar sedan vi hämtade vår lilla Messi. Ja, just det. Jag har nog glömt berätta att hans namn blir Messi. Himlans gulligt!

Imorgon kommer Micke hem, tack och lov. Det är action 24-7 här hemma och vi behöver våran pappa! Speciellt enzo som längtar ihjäl sig.

Igår fick vi besök av Johanna, sussie, annika och naturligtvis Kenzo. Vi började dagen med lite frulle, mötte upp Jana och pepsi och gick bort mot zooab för att handla ett och annat onödigt ting. Vädret var fint och vi gick vidare mot parken där vi slog oss ner och lät hundarna busa. Mysigt.

När polarna åkte hem kom mamma, mormor och bror för att hälsa på mig och vovvarna (läs: Messi) ;). Johanna, Marcus, angelica, annika och kenzo avlöste sedan dom för att mysa med mig och hundarna, massa tvtittande och chips/dippa ätande.

Jag somnade väldigt fint i soffan tillsammans med hundarna efter allt folk hade gått hem. Vaknade tidigt imorse, johanna, annika och kenzo kom hit och besökte oss igen, tog det lugnt och tittade på tv. Gick sedan ut till parken och träffade Jana, chico, my, pepsi och tuffa. Alla hundarna var med. Allt som allt var det 8 st bjäbbiga chihuahuor. Det är några stycken det.

Nu har jag precis proppat i mig en massa mat, kollar på hundarna när dom sover allihopa tillsammans på en kudde. Det enda jag känner är LYCKA över att ha världens finaste hundar. När jag ändå är i så positiva tankar så slängde jag en fin tanke på min älskade man också, du är bäst!

Nu bli det mer tv tittande, mys med hundarna och lite datorgrejjs.

Puss!

Messi


Bajs stockholm!!!

Fan vad livet är tråkigt utan dig snatt! Kom hem från Stockholm.

1 hel dag kvar innan han kommer hem, tufft. Hur ska jag klara det (a).



Hundvalp!

Igår kan ha varit en av dom bästa dagarna någonsin! Inget går upp emot lyckan man känner när man ska få hämta sin älskade valp. Natten till igår sov jag inte en blund, jag låg uppe och hade hela huvudet fullt av tankar. Jag var sååå förväntansfull. Herregud vilken man jag har, att står ut med mig är en gåta. Alla dessa hundar. Dock är det inte så farligt som det låter med 3 hundar.

Jag skulle vilja påstå att steget från 1 hund till 2 hundar är såå mycket större än steget från 2 till 3. Dock så finns det en gräns och den har vi uppnått nu, en fjärde hund kommer aldrig att existera.

Jag trodde det skulle vara betydligt jobbigare än vad det är att få hem en valp nu när man redan har två (nästan) vuxna hundar. Det är helt underbart. Idag var vi iväg och köpte en ny sele och koppel till lille snutt och sedan lekte pepsi (chihuahua 12v / janas bebbe) och han ute i parken på gräset. Dock blev det bara en väldigt kort stund ute på gräset eftersom att det inte var speciellt populärt när det blåste och solen gick i moln. Lite obehagligt! Första gången han var ute på gräs idag!

Vi ska inte stressa fram något, allt får ta sin tid. Han är fortfarande så himla liten. Idag blir han 8 veckor.

Dock är det en mycket duktig liten kille som redan går på tidningar och kissar/bajsar. Han sprang och gick även några fjuttiga steg ute på gräset innan. så dåktig.

Enzo var rädd för honom igår när han kom hem till oss, han gick och gömde sig. Geisha som är mamma till honom sprang fram direkt och var jätteglad, började pussa och tvätta honom. Så jävla gulligt! Enzos rädsla har släppt och nu leker dom nästan med varandra till och med.

Btw, så kommer det nog bli så att hans namn får bli Wilton eller Wilson.

Påsken 2010.

I Fredags började min dag med "påsk"lunch med Jana och Kim, jättetrevligt! Tack till Kim som bjöd. På kvällen åkte vi hem till min mamma och där blev det påskafirande med anja, bruno, jessica, charlie, tim, julius, mamma, jonas och älskade mormor :D ! och jag och Micke såklart. Riktigt rolig kväll som bjöd på skratt big time. Ibland tar spriten över och kör sitt race, på gott och ont. I Fredags var det bara gott, fan vad kul vi hade. Skrattade så vi grät. Bruno <3 !

Slutsatsen av Fredagen är att det var en riktigt bra Fredag!

Lördagen spenderade jag tillsammans med pappa, farmor och farfar. Också jättetrevligt och kul att träffas igen efter ett bra tag. Senast jag såg Nisse, deras yorkshireterrier så var han vääääldigt liten och nu var han stor som bara den, tänk vad dom växer! Kan man inte bara forska fram en spruta som gör att dom är valpar forever?
Micke kom senare på kvällen, vi var bjudna både på kalas och på påskmiddag så vi fick dela upp oss.

I söndags var vi hembjudna till Mickes mormor, goood mat bjöds det på där och trevligt sällskap. Jättefina påskpresenter fick vi också, så gålliga! :) Enzo var glad, han blev bjuden på kylling, så det ska va. Lyxliraren!

Det har med andra ord varit en riktigt bra påsk som spenderats med nära och kära.


Häääärliga Fredag!

Mitt internet bara fuckar om och om igen, är det meningen att det ska vara så 2010 :( ?

Nåja, nu funkar det igen iallafall så jag passar på att skriva lite.

Geisha kom hem i förrgår, riktigt härligt. Om livet med en hund är perfekt då kan jag inte beskriva hur livet med två hundar är, finns inga ord! Mina älsklingar!

Just nu ligger båda två brevid mig och sover, Enzo drömmer och viftar på svansen lite då och då, ursött haha! Han är så gållig min enza.



Förstår inte vad det är med mig, känner mig så trött på kvällarna men när jag sedan går och lägger mig så är jag mega pigg! Igår fick jag gå upp och lägga mig i soffan och titta på tv istället, bara kände hur mkt jag ville sova men det gick inte. Ligger bara och tänker på allt mellan himmel och jord, båda bra och dåliga tankar. Jag är lagom trött nu, ska dock inte sova mer. Ska snart börja plockan undan lite här hemma i vår svinstia och sedan ska jag bege mig iväg på ett par ärenden. Ska träffa Jana också!

Denna dagen kommer vara så fin, gud vad den är efterlängtad! Känner det på mig. ;)



Sedan ska jag passa på att påpeka att livet utan kök är INTE ok, alla ni som känner er manade får gärna bjuda hem oss på middag hahaha! Det är inte ball med snabbmat varje dag i hundra dagar.

Ikväll skulle vi egentligen gått på ätit och gått på bio, men ändrade planer ;) Det blir hemmamys med film istället.

Jag ska även passa på att berätta att min Michael är världens bästa, finner inga ord. jag älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar dig!




Pååååsk!

Lille Enzo sitter i fönsterkarmen som en liten kisse och tittar ut över malmös gator, tur han har koll på läget. Han ser ju en del, vi är faktiskt på 3 våningen.

Idag vaknade jag vid kvart i 10, tog på mig och åt frukost. Skällde på Micke för att han hade på sig en SLITZ tröja, hade utan att ta i kunnat döda honom. Man kan ju fråga sig hur han hade resonerat om jag hade haft en chippendales tröja på mig, hell yeah liv i luckan. Ibland vill jag bara strypa dig ditt pucko.

 Nåja, jag begav mig iväg till Jana och Kim för att gå en rund, umgås med valparna och snacka lite skit. Jag blev bjuden på lunch uppe på Entré av Kim. Mycket trevligt, så himla snälla människor! Står ut med mig flera dagar i rad ;D !

Kom hem för en liten stund sedan, jag blir bara mer och mer övertygad om att jag vill ha en hund till varje gång jag ser enzo och Geisha, mina små bebbar. Det är väl ungefär som alla som skaffar ett barn, det dröjer inte länge förrän man har 2, 3, osv :D Fast hundarna är så mkt bättre, om du frågar mig haha..

Om en stund ska vi väl börja göra oss i ordning, halv 6 ikväll ska vi vara hemma hos Mamma för att fira lite påsk, Anja, bruno, jessica och charlie gör oss sällskap. Ser vi framemot, det ska bli skoj.

 Imorgon blir det kanske en tripp till blattekällaren med tain och därefter eller därinnan så blir det vovvarna med Jana som gäller. Love it.

Ha en härlig långfredag alla! Påss...

Mysig dag!

Hela veckan har bestått av en massa promenader med Jana och hundarna, massa snack, mys med valparna och lunch/fika. Det har med andra ord varit en bra vecka :) !

Idag började vi dagen med att vandra med hundarna sedan gick vi upp och mös med valparna. När klockan närmade sig så stack vi bort till en restaurang och åt lunchbuffé. Skitgott.

Mamma hämtade upp mig senare, vi åkte till vellinge blomman, ekohallen och sedan en snabbis till Mobilia.
Handlade ingenting speciellt. Tyckte det var ovanligt dyrt på vellinge blomman och jag blev besviken på påsklandet, fick för mig att senast vi var där så var där MYCKET mer... men men..

Micke är och tränar nu, jag sitter och har riktigt tråkigt. Precis varit ute med Enzo.

Imorgon ska vi hembjudna till mamma för att äta och umgås. Ska bli skojsigt. Innan vi beger oss dit så ska jag väl hinna med att träffa Jana och hundarna en stund.

Ikväll känner jag för en riktig myskväll, ska genast föreslå det via sms till Micke nu...

Puss på er allihopa!