Jag vill ha ett jobbbb!

Fy fan vad jag är trött på att sitta hemma eller springa runt på olika förskolor.

Hur jävla svårt ska det vara att hitta ett ordentligt jobb som man trivs på och där man får göra det man älskar, ha trevliga arbetskamrater och ha en säker och stadig lön varje månad.

Hjälp! =(

Jag dör snart av depression, finns inget värre än detta.


sjukdom.

Dålig uppdatering pga en jävlig sjukdom som tagit över min kropp...

Återkommer när jag är människa igen.

veckan...

Önskar att tiden står stilla lite nu under kvällen, vill inte att det ska bli Måndag och vill inte att Micke ska åka iväg =(

Det ska nog gå bra, lika bra att vänja sig nu att Micke åker iväg ca 3 dagar i månaden till sthlm för att jobba.
Hatar hans jobb samtidigt som jag är jättestolt över honom. Han är så duktig, krigare!

Imorgon börjar jag jobba klockan 8.00, ska cykla hemifrån (ej bunkeflo)ca 6.30. Jag ska vara i Limhamn denna veckan. Det tar inte 1,5 timme men det är bäst att vara ute i god tid första dagen, väglag, hitta rätt osv bringar några extra minuter. Kör två flugor i en smäll, motion + kommer till jobb, dessutom hatar jag att åka buss. 

Dom andra dagarna jag ska jobba så kommer jag att stanna hos Mamma i Bunkeflo, tråkigt att vara ensam hemma när micke inte är hemma. 

Enzo har vi lämnat till mickes mormor, eftersom ingen av oss kommer ha tid för honom dessa dagarna vilket är väldigt sällan hänt. 

Geisha kommer få sina valpar denna veckan förhoppningsvis, längtar så efter henne! Min lilla snutta. 

Nu ska jag spendera tid med min älskling.

Puss!  


Sommar sommar!

Är det bara jag som längtar som en galning efter sommaren nu?

Sol, bad, lätta kläder, varma kvällar, mys, bränna osv osv.

Finns det något bättre?

Ända sedan förra sommaren har jag haft en längtan efter att åka runt i Sverige.

Hällevik är prio 1, det är mitt smultronställe! Det finns inget som är så mysigt som lilla Hällevik. Hällevik är lika med sommar för mig. Sitta varma dagar/kvällar på Hanöhus stora terass vid havet med svensk sommarmusik på högsta volym och dricka och äta gott!

Har ni något smultronställe? Var?


Senor Nilsson... hahahhaa

Just nu sitter jag och Tim och lyssnar på gamla Gullan bornemark låtar, jag vet inte med er men jag är uppväxt med hennes barnvisor. Flashbacks big time nu och tro det eller ej men jag kommer fortfarande ihåg texterna till nästan alla låtarna.

Mitt bland alla Gullan-låtar så kom pippi långstrump på spanska in i spellistan, skrattade som aldrig förr...

Sitter och väntar på att Micke ska komma och hämta mig nu...

Imorgon blir det nog lite diverse butiksbesök, bla Ikea för att byta en hylla som är köpt för hundra år sedan.




trött



Såhär trött är man efter jobb!

Länge leve helgen!

Fucking hårfärgning...

Kan inte förstå varför jag gång på gång envisas om att försöka göra mitt hår ljusare själv med blondering, igår använde jag två stycken förpackningar med blonderingscreme för mörkthår, shit säger jag bara. Mörkthår, verkligen? Jag hade lite blondt, lite brunt, lite oranget, lite vitt, lite mörkbrunt när det var klart...schnuggt!

45 Minuter senare stack jag ner på Ica och köpte ljusbrun färg, vilket resulterade i att jag var nöjd imorse när jag såg resultaten på torrthår....nuuuu vet jag inte... ser mer oranget än brunt ut och jag överväger en färgning till....

När ska jag lära mig?

Mitt hår måste även klippas, ser helt sjukligt ut just nu. Långt som fan och slitet som satan nere i topparna som i detta fallet är typ 15 cm långa.

Önskar att jag hade vågat klippa mig kort, mycket kort. Dock vet jag hur jävla besviken jag blir när jag har klippt mig halvlångt, mår psykiskt dåligt och känner inte igen mig själv, 500kr minus pga hårförlängning.

Någon läsare som är grym på klippning/färgning, skriv! =)




tv....

Nu har jag snart suttit och kollat på nyhetsmorgon och efter tio med malou nu i 3 veckor, förr tyckte jag det var riktigt skit men nu är jag nästan beroende. Det är alltid så bra samtalsämne och jag tycker alltid programledarna i nyhetsmorgon är skitroliga, dom som jag förr tyckte var astorra. Jag blir nästan lite deppig efter att efter tio tar slut för då börjar allt skit och då menar jag verkligen skit, förutom vanity insanity det har jag faktiskt också börjat gilla.

Ikväll är det solsidan igen, 21.30 på tv4, jag vet inte vad ni tyckte men jag tyckte den var riktigt bra och kommer förmodligen inte att missa ett enda avsnitt. Roligast av allt är att se hur lika Micke och felix herngren är, absolut inte utseendemässigt utan "sättet/personlighet" haha, syftar dock mest på mammagris.


Sista dagen

som barnflicka i Bunkeflo. Bull =/

Nu får vi helt enkelt se var vinden tar mig, kan bli spännande.

Ska snart ta på Sophia kläder och sedan tänkte jag vandra en stund med henne, tänkte även gå inom ica och handla en blomma till hennes föräldrar för att jag fått vara här i 3 veckor och hjälpa till :) Underbara människor.

Vi hörs senare.




död.

Sitter och jobbar, plutt sover så jag passar på att blogga lite och vila upp mig efter en jobbig natt med en man som både spydde och lite till. Stackars stackars. Hoppas dock inte det är någon influensa, hoppas bara han ätit något galet så jag slipper det.

Sophia (plutt), verkar inte heller helt kry...hon verkar ha feber, ont i ögonen och mkt förkyld. Kännns som jag inte kommer gå vinnande ur det på något sätt.

Sista dagen här imorgon, tråkigt =( trivs så bra.

Sitter och funderar på om jag ska gå ut och gå eller inte, det är så jävla kallt och tråkigt men samtidigt skönt och friskt. Jag är alldeles för lat.

Jag känner att helgen kommer väldigt passande, helt slut i kroppen.


Onsdag.

Ledig idag, vaknade 09.00, varför? Just nu sitter jag och väntar på lunch som Micke är iväg och handlar. Enzo har fått en ny boll som piper, återigen Varför?

Imorgon är det jobb som gäller igen, samtidigt som det är drygt att gå upp kl 06.20 så är det en ganska härlig rutin, man får så mycket mer ut av dagen och det är ett mysigt jobb jag har, vill faktiskt inte att det ska ta slut...vilket det gör på Fredag efter 3 veckor.




Weekend.

Nu är vi tyvärr hemma ifrån vår lilla weekend. Jag har haft helt underbart.
Vi åkte till Göteborg i lördags efter att vi lämnat enzo hos mickes mormor. Efter 700 felkörningar inne i Göteborg kom vi till vårt hotell, Grand hotell Opera. Hotellet var urfint, verkligen skitmysigt och fräscht. Vi tog det lugnt inne på vårt rum en stund, sedan gick vi ner i staden och kollade lite för att sedan gå upp på hotellrummet igen och göra oss iordning för kvällen som bjöd på restaurang. Söndagen började med en härlig frukostbuffé på hotellet och sedan begav vi oss mot Ullared, där vi fyndade en massa nödvändiga saker. Helgen har varit helt underbar, önskar att den hade varat lite längre dock, då allting gick så snabbt men det gör väl det när man har det kul och bra! Jag ska tillägga att jag blev bjuden på denna weekend av min älskade, finns ingen bättre. Smörskrivning, i know men så är det ibland, inget man kan undgå.

Idag är det Måndag och jag är på plats på arbetet, likaså Micke. Imorgon är jag förmodligen ledig, kan vara skön.t

Har även köpt en ny dator, uuuurpulig ;D