Chihuahua

Kolla så fantastiskt gulliga kläder! Översta bilden är en pyjamas, vadå sött?

Micke....

Geisha sa till mig innan att hon ville ha nya kläder av dig.

www.dogglas.se





<3 Falsterbo i Onsdags.

Jag blev upphämtad av Alexander och Alexander vid halv 7 tiden efter jobb i Onsdags. Vi konstaterade snabbt att Josse inte skulle få följa med oj jag menade komma undan en kväll med oss i falsterbo. Det man inte upplevt måste man uppleva helt enkelt. Dom andra hade galna bilder av Falsterbo...att jag kunde ta med mig Geisha dit osv..märks att det var första gången dom var där. Vi åkte hem till Josse efter många försök att nå henne via telefon. Väl hemma hos Josse så bjöd Moa (lillasyster) in oss..speciellt mig..för att leka med docka osv. När Josse hade sminkat sig och blivit klar så satte vi oss i vrålåket men inte mot falsterbo utan donkan för jag kom på att jag var hungrig :D Fick ett glas till samlingen iallafall, lila! fint :) Jag fick äta i bilen på vägen mot Falsterbo. När vi var framme i falsterbo gick vi mest omkring och hälsade på vänner som hade bosatt sig där nere för veckan, gick in på själva horse show området och kollade..gratis eftersom allt hade stängt..tyvärr! Såg en del hästar i stallen utanför iallafall, alltid något..får sån hemsk känsla i magen...JAG VILL OCKSÅ HA! Grovt avundsjuk. Vi gick även ner till stranden i falsterbo en stund, riktigt riktigt fint. Jag har dock bestämt mig för att inte åka ner och festa detta året, saker och ting ser annorlunda ut och jag kan inte riktigt påstå att jag är skitsugen..jag är mest rädd att jag ska ångra mig som fan och få ångest för att jag inte åkte dit. Jag vet hur kul det är men jag vet också hur jobbigt det är med packning, mat, tältande osv. Kalla mig gärna tråkig! =) Jag var där en hel vecka förra året så jag får väl leva på dom upplevelserna detta året också och nästa år får jag skaffa mig nya! Det enda jag just nu har ångest över är att jag inte köpt någon falsterbo horse show tröja detta året heller, jag vill verkligen ha en..dock skitdyra men fina..får nog tänka på att jag beställde en naffentorpsryttarförening hoodtröja också, det får nog räcka med hästkläder.

Dagens fråga

Hur kan man vara travbög men icke hästbög? Same shit different name anser jag?


FBO




Onsdags! En kväll på Falsterbo Horse show...Nere vid havet.

Jag citerar

"Är det såhär jag ser ut i verkligheten? Såfall förstår jag varför jag inte har någon pojkvän"  - Josse


HAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHHAHA!

Mest spelade

The Roots - The Seed (2.0)

tillökning!

Ja, jag har lyckats övertala Micke om att handla kärleksfiskar...för det gick inte med kärleksrottweiler.. :(

Dom ska heta Enzo och Rampage

Ni kan ju gissa vem som valt vilket...:D

Hoppas innerligt att Geisha dödar dom och att vi måste köpa en rottweiler som sätter Geisha på plats istället.



HIHIHI

CIAO!

Geishas pojkvän + idag/imorgon.

Har precis ätit tacos, sitter och njuter av tanken på att det är sista dagen på jobb imorgon. Jag har 2 veckors semester innan jag påbörjar mitt andra vikariat om jag nu bestämmer mig för att bekräfta det. Jag är lite i valet och kvalet eftersom jag gärna skulle vilja ha lite mer sommar-semester. Barnen har talat om för mig att jag måste har ljugit ihop en historia om att jag måste ha med mig något gott att bjuda på imorgon eftersom det är min sista dag och vad gör man inte för dom små kakorna. Jag orkar dessvärre inte ta mig ner på Ica nu och handla så det får bli på förmiddagsrasten imorgon istället. Det är blandade känslor när jag tänker på att det är sista dagen imorgon egentligen, jag har fäst mig vid barnen och dom vid mig och den övriga personalen är underbar. Jag har turen som bor nära jobb och barnen bor i samma lilla håla som mig, så jag lär väl stöta på dom ... inte minst i vår enda butik här i Bunkeflostrand.

Geisha har hittat en pojkvän, han heter Chino och det är the boy next door...porrigt! Dom tar sig friheten att springa in och ut till varandra lite som dom vill...vi ägare har absolut 0 koll på var våra hundar är...naiva..hell yes! Det ser rätt kul ut faktiskt för när man sitter hemma i soffan och ytterdörren är öppen så kommer helt plötsligt chino in från ingenstans..likdant för grannen. Jag är tacksam för varje sekund jag slipper underhålla min alldeles för mamma-sjuka bebis.

wooohoo

Dagen börjar äntligen gå mot sitt fina slut, det vet man när mellanmålet är serverat. Nu återstår en liten rast till och någon timme "utelek" innan man får ta sitt pick och pack och pysa över gatan. Idag har det varit relativt lugnt, lite barn faktiskt. Jag har ritat ca 23857 st teckningar idag på alla olika sorters djur...har man ritat en till någon så ska minst 5 st andra också ha en exakt likadan också. Kul! :S

När jag kommer hem så ska jag duscha och göra mig färdig för en kväll i Pildamsparken förhoppningsvis och till min stora förvåning så såg Micke positivt på mitt förslag om att han också skulle ta sig dit. Woho, love you! :)

Imorgon är det sista dagen på jobb, känns både skönt och sorgligt. Jag har dock fått ett nytt vikariat på 1 månad from 3 augusti...lucky me! :) Fast på en annan förskola..

Bacci kakor!

BTW, SKA LÄGGA UPP SORGLIGT ÄCKLIG BILD LITE SENARE  PÅ DAGISMATEN SOM SERVERADES IDAG..HAVE TO DELA MED MIG!
ATT MAN ENS FÅR SERVERA SÅNT SKIT, JAG VISSTE INTE OM JAG SKULLE SKRATTA ELLER BARA SPY NÄR JAG SÅG DET OCH TÄNKTE PÅ ATT DOM VERKLIGEN SKULLE ÄTA DET!

inte nog med det så var det fisk också!

fyfan

Thank God I Found You!

I would give up everything
Before I'd separate myself from you 

My every wish and every dream
Somehow became reality

When you brought the sunlight
Completed my whole life 

I would give you everything
There's nothing in this world I wouldn't do
To ensure your happiness

I'll cherish every part of you

Looking back I guess it shows
that we were destined to shine


I'm overwhelmed with gratitude
My baby I'm so thankful I found you

förflutet? förföljd?

Det är jobbigt när man har ett förflutet med två personer, ett jobbigt förflutet...som avslutades relativt snabbt och smärtfritt...smärtfritt och smärtfritt..ont gjorde det...ont på ett speciellt sätt.

Hur går man vidare så man slipper hemska tankar och jobbig känsla i kroppen varenda gång något påminner en om det?



jobbbbbbbbbbbbb

TA MITT LIV SAKTA NÅGON? Det är värre än någonsin detta. Började klockan 7.15 idag. steg upp 7.06..totalt död!
Varför är det egentligen så jävla tråkigt att jobba, det blir ju vad man gör det till..skulle säker många säga..men försök själv och se hur lätt det är mitt i sommaren att jobba från tidig morgon till väldigt sen eller snarare kväll. När du kommer hem så är du helt slut och vill bara sätta dig ner med datorn eller lägga dig ner och sova..Man får absolut ingenting gjort. Kul att i vinter se tillbaka på det man gjorde i somras...hm jobbade! Missade allting som har med sommaren och runt omkring det att göra. Falsterbo tex..blir det något av det? Ingen sommar utan falsterbo skulle jag vilja påstå. Det är nog inte det är jag VILL dit utan jag mer MÅSTE, det är en sån grov ångest sak som kommer följa mig ända tills nästa sommar annars.


see you sen!

Fick precis sms av micke...
"bra start på dagen, kedjan hoppade av halvvägs till jobb"
YOU GO GIRL :) 


Puss!


hm?

Då har ytterligare en dag gått.

Nu ser jag starkt fram emot fredag, sista dagen på jobb och sedan flyttar jag hem till min älskade igen. Det ska verkligen bli såå skönt! Känner även att det är precis vad jag behöver, en liten semester ifrån allt. Jag älskar min familj och skulle helst av allt vilja bo med dom resten av mitt liv. Man inser inte riktigt hur bra man har det. Jag har det fantastiskt bra hos micke och det känns så bra att "leva" där, vi delar på matkostnader och dylikt och i framtiden är det även halvplanerat att jag ska betala en del till Micke för annat, vi får se?

 Har turen att ha hamnat i ett förhållande där bråk och tjaffs existerar men ack så sällan och skulle det ske så slutar det efter ett par minuter med att vi skrattar och har oss igen och efter ett par minuter till så är det helt ur världen. 

Jag har väl min fasta punkt här i Bunkeflostrand men jag bor flest dagar i månaden ca 25/30 hos Micke. Det är fantastiskt skönt att kunna ha det så, när jag och micke behöver vara ifrån varandra så flyr jag till Bunkeflostrand och när jag känner att jag inte är trött på micke längre så återvänder jag :D nej, riktigt så är det inte men det är skönt att kunna välja. Det är en rätt krånglig situation egentligen som förmodligen borde redas ut en aning, såhär kan man ju inte ha det en längre period. Antingen får jag börjar betala hem till min mamma eller så får jag börja dela ännu mer kostnander med micke. Det får ju naturligtvis gå ett tag till och förutsättningarna får ju se likadana ut då, alltså att jag fortfarande har micke. eller att jag fortfarande vill bo hemma hos mamma. Det är bra som det är nu, tack.
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga när folk frågar var jag bor, jag bor ju på "papper" i Bunkeflostrand men lever på katrinelund, vad ska man säga. I början var det grova problem när vi handlade, micke har lärt sig nu och det börjar gå riktigt bra på willys nuförtiden :D Kylskåpet är alltid lika välkommande och trevligt när man öppnar det. Jag är rätt imponerad utav mig själv att jag klarat leva så nära inpå Micke utan några vidare bråk och "Det är bättre vi skiter i detta"-fraser i nästan 6,5 månader. Det är rätt krävande och kvävande att bo tillsammans på det viset och det krävs att man har respekt för varandra och ger varandra andrum big time. Jag älskar lägenheten och jag känner mig nästan mer hemma där än i Bunkeflo just nu, det enda som blir fel för mig det är att det är en bit ifrån familj och vänner osv eftersom jag är uppvuxen i Bunkeflostrand, det ligger dock väldigt centralt..vilket är positivt för bussförbindelserna är fina och det finns väldigt mycket att göra runt omkring men man ska ju ha orken också. Det är ju bra för micke eftersom det är nära hans vänner och hans lilla uppväxthood. Får jag välja och allt fungerar som det ska så ser jag oss hellre i limhamn eller runt omkring i framtiden (vilket då blir fel för micke, men vi får lösa det med canal digitalbox osv så det är sport 24-7 så löser det sig till 100%). Dock så hoppas jag att jag har körkort då, vilket faktiskt hade i dagens läge underlättat när man bor på katrinelund, så länge jag inte har det är det långt ifrån "mitt". Jag tror aldrig riktigt att man kommer ifrån stället man vuxit upp på, jag tror man iallafall i början och ett antal år fram håller sig runt omkring eller på just det stället som någon sorts trygghet. När alla kommit upp i ålder och folk börjar flytta till höger och vänster så tror jag man lättar lite på trycket och kanske ser sig omkring lite mer och ser andra möjligheter.

Jag har så mycket tankar just nu som jag skulle vilja skriva ner, men det känns inte riktigt som att jag får fram det som jag menar det men jag har iallafall försökt nu. Det är faktiskt lite jobbigt att inte riktigt ha något "eget" längre...Jag har på något vis lämnat hemmet i Bunkeflostrand så det känns mer som "hemma hos mamma och dom" och när jag är på katrinelund så är det "hemma hos micke" men jag då liksom? Klumpig situation.

Det var så många portar på något sätt som öppnades nu efter studenten, man liksom slängdes in ett hav med vuxensaker som man förväntades förstå och kunna. Arbetsförmedligen, jaha, alla arbets-termer...vad betyder allt? Var ska jag jobba? Hur ska jag klara mig? Vad vill jag med mitt liv? Hur mycket lön får jag, är det värt det och klarar jag mig med den lönen? Vad har jag för rättigheter? Vad måste jag göra? osv...



Hm?

2009-07-14

Dagen till ära så åker Micke hem i förväg utan mig, jag stannar kvar i bunkeflostrand ett par dagar till pga jobb. Det blir enklast så på många sätt och vis. Dessvärre vet jag inte hur jag ska klara det, deppiga dagar på jobb, deppiga dagar när man kommer hem och ingen som kan liva upp en och få en glad.

Har jobbat i 4 timmar nu och har 5 timmar kvar, snälla någon...vad tiden kryper fram idag. Jag vet inte vad jag ska göra för att det ska gå snabbare, har inget vidare att tänka på som man ser fram emot heller så man kan inte få den där härliga känslan i magen som gör en så positiv till och mot allt och alla.

Det känns som det är en evighet till Fredag, då jag äntligen slutar på jobb och ska få helt galet mycket semester. Det är ju dock en sak jag ser fram emot, men det känns så långt ifrån så jag får inte "känslan" än.

PUSS





jobb, jobb och jobb.

Har sovit kasst som fan inatt, har bara legat och vänt mig och tyckt allt varit allmänt jobbigt, kan det vara för att jag visste att det väntade en dryg arbetsdag? När klockan var halv 2 hade jag fortfarande inte somnat, klockan 4 vaknar jag och tror att jag snart ska gå upp till min stora överraskning så inser jag att det är 2 och en halv timme tills det är dags. När klockan ringde imorse var jag lagom död och ansåg att jag hellre hade velat att någon sköt mig? Micke den grisen låg kvar och sov. Det var bara att traska till jobb 7.15 och se fram emot att få gå hem 8 timmar senare. Jag får nog säga att timmarna har gått väldigt snabbt idag. Hoppas det fortsätter i samma tempo.

Just nu känner jag bara en djuuuup saknad av Micke.

<3

Helluu!

Det var ett tag sedan jag bloggade senast, haft fullt upp. Nu återstår bara en sketen vecka till med jobb sedan är det hääärlig semester innan det är dags att ta tag i livet igen och återkomma till verkligeheten. Denna veckan börjar också falsterbo horse show vilket är alla hästmänniskors och festmänniskors drömvecka, det får man inte missa. Jag tror inte det blir en vecka som 2008 då den blir grymt svår att slå...säger bara lektält för barbies i princip, iskallt, inga underlag, regn ute och inne i tälten då vi hade köpt tältet på jysk för ca 99 kr...dock var det en jäääävligt rolig vecka som man hade önskat aldrig tog slut. Det blir annorlunda detta året också då man har en man som sitter oroligt hemma och hoppas man inte hittar på hyss och sist men inte minst ett oerhört tråkigt jobb som man måste sköta...Kan iförsig tänka mig att fredag blir en fin kväll för lite falsterbo i kroppen. Till något helt annat, idag var jag i stallet hos min älskade, fyfan vad jag har saknat honom och stallet...jag har bestämt mig nu och jag kan inte lämna honom..är man hästmänniska så är man...det är ingen sport utan en livsstil..lev med det eller dö säger jag bara. Jag ska till min älskade imorgon också, då blir det en lugn skrittrunda om vädret är finfint. Imorgon kommer mamma och co hem också, lagom kul :( hoppas dom åker snart igen haha! Till helgen tar vi väl vårt pick och pack och drar oss mot katrinelund igen, blir svårt denna veckan eftersom jag jobbar här i bunkeflostrand och börjar väldigt tidigt medans micke har bil och börjar senare. Igårkväll var jag och josse hemma hos alexander och hälsade på, trevligt! Senare på kvällen kom richard och micke och hämtade upp oss, vi körde josse hem till bunkeflo och sedan blev det donkan och hem till micke eftersom dom skulle sitta uppe hela natten för att se på sketna UFC, töntigt vuxna män... Jag la mig och sov istället, sju imorse kröp micke ner och vi vaknade vid halv 12...vid 12 kom annika och hämtade upp mig och vi tog en runda på entré, alltid lika upplevelserikt och roligt, sorgligt så lika vi är när det kommer till herrar.. därför alltid lika roligt att snacka med varandra. Jag blev hemkörd efter någon timme på värnhemstorgets nya centra. När jag kom hem så var mickes pappa på besök, han hade hjälpt till att sätta upp tavla och spegel i sovrummet, blev skitfint..helt nytt rum. Det blev en stunds snackepaus på balkongen och sedan åkte vi iväg till city gross...(vilket var en sjuk besvikelse) tanka, stallet och därefter hem och lagade mat. Jag har absolut noll aptit, det måste vara värmen helt galet...tycker all mat smakar som hundmat luktar typ..skitnasty...efter maten tog vi en promenad med Geisha och nu sitter vi och tittar på änglar och demoner...eller för att vara uppriktig micke halvsover, geisha letar mat på golvet och jag bloggar..Ungefär en helt vanlig "vardagskväll" för sandqvist-sjöstrand. Imorgon blir det en fullspäckad dag med jobb 7-4, stall och städning innan familjen+norskarna kommer hem sedan är man nog rätt fint död mot kvällen.

see you

ääckligt!

Fullt av myror överallt när jag vaknade imorse. Jag förstår inte varför dom kom in hit om det nu är utifrån dom kommer för här inne finns inget sött som är spillt eller som står framme. Jag har försökt med dom få metoder jag hört talas om, kanel, svartpeppar och ättika överallt. Geisha springer omkring helt hög här hemma nu. Det är så jävla äckligt med dom små svinen, dom är exakt överallt och går, innan man äter eller dricker måste man kolla så dom inte är där och pular..



WAAAWAAA

Tro det eller ej men igår spenderade jag kvällen i staffanstorp, till min besvikelse varken träffade jag eller såg jag tiffany persson :( Jag hade absolut noll att göra, micke och jag satt vid varsin dator och höll på, han jobbade och jag dödade bara tid. Jessica frågade mig genom msn om jag skulle följa med och kolla på hennes innebandy träning, anja följde också med om jag följde med och jag beslöt mig för att göra det. Det blev dock inte mycket tittande på Jessica, vi tog oss friheten att gå runt i staffanstorp istället, vi både åt och kollade läget på city gross. Höjden av tristess om man gör något sånt. Det var roligare än att bara sitta hemma och glo iallafall, riktigt deppigt.

Mormor kom precis förbi med hänt extra, glass och pepsi och inte nog med det så tog hon Geisha en runda också, världens bästa mormor helt enkelt. Jag sitter egentligen bara och väntar på att Micke ska komma hem nu för vi ska åka till ikea och hämta spegeln och därefter handla mat, woho..sysselsättning. Helt fantastiskt skönt med bil, frihet...ännu bätttre är det att den snyggingen är till salu, måste måste övertala Micke. :D





Ciao


Dagen efter dagen före.

Dryg jävla måndag idag, en hel veckas jobb framför sig.

Tur micke kom hem i fredags iallafall :) Nu bor vi en vecka i Bunkeflostrand eftersom mamma och co åkte till cypern imorse. Vi fick besök från Norge igår, sällskapet som ska med till cypern, förstår ungefär 0 av norska, så det blev en aning tufft då och då. Vi var 10 stycken som sov i en 4 tillsammans i natt, lagom varmt och lagom kul när 8 av 10 skulle gå upp halv 5 imorse och dom andra två börjar jobba 7 och 8. Det skreks, pratades högt, smällde med saker osv utanför dörren, innanför skällde Geisha och utanför fönstret skrek fåglarna som idioter och inte nog med det så var det varmt som fan också. Riktigt gjuten morgon.

I lördags gick jag och micke bort till Ikea och kollade läget, typiskt män direkt när man kommer in ska det ätas men icke. Jag har pli (6) så det fick bli efteråt istället. JAG hittade faktiskt nästan allting och var även snabbast på att säga "etta inte betala" micke hittade nada för han är helt lost inne på ikea, pinsamt. Hade det inte varit så väl att jag var med på ikea så hade han kommit därifrån med en mjuk fotboll till Geisha för 39kr och kanske en spegel, fast det var dock jag som sa att jag tyckte det skulle finnas en större spegel i boet så man såg hela sig själv, så nej ingen spegel heller. Vi letade efter soffkuddar också eftersom dom micke har i soffan nu är så SKITFULA, men hittade dock inga förutom vita små som det stod MF på, sweet. Micke tyckte dock att dom var för hårda, så icke. Men jag tänker iallafall kanske handla en imorgon ändå när vi hämtar spegeln. När vi gick hem så var det galet varmt, micke bar en full påse och en stor tavla och jag bar en boll och en kudde haha, så det ska vara. Senare på kvällen gjorde vi mat och åt ute på balkongen med åskådare i huset framför haha. Mysigt iallafall, sommar <3 Satt ute skitlänge...iallafall tills O-borrarna kom, svin! Äckligaste djuret på jorden, kan väl inte fylla någon funktion ändå..utrota!

Jag har även nytt nummer, finns på i mitt namn på msn.


fredagisen..





Så väldigt skönt att det är Fredag imorgon! Jag jobbar till ett-halv 2 också, helt galet skönt...man är lagom slut och trött på det efter en vecka. Imorgon ska jag försöka få så mycket ut av solen som möjligt under dagen när jag är ledig men även på jobb eftersom vi nästan bara är ute sedan ska jag ta mitt pick och pack och dra mig tillbaka till Katrinelund för vid 23 kommer mickiseeen hem ♥ 

Börjar faktiskt trivas riktigt bra på dagiset nu, dock så går den sista bästa arbetskamraten på semester imorgon, tro det eller ej men hon är 60 år gammal men så himla trevlig, riktigt snäll människa..sån jag känner att jag egentligen inte vill tappa kontakten med efter imorgon, då hon kommer tillbaka från semestern så finns ju inte jag där längre eftersom jag bara har ett vikariat. En person man gärna skulle vilja ha som mormor, moster eller vad som helst. Riktigt "cool tant". Det är ett riktigt härligt jobb faktiskt, man kanske ska bli förskolelärare istället för butiksförsäljare..wohooo hoppet..
Man fixar sina få arbetsuppgifter och resten av tiden gör man i princip vad man vill förutom att kolla barnen då..men dom sköter sig själv...nästan!

Idag var tanken att vi skulle åka till svedala badnågot efter vi alla slutat jobba eftersom det är så sickt varmt, så blev det också...men dock var det mulet och nästan lite halvkallt när vi kom fram och jag blev helt plötsligt 17 år eftersom det var 10kr billigare att komma in då, vi var där i ca 30 minuter och sedan åkte vi hem igen, kul...då har man sett det också.


återkommet lejtor, orkar inte mer nu...

Påss




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jag har världens bästa man!

bla bla bla

Det är ju fan att man aldrig kan få bli frisk, det känns som det bara blir värre och värre, får ju för fan bara fler och fler symptom. Jag är galet förkyld, ont i halsen, ont i tänderna/käkarna, ont i huvudet, ont i ögonen, hostar som fan..även på natten vilket gör det väääldigt svårt att sova och sist men inte minst snorig som fan. Det har gått två veckor nu och man tycker ju det borde försvinna, inte precis så att man kan gå "påklädd" heller, det är hundra grader ute så man måste ju vara lättklädd..kan väl inte förvärra sålänge det är varmt tycker man ju. Skar mig precis i fingret på en fucking kartong också, gjutet...sånt skit som händer när man ska städa, det är därför jag aldrig gör det. Vilken tur micke snart kommer hem så jag slipper :D städarn, kocken,diskarn och doggiewalkern <3 Jag är så trött i huvudet, man orkar ju inte med någonting när man jobbar heltid, man jobbar hela dagen och när man väl kommer hem så orkar man inget annat än att sätta sig framför datorn eller lägga sig och kolla på tv, totalt död..knappt att jag orkar äta...min aptit är totalt förstörd, äter knappt inget längre..säger matälskarn :( Jag har verkligen vaknat på fel sida eller också så är jag bara övertrött för jag har verkligen varit på riktigt riktigt dåligt humör hela dagen, alldeles för kort stubin. Idag efter jobb var jag på lindex med mamma, rea där. Jag brukar aldrig handla på lindex annars, kärringkläder men idag var där helt sjukligt mycket fina saker, längesedan jag testaste så mycket på en och samma gång och allting kostade typ 100kr st, ville ha allting men vet att det kommer bli en dyr månad så jag får hålla lite i pengarna, slutade iallafall på 400kr och då fick jag verkligen mycket kläder! Enda gången jag mått riktigt bra idag, när jag fick spendera pengar <3!  Vi skulle egentligen åkt till hörby-marknad idag för det har vi gjort varje år sedan vi var små, medför sommarkänslor, så det är mysigt men vi fick reda på att familjen Jensen som åkt upp tidigare än oss att det var oväder i höör, regn och åska så dom hade bara fått vända bilen och köra hem igen. Nu är Bruno och Mormor på besök så får väl gå ut och vara lite social.

SI JO LEJTER

AH!

JAG HATAR ATT STÄDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA