weekend i gbg.

Nu har jag jobbat konstant i 2 veckor mellan 6.50-16.00, när man är ledig vaknar man klockan 8 pigg och glad, inte speciellt nice. Nu ska jag snart göra lite mat till snoffsan, sedan ska jag gå ut och försöka få henne att sova lite middag. Ikväll efter jobb så kommer Micke och hämtar mig, då ska vi äntligen hem till vårat egna båda hem och ha fredagsmys, det var längesedan vi sov hemma eftersom jag jobbar i Bunkeflostrand, vi sover nämnligen här båda två, dels för att det är smidigare, dels för att jag inte kan sova utan Micke och dels för jag är skiträdd för att sova själv (spöke) haha...

Ikväll ska vi även packa, packa för en weekend i Göteborg. Vi åker på Lördag efter att vi lämnat Enzo till mickes mormor, sedan drar vi till Göteborg, bor på hotell, äter på restaurang, tar det lugnt och myser till max. Det ska bli riktigt skönt att bara vara, vara med min snutt utan att ha något alls att tänka på och bry sig om. 31/1 Har vi dessutom varit tillsammans i 1 år, därav denna lilla weekend, plus att detta är typ första gången på hundra micke är ledig från jobb helt på en helg.

Vi avslutar vår weekend på Söndag på Ullared, har världens bästa man som gör detta för mig. Vet hur mycket han hatar att vi ska dit, han upprepar hela tiden "ja en snabb sväng inom", alla som varit på Ullared vet att det aldrig blir en snabb sväng haha.

Jag ser iallafall verkligen fram emot helgen, har längtat hela veckan.

Ha en trevlig helg, missa inte solsidan på tv4 ikväll 21.30, premiär idag! Kan bli en riktig hit! =)

Puss.


Fredagkväll

Igår blev det partaj, long time no see varken personerna eller partajandet.

André, Crille och andrés lumpen kompis Jimmy kom och hämtade mig vid 5 tiden, därefter åkte vi iväg och åt på foodcourt. När vi hade ätit så var det systemet som gällde, dock inte för mig för jag gick till Hemmakväll istället.

Vi begav oss sedan hem till André för att göra oss i ordning och därefter åkte vi hem till Fidde sedan återstod det att gå därifrån till festen. Jag hade mina nya stövlar, dom är lite för stora, 12cm klack och det var halt...ingen bra kombo...kröp dit.

Väl inne på festen var jag enda tjejen, lustigt. Mycket testosteron Dock kom där fler tjejer sen. Jag hade jävligt kul! Pitbull och Usher gästade också festen eller ja...andré och crille. Kopior, går inte att se skillnad?

Mycket gamla minnen drogs upp, både roliga och jävligt sorgliga. Jag hade helt enkelt riktigt roligt, TACK för det :D

Jag följde aldrig med ut, kände inte att det var lönt. Klockan var mycket och man ska sluta när man har som roligaste. Det gjorde jag! Jag är ganska så glad för det idag, jag var förberedd på en riktigt "allvarlig-sjukdom" idag men jag kom rätt snällt undan faktiskt. Tack för det med.


Fredag

Då var det äntligen Fredag igen, inte för att det inte är fredag hela veckan för mig men ändå ;)

Dock är det slut på att leva livet på måndag, för då är det både jobb och intervju som gäller.

Får helt enkelt passa på att leva livet till max fram till på Söndag för sedan blir jag som alla andra tråkiga arbetande-svenssons. ;D

Ska iväg till onoff på entré idag och kolla dator, kan inte bestämma mig om jag ska ha en mini-pc eller en vanlig bärbar.. råd?


Micke trillade ner från sängen...

Igår kämpade jag och Micke med att få upp en väggdekor i sovrummet. Jag fick göra det mesta själv eftersom Micke hade ont i huvudet (precis som jag). Låg han inte i sängen och bölade så trillade han ner från sängen (HAHAHAHA) fy fan vad det är kul med andras olycka. Skrattade så jag höll på att dö hela jävla kvällen.

Iallafall så blev väggdekoren skitsnygg...


Nytt köp

Väntar på mina nya stövlar som är beställda för ett par dagar sedan.

Antingen har man dom i samma höjd som på bilden eller så drar man upp dom så dom blir "rynkfria" och då blir dom lårhöga...

2cm platå, 12cm klack. Me like.


ioo

Idag har det varit en såkallad städdag, jag vaknade 12 och då stod Micke med dammsugaren i huvudet på mig....i princip.

Klockan 3 kom Richard hit, vi har spelat buzz och nu har vi precis lagat mat. Kycklingfilé, bea och pommes. GOTT!

Ikväll får ni inte missa I en annan del av köping kl 20.30...tror jag? Missa inte iallafall.. för det finns inget härligare att se...

Påss...

Lördag

Fan så jävla drygt att laga mat, idag känner jag verkligen att jag trots är skithungrig´+ tacos är det bästa jag vet för att bara skita i att laga mat, för så trött är jag på det. Tänk att resten av ens liv så ska man laga mat i princip varenda jävla dag.

Kom på mig själv med att sitta och fundera på om man måste äta varje dag, började tänka tillbaka om vi verkligen gjorde det hemma...sjuka huvud! Jag ska påpeka att detta inte var en långvarig tanke.

Nåja, nu har jag precis varit och handlat, micke har jobbat och nu går bofors-mif på tv eftersom Micke köpt den. Jag har fått klart besked om att vi måste äta idag och därför ska vi snart hjälas åt att laga mat. Men så har vi det här med vovve, vovvar har också behov och måste alltså ut och kissa och bajsa. Idag är det micke som tar vovva och jag påbörjar mat.

Fan vad livet är jobbigt.

or not...


Idag har vi varit på Nilssons i svedala och handlat ny lampa till sovrummet. Under kvällen ska vi försöka få upp den, ska bli jävligt roande. Vi sprang även på en vägg-brasa som man eldar med spisbränsle..riktigt riktigt cool. Det var erbjudande 790kr, ingen aning om vad den kostat tidigare men man har väl blivit lurad big time. Skitsamma, den är riktigt snygg..nu måste Mickes pappa bara komma hit och borra upp den. Kommer att fotografera den sen när den är uppe.

Later!


kronärtskocka

Har fått min nya telefon nu, skönt så slipper man gå omkring med en jävla tegelsten vid namn blackberry.

För er som är precis lika dåligt uppdaterade som mig så kommer Rabih att medverka i Let´s dance, yeaj...!

Micke har ont i skuldran lite då och då, av någon anledning så sker detta varje gång han ska diska. Idag är det hans tur att diska och han var i full gång fram tills han nu för en stund sedan kom in till mig i vardagsrummet och såg besvärad ut och sa...

-"Nej, det här funkar inte...*fult leende på läpparna*"

-"Vad funkar inte?"

-"Tro det eller ej men nu har jag ont i skuldran igen"

som svar på det får du ett

"Tro det eller ej men du har inget val;)"


Nu sitter jag och väntar på mat, ska bli fantastiskt gott med fläskfilé, ris, bea, majs och vitlöksbröd.
Vi skulle egentligen se hockey, men antingen så sköt dom fram hockeyn eller så tog micke bara fel på dagen...hmmm...

Nu blir det istället tv-tittande och sedan ska vi se flickan som lekte med elden.
Igår såg vi Män som hatar kvinnor, den kan jag rekommendera för den var mkt bra.

Nä, nu ska jag duka....

Pusss


Fy fanken...

...på mig som har uppdaterat kasst. Idag har jag fått klagomål för att jag inte uppdaterat bloggen, så here we go.



Jag ska börja med att önska er alla en god fortsättning, jag hoppas att ni hade en riktigt festlig nyårsafton.

När jag bloggade senast så hade jag ingen aning om vad jag skulle göra under nyår, såhär slutade det...

Jag och Micke inhandlade en massa god mat på nyårsafton, vi lagade mat, åt tillsammans och hade det allmänt mysigt. När vi kände oss redo så tog vi en taxi till Lund för att festa till det. Det var hur trevligt som helst! Kvällen bjöd på biscotti-tjuvar som inte var uppskattade, lekar som var skittråkiga, manliga dansare (gillar), två dansgolv varav ett gästades av Dj No-touch. Ja vad hände inte?

Nyårsdagen bjöd på Pizza och absolut ingenting mer.

Dagen innan nyår så kom Mickes mamma, syster, mormor, farmor hit och firade Mickes födelsedag (29dec), hur trevligt som helst :) förutom att jag hade flyttstädat i Jonas lägenhet och tjänat 2500kr, vilket gjorde mig till en riktig svettlök, jag hann helt enkelt inte duscha innan dom kom så det fick ske undertiden dom var här...så kan det gå.

Dom senaste dagarna har inte bjudit på allt för mycket, mest shopping och annat trevligt.

Igår var vi hembjudna till min mormor för att äta oxfilé, jättetrevligt och verkligen gott...först var det godis, pepparkakor och glögg, sedan var det mat, sedan var det efterrätt, sedan var det ostbågar, godis, nötter och annat, sedan blev det kaffe och kakor och till slut ännu mer godis. Kan lova att jag höll på att  spy från alla håll och kanter när vi skulle åka hem.

Nu har vi precis varit på hemmakväll och handlat godis och hyrt filmer. Det blir alltså filmtittande idag. Micke har köpt playstation 3 och det nyaste buzz så det kommer väl bli en del av buzzande också.




Är det en biscotti-tjuv jag har fångat på bild? :S