29mars.

Varför ska helgen bara springa förbi? Nu är det Måndag igen. Dock inte lika tråkig känsla som det brukar vara med tanke på att det är påsk och grejjer denna veckan.

I Fredags åkte vi och hämtade mat från sea i Limhamn, innan det så var vi hemma hos Jana och Kim och träffade valparna och Geisha.

I Lördags mötta jag upp Jonna och Jessica på lilla vid 19.00, det blev mat på Fridays och även ett par svindyra drinkar. Vi satt på Fridays till 23.00 ungefär och sedan begav vi oss till Barcelona. Mycket skratt och snack, mycket trevligt med andra ord.

Igår utförde jag och mannen lite ärenden och därefter åkte vi hem och dog i soffan i några timmar.

Gå in här och rösta på vilken bikini du tycker är snyggast!  

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=O6Q3P8j1iQ5GIGLxDBoGkrEF#bikiniGallery


vavviiisaaaar! wiii <3

Nu är Geishas valpar inne på sin 6 levnadsvecka. Annons finns ute på blocket nu och valparna kommer lämna hemmet när dom är 8 veckor.

Jag var och tittade på valparna igår för första gången, helt sjukt underbara. Har nog aldrig sett något så sött i hela mitt liv!....förutom när jag såg micke för första gången ;D ! *bam*

Dom ser så stora ut på bilderna men dom fick plats i min hand, så små men ändå så stora. Dom sprang omkring med leksaker och busade och hade sig. Jag hann nästan med att dö också!

Fick en liten surprise när jag steg in i deras lägenhet, då där var två hundar i merle-färg. Alltså Chihuahuor också! Men Geisha och Chico är cremefärgade och deras valpar likaså! 

Jag hade sagt ifrån tidigare att jag inte ville att dom skulle sälja Geishas enda tikvalp innan jag hade sett henne. 
Dett var dock surprisen som jag blivit varnad om tidigare, dom hade bytt ut tiken mot två andra valpar i åldern 8 veckor från en uppfödare. 

Mitt bland alla 6 valpar och 3 fullvuxna hundar fick jag beskedet att en av "trollen i merlefärg" var min om jag ville!

Började fundera på namn, halsband osv osv, men den största frågan var långhårig eller korthårig?
Den ena är nämnligen långhårig och den andra korthårig.

Shit, min lycka steg till skyarna ända till jag kom hem till Micke som sköt ner mig totalt.

"Vi ska inte ha 3 hundar här hemma"

Jag vet inte om jag ska dö nu eller om 1 timme?


gardiner...

Panelgardiner


Helt nya i förpackning.

2 st längder. 40 x 240 cm. 100 % Bomull


160:-


Gladiator pumps med bling bling (Kenza)

Gladiator pumps! Heta!

Storlek: 38
Färg: Svart med diamanter
Status: Nya

Klackhöjd: 12cm

Pris: 800 :-

[email protected]



ankelboots

Status: Nya
Storlek: 37.
Färg: Svart.

Klackhöjd: 12cm
Platå: 3cm

Pris: 600:-


[email protected]


Nyhet!

Nu får ni börja hålla utkik på bloggen!!

Jag kommer nämnligen att lägga upp skor, kläder, smycken och mycket mer här till försäljning.

Det kommer att variera mellan second hand och helt nya produkter.

Det kommer enbart att finnas ett exemplar av varje.

Är du intresserad av någon av produkterna så är du välkommen att maila mig på:

[email protected]


....

Från ingenstans så känner jag mig mycket bättre nu. Jag hoppas bara inte det är som min kropp lurar mig och att jag ska bli sämre sen ikväll. Jag vill ju verkligen gå på hockeyn ikväll.

Imorgon är det melodifestivals-final och jag hoppas innerligt att Eric Saade vinner, vore så sorligt om han inte gör det.

Nu ska jag snart se två avsnitt sex and the city och äta två mackor, sedan lite vila på det och förhoppningsvis är jag fit for fight efter det...


Sjuk?

Jaha, sjuk igen?

Jag vaknade 03.00 och kände mig väääldigt lurig i magen. Lika sant som det är sagt så var det något lurt på gång och jag sprang (kutade) in på toaletten där jag 5 minuter senare spydde. När jag sedan gått in för att lägga mig igen så var det dags igen, kutade in och gjorde en pizza till. Kom in och la mig gråtandes i sängen hos Micke, när jag är sjuk så är jag verkligen jävligt sjuk. Jag mådde fruktansvärt illa. När det hade gått 10 min fick jag springa in igen och spy.

Nu har jag suttit i soffan i snart 2 timmar, kan inte ligga ner för då känns det som att jag ska spy direkt, förmodligen gör jag det också.

Jag mår riktigt illa, kallsvettas och suger på en isbit för att få något i mig.

Jag skulle egentligen jobbat idag men det blir inget av det, jag skulle på hockey ikväll också och det lär inte bli något av det heller såvida inget mirakel sker. Så jävla tråkigt!!

Skjut mig?


Frågan är om detta är någon jävla fittesjukdom eller om jag ätit något konstigt?
Om du läser detta mamma, så nej...jag har inte ätit någon fet mat så det är inte det de handlar om...
och om du läser detta Jonas, så nej...jag är inte gravid heller, tro det eller ej.

Shopping

Idag har jag köpt nya glasögon, 3 par väntas komma på Fredag.



Och jag har även klickat hem ett par nya byxor, slutsålda på h&m, divided exklusive! Överpuuul...


Lill-Lördag.

Jag har varit ledig måndag och tisdag och idag var det dags för jobb igen.

Imorgon är jag ledig igen och då kommer jag att springa lite ärenden och därefter intervju i Tygelsjö och sedan mat hemma hos Mickes mamma.

På Fredag så blir det hockey tillsammans med Micke men först är det jobb som gäller. Ser fram emot Fredag :) !
Lördag är det dags för Kalas, Elias fyller 2 år och sedan får vi se om vi gör något med pappa som fyllde 45år i Måndags, grattis igen Pappa!

På söndag så fortsätter renoveringen!

Jag har precis varit och handlat och ska snart påbörja egen pizza, skitsvårt att veta vad man ska äta nu när hela köket är utrivet, ugnen finns fortfarande kvar och spisen har stått på bräder nu i några dagar men det är dags för den att bli urkopplad nu också. Det är nämnligen så att renoveringen pågår just nu i skrivande stund.

Köpte färdig pizzadeg + tomatsås, det blir ost, skinka, vitlökssalami, lök, oliver och mozzarella...än så länge...vi får väl se hur det blir...säkert skitgott haha...


update!

Idag är det Söndag och jag har uppdaterat bloggen skitdåligt den senaste tiden.

Jag jobbade hela förra veckan på vintrie förskola, det var faktiskt skitbra. Jag hade förväntat mig att veckan skulle bli skit eftersom min tidigare erfarenhet av den förskolan men ärligt talat så trivdes jag väldigt bra.

Denna veckan som kommer så ska jag jobba lite på fritids och skola, första gången jag gör det så det ska bli spännande faktiskt.

Helgen har varit supermysig. I fredags hämtade micke mig i Bunkeflo, vi tog det lugnt mellan nerpackning av kök och tvättning av kläder. Naturligtvis kollade vi på solsidan som alltid är lika bra.
Igår så var vi en sväng på vellinge blomman, skitmysigt! Fick lite vårkänslor av alla påsksaker men störst verkan hade nog det underbara vädret vi blev bjudna på i Malmö. Kvällen spenderades med lite besök av Mickes mamma och syster och därefter blev det mat och melodifestival och filmtittande.
Idag vaknade jag av att det bankades och slogs, idag är det nämnligen dags för att riva ut köket. Mickes pappa kom hit vid 10.00 och dom har hållt på att slå och riva sedan dess, jag gick precis ut i köket för att kolla läget och fick en halv chock. Det kommer iallafall bli skitsnyggt med en massa timmar av krig. Tur att jag bara medverkar när det ska shoppas vitvaror/inredning, det blir så bra så. Micke står för resterande. :D

Geishas valpar blev 3 veckor igår och Enzo mår bättre och bättre i sin höft.

Ha de folks!