Dags att ta upp bloggandet igen...

Hej,

nu är det alldeles för längesedan jag bloggade här. Jag kan inte skylla på mycket att göra, snarare lathet eller ingen lust att blogga.

Jag har börjat jobba på ett nytt ställe, det är alltså inte dagis som gäller längre. Nu jobbar jag som servitris på Papa Joe´s restaurang i Bunkeflostrand. En restaurang med italiensk touch. Jag trivs faktiskt väldigt bra. Man stöter på motgångar men så är det väl på dom flesta arbeten man hamnar på. Jag jobbar och står i och än så länge är dom positiva sakerna fler än dom negativa. Det är oerhört socialt och roligt och livet med pengar är så mycket bättre än livet utan.

Vi bor fortfarande kvar i lägenheten i stan men kommer förhoppningsvis i mitten av Augusti att sälja för att sedan hitta ett boende i närheten av Limhamn/Bunkeflo. Får hoppas på att vi hittar en fin 3a =)

Ny familjemedlem är Lexton, en labrador på just nu 18 veckor. En av dom bästa sakerna som hänt mig. Han skänker så mycket lycka och glädje. Min älskade prins. =) Vi har fortfarande kvar Enzo. Geisha är hos en superbra tjej som heter Sandra.

Idag åkte Micke till Sthlm, jag saknar honom så himla mycket. Jag har kommit fram till att jag inte är mig själv utan honom. Jag saknar min andra halva och livet är inte alls lika bra och roligt utan min man.

Mamma m familj befinner sig i Turkiet. Hoppas att dom har det bra där, det verkar så iallafall..jag får sms då och då. =)

Idag är jag ledig och hela dagen har jag nästan spenderat fram datorn och Tvn, alltså en himla massa slapp.

Nu har jag precis varit ute med mina älskade hundar, gett dom mat och låtit dom varvar ner lite. Nu ska jag gå till Willys och handla lite och sedan ska jag fortsätta slappa. =)