NY BLOGG

Hej allesammans,


nu är det såhär att jag har skaffat mig en ny blogg på blogspot istället, detta för att jag ska kunna blogga via min telefon, känns ju rätt så 2010 att kunna göra det så det är tråkigt att blogg.se inte har tagit efter alla andra men här kommer den...

www.felicials.blogspot.com

för att ni inte ska glömma bort adressen så har jag kört på samma namn :-)

vi ses där...

Skogen

Imorse tog vi en tur till Bokskogen, denna gången fick bara Nezta följa med. Första gången för henne i skogen och hon älskade det. Det var lika behagligt och avkopplande som vanligt och efter en tur i skogen så hämtade vi mat med oss hem. Mysig dag, som inte innehöll stress och annat tråkigt.

Micke har stuckit iväg för att ha spelkväll med vännerna, kvar blev jag..ensam en Fredag med hundarna busandes som en galningar i lägenheten, eller nu ljög jag..för just nu så sover dom faktiskt men snart är det väll fullt ös. Jag har köpt mig en stor påse godis som jag inte ens vid köpet var sugen på, inte nu heller faktiskt men det kommer väl längre fram mot kvällningen.

Jag hade tänkt ta mig an alla kläder som ska säljas på tradera, mycket jobb fy fasiken men det ger bra pengar för det mesta. Jag hade även tänkt kolla på Idol, annars har jag inget speciellt för mig.

Kolla gärna in mina nya bilder på facebook från skogsturen idag.

Kramar..

parkeringstant...HJÄLP.

Det blev inget bokskogen idag, tråkigt. Istället har dagen sett ut följande...


Micke var iväg i någon timme och letade förgäves efter en sidobackspegel, när han kom hem så hade han början på migrän och vi hade inga tabletter hemma. Vi bestämde oss för att ta apoteket, såklart inne i stan för att ta det närmsta så han inte skulle dö. Inga parkeringsplatser såklart eftersom det var vid lunchtid så Micke ställde sig på ett ställe där det var förbjudet såklart men på ett ställe som egentligen skulle kunna vara en parkeringsplats, men varför inte sätta parkeringsförbud på lite fler platser i den här staden? MMM pengar säger dom och slickar sig runt munnen. Usch och fy.

Ja, nåväl..han sprang in snabbt som bara den och skulle köpa tabletter. Jag har varit nojjig tidigare med att han står felparkerad för jag vill absolut inte uppleva den där "rulla ner rutan för parkeringsvakten knackar på rutan"-händelsen, detta har jag varit noggrann med att poängtera för Micke som gång på gång lovar att han inte ska sätta mig i den sitsen förutom dom gånger då han faktiskt blivit lack och tyckt jag var skitlöjlig som inte bara kunde rulla ner rutan och säga att han kom när som helst. Han har inte fattat det riktigt men jag tror dom har hört den frasen ett par gånger innan jag säger den och skiter ett stort stycke i detta. Men men, kryss i taket så har det inte hänt ännu...eller jo nu har det...

När Micke varit iväg ett tag och Nezta somnat i mitt knä så ser jag till min stora förskräckelse att där kommer en marinblå varelse framför bilen, shit hann jag väll tänka innan jag var tvungen att rulla ner rutan.

- Har du möjlighet att flytta bilen?
- Nej, jag har inte körkort.
- Det är förbjudet att stå här
- Ja, men han är bara inne snabbt, han kommer vilken sekund som helst. Jag ringer efter honom.
- Ja, då får han vara här innan jag hunnit skriva lappen.

(KOM UT SNABBT SOM FAN ANNARS FÅR DU BÖTER)

Jag har nog aldrig sett Micke agera så snabbt under hela vårt liv tillsammans, eller jo...HEHE

Det blev en liten diskussion Micke och kvinnan emellan och nöjd satte sig Micke i bilen utan parkeringsböter.

Jaha, när får jag min 500-lapp för att jag trots dina ord fick gå igenom denna traumatiska händelse, tänkte jag men gick inte så långt att jag sa det.

Om vi säger så, så bjöd han inte ens på vår festmåltid som bestod av köttbullar på Orvars.

Förresten så fick han inte köpt tabletter på apoteket i stan så vi fick åka vidare till kronprinsen.

När vi kom hem kollade vi på tv, sedan somnade vi alla in och sov i 2-3 timmar. Ganska nyvakna ska vi nu inta en pannkaksmåltid framför tvn som visar Malmö redhawks.

förresten är där någon som vet hur man bloggar med iphone om man har konto hos blogg.se?
Ska jag behöva byta blogg? Hade varit så tråkigt med tanke på att man har alla sina inlägg från hundra år tillbaka här. TIPS?





Trött på visning...

jaha, då har vi haft ett par visningar nu men ingen av dom har gett resultat hittills, tråkigt och jag börjar tröttna på att storstäda varje gång det är visning, speciellt eftersom det känns helt onödigt. Creds till Fredrik och Maria som pallat trycket så länge trots nada resultat.

Idag ska det skickas iväg en massa papper som är hund och arbetsrelaterat, det är väl också det enda som är planerat idag. Hoppas på att vädret ska bli lite bättre så att vi kan ta en tripp i bokskogen, hade varit uppfriskande.

Micke är iväg och försöker hitta ett glas till sidospeglarna på bilen, det har varit sönder länge så nu är det väl på tiden att ordna det. Jag är själv med hundarna och har för en stund bara gett upp och skitit i vad dom gör. Detta resulterade i att alla skorna ligger överallt i lägenheten, kiss i köket signed by Neztas tassavtryck överallt, ikea värmeljus med vaniljdoft halvuppätet av en ständigt hungrig labbevalp och så vidare. Härligt va :-)

Idag har vi haft Nezta i en vecka och till helgen känns det lagom passande att lämna bort dom någon dag för att Micke och jag ska kunna gå på hockey och därefter äta kraftig buffé på ST Markus som min älskade man bjuder på. Ibland är han fantastisk. Jag tror nog vi kan behöva det, säger inte att det blir lätt att lämna ifrån sig sina älsklingar men det behövs ibland.

Igår när vi hade visning åkte vi till arken zoo för att handla hundben till vovvarna, sedan åkte vi till Bunkeflo till Mamma och Jonas för att käka.

Idag händer det inte mycket, imorgon ska Micke umgås med vänner hela kvällen och jag är alldeles ensam, hundarna ska vi försöka lämna bort redan imorgon så jag också kan få hitta på något roligt istället för att sitta själv en Fredag och glo. BLÄ.



Sjuk..

Jaha, så var det min tur IGEN. Har dragit på mig en jävla skitförkylning. Huvudet dunkar, ont i ögonen, ont i öronen, ont i käken och munnen, snor som rinner snor som täpper, feber och riktigt jävla jobbigt. Och sen en valp som vägrar sova på det. Stackars mig IGEN. Får nog snart börja på antidepressiva igen.

Idag är Nezta också kass, hon spydde upp som en kapsel av tjockt slem, mat och kaninbajs, diarren sprutade ur henne som en fontän och en massa tjockt slem prydde hennes mungipor. Stackare. Hon verkar dock bättre nu. Ringde veterinär och dom sa att om hon inte blir sämre eller bättre om vi säger så, så får vi åka in med henne och ge henne dropp, lilla nussa :(

Micke kom med en liten chockerande överraskning innan idag. Han sa att han hade sovit ut nu ett par nätter och han kände sig frisk från förkylningen, han hade även jobb imorgon som han skulle kunna jobba bort ikväll/inatt så han skulle kunna sova/vara i vardagsrummet inatt och ta hand om Nezta medans jag ligger och sussar gott i sängen, detta tyckte han eftersom jag behövde sova ut för att bli av med min förkylning, blir ju inte mycket utav det annars. Detta var mycket gulligt till jag kom på att han kanske var sugen på tv1000 efter 24.00 inatt, så jävla snuskig. Bara för det ska jag inte sova i sovrummet inatt.

Haha, nej men allvarligt talat...

nu ska jag anmäla till utställningar så vi hinner med innan sista dagen för anmälan...

ha det gott...

Tröttast

Riktigt ont i halsen idag, svider och bränner och är fullt av slem överallt, äckligt. Känns typ som att jag har tvättmedel i halsen.

Nezta har sovit hela natten men vaknade något tidigare idag, jag fick henne dock till att somna om och vi gick upp vid halv 8 istället, ut direkt för kiss och annat. Inget kiss under natten, riktigt duktig flicka, 2 dagar i rad nu. Hon har inte bajsat inne en enda gång, bara kissolyckor men det är skit man får ta.

Vi somnade igen runt halv 9 och sedan vaknade hon igen omkring elva, då var jag helt döende men fick ändå gå ut med henne för en kissrunda, hon var inte så samarbetsvillig så hon somnade om igen med andra ord.

Jag har precis kommit loss med att packa ner saker som jag sålt på tradera för hundra år sedan, måste snart sticka iväg till posten, puh...orkar inte :-( men måste.

Blir förmodligen visning både imorgon och på Onsdag, mycket städning med andra ord. Jippi? Blandade känslor. Tur man är ledig.

Michael

Jag har världen bästa pojkvän. Han ställer upp för mig i vått och torrt och låter mig förverkliga mina drömmar. Han gör mig till världens lyckligaste. När jag är ledsen finns han alltid där för mig. Han får mig att skratta och han gör min dag varje dag. Jag kunde inte önskat mig något mer, han har allt. Jag har allt med dig. Jag älskar dig overkligt mycket.

En underbar natt och ett namn..

Igår spenderade vi kvällen hos Fredrik och Maria, supertrevligt. Det är inte ofta vi träffas bara sådär, så det var ett mycket bra initiativ ifrån deras sida. Blev jätteglad när Fredrik smsade mig på morgonen vid 9.00 och frågade om jag var vaken, visst var jag det och han ringde upp mig för att fråga om vi skulle komma hem där och äta och umgås lite.

Vi var hemma sent på kvällen och då var jag helt slut, efter några nätters sömnlöshet och en massa saker på schemat på dagarna. Igår var jag så trött så jag nästan grät när Micke skulle in och lägga sig i sängen, tyckte så synd om mig själv återigen, haha... Min lilla prinsessa kände nog av detta för hon la sig och sov och vet ni vad? Hon sov hela natten fram till klockan 8!! Jag är chockad, vad tog el diablo vägen?

Jag tog ut lillan för en runda när hon vaknade och därefter gick jag upp och hämtade Lexton och sedan ner igen med båda två för att rasta bjässen. Micke låg och sov undertiden, Enzo också.

Idag blir det en lugn dag, ingen av oss orkar ens gå ner till Willys som ligger över gatan och handla frukost, så vi sitter istället och är svinhungriga. Hundarna har busat hela morgonen och har nu lagt sig till rätta för att sova en stund. Jag tror vi ska försöka klämma in bokskogen idag, behöver nog den luften men framförallt motionen dessutom älskar ju vovvarna det.

Förresten nu har vi bestämt oss för ett namn till lillan, vi tog det namnet som kändes bäst att kalla henne och som hon passade bäst i både som valp och som vuxen. Hennes namn blir Nezta. =) hihi...

Lördag...

Helt rätt Maria, det är verkligen som att ha en liten bebis. Hon är så krävande, men så underbar :-)


Inatt var hon vaken 3 gånger, det var bara att se glad ut och gå ner från tredje våningen för att låta bebisen kissa. Ingen blöja här inte, tyvärr. När hon varit ute och kissat så trodde jag att hon var villig att sova igen, men icke. Då var det bus och lek som stod på schemet, skjut mig? Jag vaggade henne i famnen, jag kliade henne i öronen och försökte klappa henne så hon skulle slappna av, ingenting hjälpte, till slut blev jag tossig och la henne ner och satt bestämt nu ska vi sova och ingenting annat, vad hände? Jo hon la sig ner och vågade inte röra sig, några suckar och sedan somnade hon sött. Jag var lagom pigg imorse när dom andra djävularna skulle ut och kissa. Micke gick och handlade frukost och jag satt upp och sov en liten stund. När frukosten var klar, då var det först hundarna som skulle ha mat och direkt efter lillan ätit så var det en runda ner för att göra nr 1 och nr 2 och därefter var det min tur att äta frukost, en kvart efter Micke. (läs: jag tycker synd om mig själv)

Idag lämnade vi surgubben och bjässen hemma, tog bilen och åkte till arken zoo för att handla ett halsband till prinsessan samt lite leksaker och godisar. Sagt och gjort, vi tog sedan bilen till Bunkeflostrand för att visa upp prinsessan för min mamma med familj. Pappa ville gärna också se henne men vi hann inte dit idag, fastän vi var i Bunkeflo. Ikväll ska vi åka hem till Fredrik, Maria och barnen. Lexton och Enzo får stanna hemma och sessan får följa med, det blir lugnast så både för oss och för hundarna. Enzo och Lexton kan behöva lite egen tid efter att miraklet kom hem här.

Nu ligger min lilla familj och sover, dock inte jag som unnar mig en stund vid datorn. Jag borde kanske sova men hade jag lagt mig nu slår jag vad om att lillasyster vaknar.

Förresten, för någon dag sedan så försökte lillan hitta tuttar på Lexton, när dom gör det är dom så smååå...det gjorde lexton också på en brun hane när han var mindre. Lillans mamma var svart och det är ju Lexton också.

Nu blir det mycket ledigt fram till jag börjar nytt jobb den 1 november. Det är bra för den tiden behöver jag med både Lexton och den lilla. Mycket träning och uppfostran som står på tur.

Ha en bra Lördag.

vill hem väldigt mycket...

Nu vill jag fan bara hem och mysa med mina älsklingar och fira Fredag. Detta är så långtråkigt, och ännu värre blir det när jag vet att krassliga Micke är hemma och försöker ta hand om 2 valpar och en tjurskalle...

2,5 timme kvar, låt det gå snabbt please.


Natten med prinsessan.

Vilken natt, fick nog sova 3,5 timme sammanlagt. Jag kan härmed säga att hon inte är som Lexton när han var valp, min älskade gosse. Hon är gnällig och ledsen, full av liv och bus och ska absolut inte sova. Jag fick ta mig samman flera gånger igår natt, efter en lång dag och när kroppen är helt slut då är man inte särskilt kaxig, eller det är kanske det man är? Jag fick vagga min lilla prinsessa till sömns första gången, andra gången så fick jag klia henne till hon somnade. Hon är en riktig liten bebis. Jag fick sova i soffan med henne efter en hel del olika metoder. Lexton låg bredvid oss på golvet och Micke och Enzo låg i sängen, dom grisarna. När lillan väl sov så vaknade jag av att Lexton snarkade. Imorse blev jag tvungen att ta på mig ett jobb, som ger bra pengar, jag jobbar alltså mellan sju och sexton idag, (sorry, tangenterna fungerar inte helt korrekt när det kommer till siffror). Micke är själv med alla bebisarna, det var jättejobbigt imorse att lämna henne, ont i hjärtat usch :-(

Nej, nu ska vi ut en sväng...Hörs senare...