Härlig helg

Då var den över lika snabbt som den kom ;D

I lördags uppdaterade jag bloggen och skrev om vad vi hade gjort och höll på med, kvällen slutade med 2 filmer efter mycket god mat.

Igår var vi iväg på julskyltning i Limhamn, inte mycket att hänga i granen. Vi åkte till Burlöv center för vi skulle fika men det slutade med en del titt i butikerna där och några få matvaror på Coop och ingen fika. Vi åkte istället hem efteråt och lagade mat och tittade på fotboll, som jag antar att dom flesta gjorde. Vi slutade sedan med tvn på, varsin laptop i knäet och när klockan började närma sig 23 så gick vi in i sängen och la oss för att titta på fotbollskanalen europa.

Enzo har ont i benet och haltar. Vi märkte det i Fredags, han haltar ibland, hoppar på tre ben och skriker till när vi drar lite i vänster ben. Vi hoppas på att det är en vrickning bara, blir det värre så blir det veterinären i slutet av veckan.

Nu är det våra bästa år på televisionen...

Puss..

Julfeelings...

Idag har vi haft en riktigt mysig idag och den fortsätter :)

Dagen började med liten tur ut till olika butiker, vi fick köpt en del bla ett par kuddar till som vi ska ha i soffan. Vi plockade undan lite här hemma när vi kom hem och bar upp en fåtölj på vinden. Vi har bakat lussekatter och pepparkakor med skitmkt glasyr, mumma! Under tiden lyssnades det på en massa julmusik och jag får erkänna att jag har riktig julkänsla i kroppen nu, så härligt! Det luktar nybakade lussisar, pepparkakor, det är mörkt, tända ljus, nystädat, julmusiken är igång och det nalkas mat på spisen. U-n-d-e-r-b-a-r-t.

Har ni några tips på bra jullåtar?

Ikväll ska vi bara vara hemma, ta det lugnt och titta på tv/film. Det ska bli skitskönt, har längtat efter en helg hemma utan några speciella händelser på kvällen.

Imorgon blir det julskyltning i stan eller limhamn, har jag tur så blir det både och. Det ska vi nog kunna ordna. På kvällen blir det fotboll, men det blir det väl kanske för dom flesta? Micke ska iallafall live-reffa. Jag får helt enkelt överleva.

Nä, nu kallar lussebullarna och maten som min älskade står och lagar.

Tänk att det är första advent imorgon, passa på att njuta av julen nu för snart är den tyvärr över :( !!

Bacci


 

God Jul önskar Enzo som har fått på sig julahatten. Ser lagom road ut.

 

 


Spöke?

Nu får jag lite ångest, kom på att jag hade skrivit i bloggen tidigare idag att jag skulle skriva lite saker som jag upplevt, saker som inte hör till det lilla svenssonliv man lever?

Vad tror ni? Tror ni att det finns någon annna sida, att det finns andar osv?

Tänk efter när ni läst detta....


Förr bodde vi i villa i Bunkeflostrad, innan mamma och pappa separerade. Det var nog där det mesta hände.

Ett tag hade mina kusiners pappa sitt företag i vårt stora skyddsrum (garage), vi hade delat av detta stora skyddsrum så där blev en liten lokal. Han hade den lokalen full med målarfärg, spik, skruvar och andra väl behövliga material som ingick i hans arbete.

En morgon när han kom dit, ca 8.00 så ringde han på dörren och frågade vad fan vi hade hållt på med i natt i lokalen? Vi fattade ingenting? Han tog med oss ut och öppnade dörren för att visa oss vad han menade. Hela rummet var fullt av målarfärg som hade blivit uthällt, spik som var kastade överallt osv.

Hur förklarar man det?

En sommarkväll när vi satt utanför skyddsrummet på vår uppfart (eftersom vi hade kvällssol där) så var det någon som knackade stenhårt på skyddsrumsdörren inifrån. Vi blev livrädda och trodde naturligtvis att någon försökte skrämma oss men vi insåg snabbt att vi satt alla utanför och där var ingen av oss som fattades, vi öppnade dörren och undersökte och försökte finna en anledning till detta knackande. Ingen var där, inget hade trillat och orsakat ljud som gjorde knackningarna möjliga.

?

Min mammas farmor lämnade en klocka, en stor brun klocka i mörkt trä efter sig när hon dog, den klockan tog min mamma och vi hade den på väggen i vardagsrummet i villan. Den hade slutat fungerar långt innan min mammas farmor dog. En kväll klockan 22.00 så börjar klockan ringa, det var en sån här gammal klocka ni vet som slår varje gång klockan slår prick. Vi inser att det är mammas farmors födelsedag samma dag och blir ännu mer övertygande om att vi inte är dom enda som bor i villan.

?

När vi sedan flyttade till lägenhet så fortsatte allting.

Vi höll på att sätta upp tavlor osv under dagarna, precis när vi hade flyttat in. En dag satte mamma upp två små tavlor på en vägg intill hennes sovrum, hon satte upp tavlorna med sk betongspik för att dom inte skulle trilla ner. Vi står båda två och inspekterar tavlorna och tycker det blev fint. På morgonen när mamma vaknar och går upp i hallen, då ser hon till sin stora förvåning att tavlorna inte längre sitter på väggen. Dom står lutade mot väggen nere på golvet och betongspiken ligger fint och prydligt framför tavlorna.

?


En kväll satt jag, mamma och två andra (som jag inte minns) och kollade på tv uppe hos oss i lägenheten. Jag tyckte filmen var skittråkig och tittade bort ett tag. När jag tittar bort så fäster jag blicken borta mot väggen där vi har en tavla och ett skåp. Jag blir uppriktigt sagt SKITRÄDD när jag då ser en skugga, ingen vanlig skugga utan en svart dimma går förbi och sedan bara försvinna. Jag börjar fastän jag tror på andar att komma på anledningar till hur en skugga skulle kunna komma upp till oss från gatan osv...

Jag beslutar mig för att fråga mamma, världens mest korkade fråga (såhär i efterhand).

- Om man går nere på gatan, kan skuggan av en då komma upp till oss på andra våningen? 
 

Mamma svarar: Nej Felicia, jag såg det också, säger hon med lugn röst.

Jag har nog aldrig varit med om något mer obehagligt. Aldrig någonsin har jag upplevt något så konstigt och oförklarligt.

En kväll satt mamma och jag och åt vid köksbordet, vi hade släkt och hade massa värmeljus tända. Vi hade två ljuslyktor i fönstret som hängde i kedjor. Helt plötsligt när vi sitter och äter så börjar dessa gunga i full fart, åt sidorna....ingen av oss kunde förklara detta...

Inte nog med detta så är det vänner, familjemedlemmar, släkt osv som har lagt märke till saker också så som skuggor, att någon står inne i garderoben som är intill mitt rum och hänger upp galgar på nätterna alltså ungefär att man hör hur det slår där inifrån mot stolpen där kläderna händer, man har hört konstiga saker och andra konstiga saker har hänt.

En natt hade Jonas vaknat upp och haft alla sina skivor utkastade i sängen.
Saker har blivit nerkastade från hyllor osv i mitt rum när jag har legat och sovit.
Jonas hade legat i julius säng där det är en "stålram" alltså sängramen är gjord i stål så den brukar vara iskall usch...nåja..Han hade legat där för någon vecka sedan och han hade vaknat till av att någon stog och slog något mot sängramen, han började kolla på sina händer och insåg att det inte var han och kunde inte fatta ett skit.

Min mamma var på en seans i malmö tillsammans med 80 andra personer, då är där ett medium som blir kontaktad av olika andar och blir alltså dragen till ett par kanske 10st av dom som finns i lokalen. Alltså 10 av 80st får kontakt med någon nära som gått bort.

Min mamma får kontakt, innan det här mediumet går fram till mamma så känner hon precis som att hon har en hand på sin axel, hon tittar bak men där är ingen och under tiden mediumet går fram mot mamma så blir hon iskall i hela kroppen. Hon fattar direkt att det är min morfar som har tagit kontakt då hon redan innan mediumet kom fram hade insett detta pga dom konstiga händelserna i kroppen osv. Min morfar börjar då prata med min mamma genom detta mediumet, han berättade bla om sätter han dog, att det gick snabbt, han stod bredvid sin egen kropp och tittade på när allting hände, han kunde inte fatta någonting men det gick snabbt och han kände knappt ingenting. Han sa även en massa privatsaker som mediumet absolut inte skulle kunna gissa sig fram till. Min morfar sa att jag har medialagåvor så om jag bara öppnade upp mig, vilket jag kommer att göra såfort jag är mogen för det så kommer han och jag kunna prata som vi gjort förr, han saknade mig och den kontakten han och jag hade. Han märkte att jag stängde igen för han hade försökt kontakta mig men en dag kommer jag att öppna upp för det mediala för jag har den gåvan.

Jag har så mycket mer att berätta om men jag hinner inte utan jag får helt enkelt lova att uppdatera inom det närmsta.


FredagFredagFredagFredagFredag

Äntligen Fredag!

Idag ska jag storstäda, för senast jag skrev att jag skulle städa så sket jag i det. På lunchen ska jag och mickisen iväg och handla pizza, trevlig lunch såhär en Fredag. Idag blir det nog bara en väldigt lugn hemmakväll framför tvn i vårt jättefina nya vardagsrum. Imorgon ska jag tvinga Micke att åka till jysk, rusta och ekohallen med mig, riktigt WT ställen men jävligt bra saker ibland, tex som en julstjärna på fot för bara 49kr....naiv, precis som dom skulle ha kvar den nu med tanke på att alla andra julstjärnor kostar en förmögenhet.

Btw, så är det bara vi som har fått upp julbelysning på balkongen på hela området, förutom mannen som har julbelysning i alla regnbågens färger året runt. Är vi tidiga eller?


Igår var vi i Bunkeflostrand hos min mamma och Jonas, vi blev bjudna på väldigt god mat och det snackades mycket om spöken osv, love it!

Jag är skiträdd för det egentligen men samtidigt är det något som intresserar mig helt galet mycket och det har det alltid gjort. Enda sedan jag var liten så har jag upplevt saker som man kanske inte bör göra. Inte bara jag utan dom flesta som varit i vårt hus, lägenhet, garage, osv. Det verkar som var vi än flyttar så följer detta med oss. Jag tänkte faktiskt skriva ett inlägg om saker som jag upplevt under mina år, detta kommer jag göra efter lunchen.


Snuuuutt...

".......Jag har skurit mig i fingret, plåååster"

"aaaw, är det djupt?"

Så fick jag ett trevligt plåster på mitt lilla blodiga lillfinger.

Skönt, att känna sig som 5 år igen för en liten stund..

Min snutt är bäst <3 !

Btw, så blöder det som fan, jag skulle skära hundarnas mat i mindre bitar för bitarna är nästan större än dom. Egentligen är allt Mickes fel för att det var han som sa att jag skulle ge dom mat!

Det gör så jävla ont,  =( !


Plötsligt...

händer det...


Jag skulle precis göra mig iordning men hann ta telefonen först för att lägga den på laddning. När jag tar telefonen upptäcker jag att jag har fått sms, det är karin som har smsat mig och hon skrev att jag inte behövde komma idag för det blev inställt.

Idag ska jag köpa en trisslott.



ZzZZZzZzZzzzzZZ

Helvete vad trött jag är!

Ska vara hos Karin klockan 11, fan jag pallar inte.

Hörs sen..

.


....

Fan vad vissa är gnälliga! Vad fan förväntar man sig när man köper begagnade barnkläder över internet? Vissa borde skjutas. Köp nya kläder istället då för helvete, snåla råttjävlar! Hota med ett negativt omdöme, ja men snälla....ska jag bli rädd och gråta nu eller? Vem fan bryr sig. Jag lever inte mitt liv genom tradera men för vissa är tydligen detta hela livet.

Så nu fick jag skrivit av mig lite ilska, fast ni förstår nog inte ett skit..men det gör inget, ta det med en nypa salt.

Jag har precis kommit hem från Karin, där gick allting bra. Walter var snäll som vanligt. Jag har precis varit ute och gått med Jana och hundarna. Säger ingenting så har jag ingenting sagt helt enkelt. =)

Nu har Micke lämnat mig och hundarna för att kolla på ishockey hos Padda. Jag ska gå ner på Willys och handla lite och sedan ska jag städa som jag skrev i tidigare inlägg. Det borde finnas flera timmar på dygnet right?

Vi hörs senare, beijooo!


??

Hola Pantolaa...

Jag vet inte vad jag ska skriva för dessa senaste dagarna har mitt liv varit så meningslöst, jag har typ inte gjort något som är värt att skriva.

I Måndags åkte vi iväg och köpte ny soffa.
Igår åkte vi till burlöv center, storhandlade och köpte ny mobil till Micke.
Idag ska jag iväg runt 15 och jobba för Karin, Micke jobbar och efter han har jobbat ska han träna och därefter åka hem till Padda och kolla på Ishockey. När jag kommer hem ska jag städa och göra iordning här. Fattar inte hur det kan gå så snabbt från nystädat till andra världskriget.

För övrigt så sitter Micke och kollar på UFC nu på lunchen och jag vet inte vad han ska behöva muta mig med för att att det här ska få fortsätta...


Helgen!

Varför ska helgen alltid ta slut så snabbt :(

I Fredags var vi bara hemma, köpte bilen och körde en liten runda först till mickes pappa, sedan till hans mamma, sedan slutade vi i Bunkeflo hos min mamma och därefter åkte vi hem.

I Lördags hade jag en fruktansvärd huvudvärk i ögonen på något konstigt sätt som vägrade gå bort, så går det när man använder samma linser varje dag. På kvällen kom Richard hit och vi bestämde oss för att åka och äta på restaurang. Jag var på skitdåligt humör pga min huvudvärk men det släppte rätt bra när jag var med detta trevliga sällskap. Skrattade till stor del hela tiden, härligt! =) När vi sedan ätit klart så tänkte vi åka hem till Richard och spela golf på Wii, jag var inte mega sugen på detta pga att jag inte mådde speciellt bra och därför att jag inte tycker golf på wii är skitkul precis. Jag gav förslag om att dom kunde köra hem mig så kunde dom spela själv men icke, det slutade istället med att vi åkte till västra hamnen och lämnade Richard och sedan åkte vi hem själv. Kände mig så galet hemsk!

Igår var vi först på Vellinge blomman och sedan på Ikea, vi köpte saker för 900kr och jag vet ärligt talat inte hur vi kom upp i den summan med tanke på att vi knappt handlade något. När Micke sedan åkte för att spela match så började jag plocka upp alla sakerna och ställa allt i ordning, då insåg jag ganska snabbt att det var den nya rya-mattan som kostade, dock inte mycket! Här börjar bli riktigt fint nu, det är bara ny soffa och köket som fattas. Jag tänkte ta ett foto ikväll på vardagsrummet och dela med mig av det trevliga!

När Micke kom hem från matchen så höll jag på att baka pepparkakor, dock inte med en kavel som normala människor eftersom Micke envisades om att där fanns en kavel i hemmet så vi skulle inte köpa en ny på ikea, nej gud nåde 39spänn! Jag fick istället stå och kavla ut med en olivoljaflaska.

Kvällen slutade med mycket god mat, en provrunda på det nya spela "lika par leka bäst" som för övrigt var väldigt roligt, ännu roligare om man är fler skulle vi tro. När klockan var 23 så var vi inte alls trötta och bestämde oss att efter vi varit ute med hundarna så skulle vi åka en liten runda. Micke började berätta om "mannen", vi skulle helt enkelt åka till "mannen" som han och hans kompisar är skiträdda för.

Det är tydligen en man som bor i ett "spökhus" vid Kirseberg någonstans och han brukar alltid vara utomhus, oftast står han borta hos grannarna och gömmer sig eller så gömmer han sig på annat ställe i närheten så som bakom skåpbilar osv. Han är tydligen i 40årsåldern och brukar ha luvtröja på sig med luvan uppe...hahaha jag skrattar bara jag skriver detta med tanke på att det är 24åriga män som är livsrädda för denna varelse. Vi åkte dit och mörkt som fan var det, det var läskigt men inte skitläskigt. Det som var mest läskigt var nog att köra förbi hans granne och kolla in på deras mörka tomt för att försöka hitta "mannen", man visste liksom inte vad som väntade en. Han var tyvärr inte ute denna kvällen utan han var nog inne och torterade någon i sitt hus. Kul som fan var det iallafall. Ska väl tillägga att Micke låste alla dörrar innan vi åkte in på "mannens"gata hahahaha!

Efter detta äventyr så la vi oss i sängen och tittade på fotbollskanalen europa och micke kliade mig tills jag somnade in. Skönt big time.


I <3 BILEN

Igår kan vara en av dom bästa dagarna i mitt liv hittills! Jag är livsglad :D ! Jag har legat i som tusan dom senaste dagarna/veckorna, mailat, smsat, ringt, uppdaterat bilförsäljningssidor 25 ggr i minuten osv och igår gav allt detta resultat! BIG TIME! Nu står världens finaste bil här nedanför och ägarbeviset är på väg med posten för att bli behandlat. Jag känner nästan mer kärlek till bilen än till Micke, men sedan känner han ju iförsig mer kärlek till hundarna än till mig så det går jämnt ut...

Volvo s60 + R, 2004, svart metallic, tjusiga fälgar, taklucka och annat mega nice.

Jag dör inombord av kärlek när jag ser den, snygging!!




smått..

I Tisdags begav vi oss till Ullared. Fruktansvärt roligt att köra fel både dit och tillbaka. Jag kan förmedla att på dit vägen hamnade vi i Flyinge och på hemvägen i Jönköping? Jag fattar ingenting, måste varit toppad.

Vi hade iallafall väldigt roligt och fyndade big time. Vi träffade både på Morgan, vd Boris, mamman och bögen och sist men inte minst så var det fortfarande inspelning så bli inte förvånade om ni ser oss trevliga bunkeflobor på kanal 5 i framtiden.

Jag handlade inga julklappar denna gången, det ska jag göra nästa gång istället. Denna gången blev det massa saker till vardagsrummet.

Nu är allt klart med bil också, väntar bara på att den rätta bilen ska dyka upp. Blir det inte en s60 som vi tittat ut nu så kommer det bli bmwn, vilket jag anser suger haha.

Imorgon är det Trelleborg som gäller, ska passa Walter någon timme för att Karin ska jobba. Det var verkligen ett bra tag sedan nu, ska bli kul att se honom. Idag blir det tvättning, städning, ärende till posten och banken. Hoppas att jag hinner få avin via sms snart också så jag kan hämta ut dom nya gardinerna, duschdraperiet och ljuslyktan till fönstret eftersom jag ändå ska till posten.

Beijooo!


Råtta!

Hej era råttor, tråkigt med lösenord va ? Speciellt för er som snokar satan och stör er big time haha, roande.

Jag beslutade mig till slut för att låsa upp bloggen igen så att alla oavset om du är en råttsnokare, vän, ovän, familjemedlem, pojkvän osv kan läsa.

Jag kan ju inte påstå att jag har bloggat ordentligt på länge eftersom jag har så mycket annat viktigt att göra ;D men jag ser att ni tittar in ändå. Kul!

Sedan kan jag förmedla för dig som tror att om man sköter skolan och går dit fint och duktigt varje dag och gör sina givande läxor att oavsett hur du skött din skolgång så tillhör du samma jävla skitarbetslösa grupp och gör du inte det så har du samma jävla jobb som en som skött skolan men kanske inte lika fint och duktigt, typ barnskötare, butiksbiträde på en mack/7eleven/pressbyrån, städerska och andra mysiga jobb.

SÅ bara håll käften nästa gång istället din lilla råtta!

ps. IP-ADRESS  mf!


Nåja, slut på allt negativt.

Ska skriva mer kärleksfulla inlägg i framtiden och ska ni kommentera så skriv era namn eller skit i det, för jag vill inte ha några barnungar som inte kan stå för vem dom är på min sida.

Puss!


Lillebror

Stackars stackars stackar världens bästa lillebror! Nu har snälla storasyster lovat en massa presenter pga all sympati. Det är han dock värd. Han är värd det bästa i världen och vad är en 500lapp när det gäller en person man älskar över allt annat? Ingenting. Speciellt inte när den personen är 9år, mår säms och har varit mega duktig på sjukhuset. Då gör man allt för att bringa lite glädje till den personen. BR, here I come... imorgon. Antingen "backogan?" eller tillbehör till leksakshamstern som han köpte på Toys r us för några dagar sedan.



Förr...

Har ni tänkt på hur allting har förändrats på bara några månader?

Allt är helt splittrat. Vissa flyttar utomlands, vissa flyttar runt i sverige och andra bara i malmö. Vissa bor med sin pojkvän och vissa bor fortfarande hemma. Vissa jobbar, vissa pluggar, vissa är i lumpen och andra gör ingenting. Det man hade med kompisar förr när man gick i skolan det finns inte längre. Även dom tightaste kompisgrupperna/paren har splittras. Alla vill olika i livet, man får nytt umgänge beroende på var man befinner sig, vad man sysslar med osv.

Förr behövde man inte tänka på annat än skolan, knappt det ens. Du kunde göra vad du ville. Ansvar, vad var det? Du behövde ta ansvar för läxor, komma i tid och annat meningslöst som du verkligen gjorde allt utom att ansvara för. Pengarna rullade in varje månad, 1050 klarade man sig jävligt bra på och nu då? Nu får du lägga ner allt kraft på att hitta ett jobb, ett jobb som inte finns med tanke på hur det ser ut i sverige/världen idag. Helt okej om du vill bli telefonförsäljare, bli utskälld varje dag, nejtack! Det är verkligen så att dom enda lediga jobben nu om du inte har riktigt bra kontakter det är telefonförsäljare, du får lön efter hur mycket du säljer...lär ju bli mycket eller hur ;) ? Borde få lön efter hur många som slänger telefonen i örat på dig istället, eller nej det går inte för då hade dom fått betala ut miljonsummor varje månad. Och råkar du ha ett jobb, så dör du för att hitta ett annat? Ett arbete som du trivs på, ett arbete där du får jobba med det du vill, där du har världens roligaste och trevligaste arbetskamrater, ett arbete med lite bättre arbetstider och ett arbete med roligare arbetsuppgifter, ett arbete som är lite mindre jobbigare, där du får en riktigt bra lön osv...inte sant? Pengar? Jo det får man bokstavligen KRIGA för oavsett om man jobbar eller ej.

Man hoppar från skolan till arbetslivet och dom flesta har en bild av arbetslivet som är ganska osund. Dom tror att man kan bli vd för ett företag för att du har jävligt bra betyg eller bara för att om just DU söker just det där jobbet så kommer du få det. Det fungerar inte så, man får börja från botten och jobba sig upp. Det suger och det är jävligt många som inte vill inse detta. Dom börjar jobba och inser ganska snabbt att dom har haft helt fel bild av arbetslivet och slutar pga detta, då dom tror dom ska hoppa in på en av dom högsta positionerna direkt och bara glassa. Hur många vill inse att man får arbeta med skit och ta en jävla massa skit innan man når just den glassiga positionen? Ingen. Det är ingen som pallar för vi är så jävla bortskämda och lata nuförtiden. Får man inte det man vill då skiter man hellre i det. Man är ju van vid att det löser sig ändå.

Jag har jobbat som barnskötare nu i 6 månader och det har varit en jävla pina, jag har vantrivts så fruktansvärt mycket. Jag har inte sovit på nätterna pga att jag har vetat att jag ska jobba kommande morgon. Jag har gråtit mig till sömns pga arbetet och jag har gått och mått så dåligt pga det. Det är fan inte så det ska vara. Man kan tycka att man får göra sånt man hatar trots att man inte vill enbart för att pengarna måste in, men det har jag gjort nu i ca 4 månader. Nu får det vara nog. Jag har bestämt mig för att inte fortsätta som barnskötare. Jag hoppas innerligt att jag kommer in på H&M utbildningen i vår som jag sökt till, jag känner på mig att jag kommer att göra det och gör jag det så ligger väl ett arbete på h&m ganska så nära. Jag ger mig inte, för h&m är min dröm och där ska jag jobba. Det ligger i släkten. Jag har minst sagt gjutna kontakter, men det kan man inte heller lita på. Kan bara hålla tummarna.

Alternativt så får jag föda en unge och bli lite mammaledig, vore också nice. När ungen är 1år typ ger jag bort det till min barnkära kusin karolina. Det blir en kärleksgåva. En nästkusin/syskon till Noah. Jättekul. Grattis!

Du måste börja ta ansvar för ditt liv nu, du måste lära dig allt och det gör du genom att bli självständig och stöta på problem. Problem är det bästa som kan hända en för där finns inget som gör en starkare som människa, man lär sig så otroligt mycket av problem och konflikter. Där finns tusen olika faktorer och du måste lära dig begripa allt. Du kastas in i en okänd värld som du knappt förstår någonting utav. Det är en stor jävla djungel av saker som du måste lära dig och du känner bara hur allting trillar över dig, det är inte konstigt att folk får panik och har kraftiga depressioner.

Det som är mest sorgligt det är nog att man har förlorat så många fina vänner, man har inte tiden längre och inte heller den orken som man hade förr. På vardagarna gör alla olika saker, ingen har speciellt mycket tid över för att ses och på helgerna är dom flesta med sina pojkvänner/flickvänner eller har annat viktigt för sig. Man får det liksom aldrig till att funka.

Det är hemskt att behöva inse det men man håller på att bli vuxen och detta är väl en del av utav det.




Lördagkväll, skjut mig?

Fy fan vilken tråkig Lördag! Ser just nu många övervägande fördelar med att ta livet av mig.

Lillebror, mamma och pappa är på barnakuten för att lillebror har fått svininfluensan. Får inte tag i någon av dom och eftersom man är mäkta orolig så känns det inte alls bra. Läste precis att en 3åring i sthlm blev begravd idag. Han blev nekad vård på sjukhuset och dog 4 dagar senare. Efter en sådan läsning känns det inte bra att veta att ens bror på 9 år ligger på akuten pga samma sak.

Jag skulle egentligen ut med Cege, andre osv. Det var tänkt att någon utav dom två skulle hämta mig för att sedan ha en trevlig förfest hos Andre och därefter åka till Slagt. Jag såg verkligen fram emot detta och hade gjort mig klar. Sedan ringde telefonen och det blev en hel del snack med både kusiner och pappa om min lillebrors tillstånd. Jag hörde sedan av mig till Andre som skulle hämta mig och som hade skickat sms under tiden jag pratade i tele. Han hade redan börjat dricka och då var det big time för sent. Det går ju inte precis att köra bil då. Jag får snällt sitta hemma och dö framför datorn, undrande hur det är med min lillebror och med pistolskott och andra mesiga ljudeffkter från Mickes xbox som bakgrundsljud.


Jag är iallafall glad att jag har världens bästa kusiner och moster :) !


Micke har tre kompisar här hemma, dom spelar något nytt "dödar"spel på xbox för dom ska ha spelkväll, jag vill bara dö? Ta mig härifrån för fan. Varje gång någon blir skjuten i spelet så rasar hela världen och dom skriker värre än en rövknullad gris. Fan jag blir så jävla arg, detta är riktigt tråkigt.


Imorgon ska jag på hockey igen, vad är det för värld najg har hamnat i det senaste året? Jag har aldrig varit så sportig som jag varit det senaste året. Är det inte hocket, fotboll, eller innebandy så är det fotbollskanalen.se.


Jag längtar tills på Onsdag, då blir det nog en saftig bil, förhoppningsvis.

Dessutom så hoppas jag på att få hem nya soffan imorgon, kommer bli så tjusigt här. :)




plöööööfffsss

Fan också, Micke fick tydligen inga biverkningar förutom lite ont i armen. Det kan ju hända att det kommer lite senare men skulle inte tro det.

Inatt fick jag sms av portugis som frågade ang utgång på lördag, tja varför inte... Ska väl känna efter ett par gånger innan jag bestämmer något dock. Har ju varit lite hängig i veckan men jag får nog säga att det hade varit riktigt kul att träffa blatte! :)

På måndag blir det jobb hos den danska familjen i Bunkeflo i några timmar. Sådär kul men samtidigt så är det trevliga pengar inför Ullared!

Gustavs Nikki är skitduktig på att byggna naglar och styla/måla dom, hon kommer att göra det privat i Limhamn, dessutom kommer hon att ta väldigt bra priser, intresserad? Hör av dig för mer info! Jag tror jag ska höra av mig till dom idag för att boka tid, så lägger jag upp en bild på naglarna här sen så ska ni få se hur duktig hon är!

Shit vad plöffsigt det har blivit i bloggen dom senaste dagarna, jag tar mig inte riktigt tid att skriva ordentligt. Skärpning!


Ciao!


Vaccin

Snart Fredag, så härligt!

Micke har åkt iväg med Richard för att vaccinera sig. Det är roliga är att han tänkte ringa Richard och berätta att han inte skulle vaccinera sig för han hade verkligen bestämt sig. Richard hinner ringa innan Micke trycker på "ring" och lyckas övertala om ens det men får iallafall med sig Micke. Riktigt patetiskt! Det är inte mitt problem när han ligger och spyr sen av biverkningarna. Inte heller mitt problem när han missar fullsatt arena imorgon.

Har ni hört ushers nya låt? Papers heter den iallafall och jag rekommenderar den big time. Jag lägger in den här enbart för er skull!








Papers

Tiden går riktigt snabbt och jag inser att jag inte skrivit här på riktigt länge. Det är kul att se att det är så många som kikar in på sidan ändå ;) !

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Det blir iallafall bil, hoppas innerligt på att det blir en bil nästa vecka iallafall för då är papper och allt klart. Jag kan även meddela att det inte kommer bli volvon av många olika skäl och jag hoppas verkligen att det inte blir bmw heller, vi får helt enkelt se med tiden vad det blir för en. Oavsett vad så kommer allting förändras med bil, till det bättre!

Nu är det snart dags för Ullared och jag sparar big time för en riktig shopping-runda! Det är härligt att ha något att se fram emot. Micke är emot det och berättar klart och tydligt för mig att han inte alls känner för det, frågan är om jag bryr mig? Ni som ser Ullaredsprogramet, ni vet hur det går till...männen ska med och sist men inte minst så är det vi som plockar och dom som betalar.......

dream on!

Jag är så trött på vardagsrummet nu, ful soffa, ful matta och det mesta är verkligen fult. Nu ska här in en svart soffa med trevliga kuddar som "piffar upp" och en ryamatta, vill egentligen ha en svart men frågan är hur det går med en svart soffa, det blir kanske too much? Vi får se.

Planen är en 3a som jag hittat till ett bra pris, 2an har jag själv men inte i rätt färg så klädsel måste köpas och sedan en fotpall som jag också har själv men samma där som med 2an rätt klädsel fattas. Det kommer bli så snyggt! Snart ska köket påbörjas också, allt blir nytt där. Svart golv, svarta köksluckor, nytt kakel, nya vitvaror och tillbyggnad osv, längtar så mycket!

Ni har väl inte missat att det är första advent den 30 november, väldigt snart! Yes, snart dags för julpynt, love it. Har ni sett rustas reklam med deras rosa julgran? haha, försöker övertala micke. Skämt å sido.

Imorgon är det ishockey i arenan som gället, alltid lika kul :) Ser faktiskt fram emot det.

Nu har jag en halv fot inne på h&m också, det kan bli utbildning i Februari. Hoppas!

Jag återkommer med fler inlägg under dagen!

Beso






Rabih!

Jag fullkomligt avgudar Rabih Jaber och jag hoppas över allt annat att han kommer att gå långt!
Helt ärligt så tror jag han blir störst av dom som var med i Idol detta året. Jag hoppas!

Hade Mickes arbetskamrat inte varit här hade jag nog bölat en hel flod just nu. Jag har aldrig förr brytt mig såhär mycket om program som Idol osv men Rabih var sååå speciell i mina ögon!

Jag hatar Mariette som ni kan se i tidigare inlägg och vad fan händer? Jo min älskade Rabih åker ut mot henne.

Helvetes skit! Ska aldrig mer se Idol bara för detta, inte detta året iallafall.

Eddie grät helt galet mycket och jag förstår honom till 100% ! Sött btw.


Rabihs leende är i en klass för sig själv, man blir sååå glad.

Fredag!

Hola Pantola!

Jag kan säga så mycket som att det förmodligen inte blir en bmw utan det blir nog en svart volvo s60, 2,4 och årsmodell 2006. Jag är gladast i världen! På Onsdag nästa vecka vet vi till 100% hur det blir, jag längtar som en galning!

 

Denna veckan har inte bjudit på mycket mer än halsont och Vellingeblomman känns det som. Jag och Annika var iallafall på Vellinge blomman i Onsdags, jag får nog säga att jag blev rätt så besviken. Det kändes inte som dom hade lagt ner lika mycket energi och tid detta året eller så var vi bara där alldeles för tidigt, jag tror på det sist nämnda. Dock så snöade det under hela resans gång, vilket är rätt så jul-feelings-framkallande men tydligen inte tillräckligt.

Nåja, vi fick iallafall medverka i en tävling, man skulle döpa åsnan Iors föl (flicka) vann man så fick man ett presentkort på vellinge blomman på 500kr. Jag skrev en lapp åt mig och en till Micke (surprise). Det blev Saga och Bell. Vinner jag inte så dör jag :( ! Annika skrev Selma, va fan liksom? Jag vinner lätt.

Vi ska ha ha lite pyjamas-party här hemma ikväll. Mickes arbetskamrat ska sova över här ikväll. Han jobbar också på Fotbollskanalen men har Englands-bloggen om jag inte minns fel. Han bor längre upp i landet. Micke kallar honom för Herr Meijer iallafall. Skitsamma. Han ska iallafall sova här inatt. Det ska väl bli....spännande? haha... En sak är jävligt säker och det är att jag tänker fan heller inte sitta och glo på när dom spelar xbox eller tittar på sport på tv. Jag antar att Johan inte håller på med skit som xbox iallafall med tanke på att han är något år äldre än Micke. Hoppas! Jag ska se exakt allt jag vill på tv ikväll och där ingår även Idol.

Just nu sitter Micke och Johan på restaurang i närheten men dom kommer väl hem här när som helst. Jag tittar på Idol.

Jag tror att jag avslutar detta inlägget med att jag hatar Mariette som är med Idol. Vidriga jävel!

Idag kommer Nikki hem till Gustav, glad för deras skull! Måste vara jobbigt att vara utan varandra så länge. Det ska bli jättekul att träffa henne igen efter så många månader! :)

Ha en trevlig kväll vänner och ovänner, glöm inte rösta på Rabih ;D !


ÄNTLIGEN :D

Nu har jag iallafalle fått reda på vad överraskningen var :D ! Kan tänka mig att det var många utav er som var inne 3736 ggr om på min blogg igår för att se om jag hade uppdaterat ;D !


Micke ska köpa bil! Kan nog inte bli gladare än vad jag är just nu och faktum är att jag nog är gladare än Micke över detta. Det tror iallafall han. Jag har verkligen lyckats efter över 1 års tjat om bil....men jag är inte chockad  för jag får alltid som jag vill förr eller senare ;D !

Bmw 330i!

Det kvarstår några saker innan det är 100% men man skulle kunna säga att det är 99% just nu iallafall.

Bokskogen here we come :D ! Hundarna dansar av glädje här bredvid mig.


Vill ha!

Sorgligt nog så har jag hittat ytterligare ett par dojjor till min "VILL HA-lista"

12cm klack, 2 cm platå. SVARTA! Love!




Sur-prise!

Känner just nu att det finns många övervägande fördelar med att ta livet av sig!

Varför?, undrar ni.


Jo, för att Micke har hållt på sedan klockan 12 idag och sagt att han ska berätta något för mig, något som jag kommer bli glad över men som inte riktigt är klart än. Klockan är nu snart halv 3 och jag har fortfarande inte fått veta något trots att han lovat att säga det om jag tvättar och städar undan i köket, been there - done that...fortfarande inte fått reda på något?




På gång...

Det är verkligen Onsdag, tiden går så fruktansvärt snabbt!

Det känns som att det var igår vi satt hemma med släkten (söndags) och åt kalkonmiddag.

Dessvärre är det ju inte riktigt så.


Nu har jag sålt saker på tradera för närmare 3000kr och det är jag mäkta glad över! Saker som jag aldrig använder som är hundra år gamla och som jag aldrig trodde någon ville ha, rätt sickt!

Jag har skrivit en lista på vad jag ska göra idag, förmodligen iallafall!

* Banken, sätta in pengar på säljarens konto (burberry-täcken)
* Skicka saker till köparna på tradera.se
* Hämta saker i Bunkeflo.
* Fixa med hästtäckena i källaren
* Vellinge blomman/umgås med Annika?
* Fixa Mobiltele.
* Ringa Kennelklubben ang cherry-eye.
* Ringa en bekant
* Svara Karin med Walter på sms.
* Fixa med timlista

Känns som en hel evighet med saker att göra men faktum är att hela rubbet är nog gjort ganska snabbt, bara man tar tag i det, fokuserar enbart på det och inte har en massa "ska bara" i mellan, före och efter. Nej, jag säger som min mamma alltid sagt till mig...

"Du måste göra det NU, inte skjuta upp saker för då blir dom aldrig gjorda"

Jo det är väl ganska realistiskt och det ligger väl en hel del i det!

Jag ska börja med att få tag i min kära mor som har min internet-dosa på jobb så hon får äran att föra över pengarna till säljaren. Dessvärre är hon på fika, vilket inte sker särskilt sällan ;) ! Jag får helt enkelt vänta i 10 minuter till då hon väntas vara tillbaka. Jag känner att jag är på gång! :D



Här en kille på Tradera.se som skriver

MAGSÅR SÄLJES TILL HÖGSTBJUDANDE, LÅGT UTROPSPRIS!

"Hej, nu är det dags att göra sig av med mitt magsår som jag burit inom mig i några månader. Anledningen för att det ska bort är tidsbrist. Jag har inte tid och ork för sånt här i mitt liv längre. Magsåret är i mycket bra skick och ger dig enastående möjligheter till en längre sjuklediget."


Hahahaha! Skynda er innan auktionen rinner ut i sanden, jag kan tänka mig att det är många som är intresserade...speciellt lockande låter "möjligheter till en längre sjukledighet" eller?!


maaat!

Såååå pulig mat jag får lagad nu! Vad hade jag gjort utan micke?

Stekt majs, vitlöksbröd, pommes, kycklingfilé och beasås.

Han är så duktig min man :) ! Och jag uppskattar det mer än han tror.


När han är så duktig så tillåter jag honom att kolla fotboll/sport på tv, speciellt när matchen är omkring 8-9, det krävs mycket för att jag ska gå med på detta. När jag sa att det var okej att han såg CL matchen så fick jag en liten surprise på köpet....

"Då kan jag lika bra live-reffa den också"

(alltså jobbrelaterat)

och innan jag ens hunnit kommentera så hade han redan bestämt det..

Fint :)

Då vet jag vem som diskar, går ut med hundarna och kliar mig på ryggen efter maten också !



Burberry-täcken.

Jag var precis på Hemköp och posten där och hämtade ut täckena som jag beställt till hundarna. Riktigt fina! Tyvärr så var det ena av dom lite större och det satt inte så bra, jag tänkte sälja vidare det men jag har beslutat med att ta fram min kunskaper från syslöjden på Sundsbro (precis som man fick några) och göra det lite mindre enbart eftersom att det var så jäkla fint! :)

Här är en bild på Enzo eftersom Geisha blir så jävla sur när hon har "kläder" på sig, springer oftast och gömmer sig.




Burberry-modell nästa? Think so!


.....


Livsvärk är inte alltid ett stavfel





....

Nu kommer snart hanni hem, skönt! :D

Ska snart ta tag i mitt liv och börja fräscha till mig och därefter ska jag vänta in Micke. Vi ska handla idag, yeaj! Alltid lika kul med köerna nere på Willys. Tyvärr är det ett måste eftersom vi just nu inte äger många matbitar, sucks!

Idag är det premiär för Ullared på tv, klockan 20 på 5an, missa inte!

Jag längtar som en jude (sorry) efter den 30 november!



Tik tok


Replay


Världens sötaste linne!

Jag har nog hittat världens gulligaste linne till min lilla flicka på tradera. Det är rosa med blommor på och med texten "Mommys girl", det blir mitt för 40 billiga kronor, värt varenda krona! Hon kommer bli så söt! :)

Dessutom får jag hem Burberry-täckena imorgon! Yeaj!




Farsdag!

Missa inte att det är Farsdag på Söndag!

Jag tycker dock inte det är någon speciell dag och anser väl att vi lika bra kunnat vara utan den. Frågan jag också ställer mig är "När är det barnensdag?" svaret på den frågan har väl precis som alla andra år varit "Varje dag" men det är ju verkligen ren bullshit! Jag tycker att jag visar lika mycket uppskattning för mina föräldrar som dom gör för mig, minst! Så det kan ju inte vara det? Dessutom måste det ju vara så mycket roligare och betyda så mycket mer för våra kära föräldrar om vi kommer med något fint eller överraskar dom på något kul sätt bara helt spontant? Det ska väl inte krävas en speciell dag för att vi ska kunna göra något speciellt för varandra? Det är väl dessutom till stor del den andra föräldern som handlar "presenten" och det brukar den andra så flitigt veta om också, så jag menar....varför? Kan vi inte bara visa vår uppskattning och kärlek lika mycket varje idag istället för att ha en speciell dag då vi gör det? Vi kan väl överraska med något fint ändå?

Men riktigt så lätt är det väl inte, det är ju en tradition och dom är till för att följas och då är det klart att vi gör det!




Anvisningar om hur Farsdag ska firas från Wikipedia...Döm själv! 


Svenska flaggan hissas från hemmets flaggstång.

  1. Far hälsas om morgonen med sång av barnen.
  2. Han bjudes före uppstigandet på gott kaffe och bröd, berett av barnen. Han hedras med blommor och en liten gåva.
  3. Honom beredes, så långt det är möjligt, vila och frihet från allt hushållsarbete under den dagen. Barnen bädda, sopa, laga mat och diska.
  4. Vid eftermiddagskaffet eller på aftonen hålles en liten högtidlighet, där mor i huset medverkar. Något vackert läses upp utantill, och hjärtats tack bringas Far, som är hemmets sammanhållande kraft. Barnen utbedja sig Fars förlåtelse för ohörsamhet och bristande tacksamhet, för allt som vållat Far sorg, suckar, bekymmer och svårigheter.
  5. Frånvarande barn hälsa far med brev eller telegram eller vykort, som särskilt gjorts och tillhandahålles för fars dag.


 Vad ska ni handla till eran pappa?


Jag hittade en rolig sak på www.bluebox.se!


Akutgåva - Kära Pappa, detta är en liten bok om dig! (lila) - fyll i och ge bort
Skapa en personlig bok till din pappa. Perfekt som t ex födelsedagspresent, julklapp, eller varför inte till Fars dag!

Förutom fyll-i-sidor finns poesi-ord och scrapbookgrafik (ramar, illustrationer, bårder) att klippa ut och klistra in där man har lust. Det finns även plats för foto eller teckningar. Lite som scrapbooking med assistans!
De sidor man inte vill ha med river man helt sonika ut. (Väldigt praktiskt).


http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a05569&method=kat&kat=press




Denna bilden....

Är till dig Micke, hoppas du hinner se den under dagen på jobb!

Hoppas den gör din dag!