Ullared med kakorna!

Satt uppe halva natten för att fixa musik till ullaredsresan idag, upp klockan 6 morgonen där på och sedan bli hämtad kvart i 7 för att åka med idioterna till Statoil där vi skulle hämta hyrbilen klockan 7. Det började mindre bra då man skulle betala en depositionskostnad med kreditkort som ingen av oss hade, vi hade bara helt vanliga visakort vilket gjorde att vi fick hyra en lite mindre bil men ack så fräsig 8-| taklucka och allt. Alla följde med kvart i 7 och hämtade bilen utom Rathen som vi såklart fick åka tillbaka till Bunkeflo och hämta sen, idiot! Första stoppet var vid 9 tiden vid någon liten jävla hittepå "mack" där dom skrivit egna prislappar på varorna, kändes lagom seriöst. Redan inne på "macken" börjades det...

"Vad fan är en 33cl? en burk eller?" - Rathen


"Har ni hotdog?" - Jessica
"Ja, vi har en färdig" - tanten
"Ja, men har ni brödet?" - Jessica

Annika hittade en dörr som stod öppen in till någon städskrubb.

"- Dom sa att du skulle gå in här rathen" - Annika
"-Ja, sen sa dom att du skulle stänga dörren och stanna där inne" - Felicia

Vi gick sedan ut till vår coola bil och när vi går ut genom dörren så möts vi av polacker så står och kollar och skrattar åt oss, rathen tror att det är för att dom såg klistermärket på vår bil "statoil, hyrbil" lika stort som en tändsticksask och det hör till saken att vi precis kommit ut från mackens dörr när vi möts av idioterna och bilen är vi inte ens i närheten av, den står parkerad längre bort, wow rathens hjärna gick på högvarv igen. När vi sedan kört en bit med bilen så inser vi att vi glömt sätta på lamporna och då anser rathen vara sig säker på varför polackerna skrattade, helt klart för att vi glömt sätta på lamporna.....Faktum kvarstår...

Efter dessa tidiga händelser och början på dagen kände jag bara att jag var beredd på att hoppa ur bilen i farten och dö långsamt.

Sedan börjar barnporrsidioterna (jessica/angelica) sjunga på ramsor och låtar så som "vi ska vara allra bästa bästa vänner" som bubbles eller något liknande skit sjöng 19frösihjäl. Då råkade min hand och annikas hand stöta till volymknappen till musiken i bilen och vips så försvann barnporren och även några högtalare, resten av vägen kändes det som att vi var på rave inne i en volkswagen polo.

Resan fortsatte och det blev inte fler stopp, det enda det blev var en jävla massa motorstopp och "nära-döden-upplevelser" och en väldig massa sång och skratt. När vi var framme På Ullared så bestämde vi oss för att ta en kundvagn med massa korgar i så vi hade koll på vems som var vems, hade varit kaos om alla skulle ha tagit varsin kundvagn och fy fan vad jobbigt det är att gå med vagn där inne, istället satte vi vagnen på olika ställen och gick fram och tillbaka till den och la i saker. Jag och Annika bestämde oss för att bara plocka på oss allt vi ville ha och sedan när vi närmade oss slutet så skulle vi sortera ut allt vi inte ville ha och lägga det i kundvagnen och ta det vi skulle behålla och betala i kundkorgarna, smidigt och enkelt lät vi sedan kundvagnen stå "bortglömd" i något hörn, så det har väl någon stackars bonde fått plocka upp sedan och lägga tillbaka på respektive platser, mohaha! Det tog Angelica och Jessica ca 1,5 timme att gå igenom hela ullared medans det tog mig och annika ca 3 timmar. När vi sedan skulle sortera alla saker inte ha/ha inför Jessica och Angelica så hörde man mycket utav...

-"var faaan hittade ni dom?"

När vi skulle betala så var Rathen först ut, hon drog sitt kort men inget hände, kassörskan sa till rathen att gå ut och kolla så hon hade tillräckligt med pengar på kortet men rathen påstod sig ha fyllt på med 1000kr igår på kortet och protesterade mot att behöva gå ut och sedan in igen men till slut så gick hon ut och då insåg hon att hon glömt att hon betalade nagelbyggning igår så hon hade bara sexhundranågot på kortet idag, hon går in igen och kör kortet och betalar sina sista pengar plus en tiakontant hahaha pinsamt!

Sedan var det dags för mat, bk så klart. Jag och Annika beställde tillsammans och fick vänta på vår mat, 5 minuter senare så frågar vår kassörska oss om vi har beställt, då svarar vi ja och sedan frågar hon oss om det var av henne vi hade beställt och vad vi hade beställt....det är väl för fan inte vårt jobb att hålla reda på det. Idiot.

Angelica berättade historier om att hon varit ute och ätit med jobb, skitäcklig mat.

"Ja det var typ stekt ris och någon jävla sås med ärtor i och sedan kom där en kyckling" - Rathen
"hahahahahahahahahahahahahaha, kom där en kyckling bara sådär upp på tallriken? gåendes från ingenstans?" Allihopa utom rathen såklart.
"Ja?" Rathen

Jessica, Annika och Jag fick bilder i huvudet och dog, bokstavligen talat dog av skratt inne på bk.

En hel jävla kycklingparad som kommer gåendes på bordet till låten "parapapappapapa" för att sedan lägga sig på varsin tallrik.

Vill påpeka att det hade varit en lång dag!



Det var nu dags att vända bilen mot Malmö, vilket vi inte riktigt gjorde, nej vi körde först 17km för långt och sedan 17km tillbaka igen där vi glömt svänga.

Direkt när vi kör ut från Ullareds-parkeringen så säger jag..."nu ska vi svänga här framme någonstans" dom tre andra totalt hjärndöda idioterna påstår att vi inte alls ska svänga, nej vi ska rakt fram...Jag sitter i 17km och bara ser saker jag inte sett på vägen dit och det är inte förräns vi ser ett jävla "hav" jag inte kan vara tyst länge..."asså jag måste bara fråga, är det någon annan som har sett detta havet innan?" alla börjar skratta och svarar så fint "nej", fint det är bara att vända på bilen och köra tillabaka 17km mot Ullared för att sedan göra precis som jag sa, svänga vid kyrkan.

Det var 4 jävligt slagna hjältar som sedan åkte i ca 2 timmar hem till Malmö för att sedan total decka hemma.

Det var en jävligt rolig resa, vi var mycket eniga om att den enda anledningen att rathen fick följa med var för att vi skulle SKRATTA ÅT HENNE inte med henne så ni inte missförstår, vilket vi gjorde redan när vi såg skymten utav henne 8 imorse.

En annan sak som också är väldigt säker det är att det inte är sista gången vi tar vår lilla trip till Ullared denna sommaren.

Ytterligare ett bevis på att Rathen är one of a kind, här kommer några av hennes inköp från Ullared.

1. Vit t-shirt med ett svart hjärta på.
2. 3st me to you nallar med gulligull så som ett hjärta i handen med texten "you are special" för att hon samlar på såna...för att tillägga.. helt plötsligt.
3. 2st exakt likadana Micke och Molle filmer (HAAAALLLÅÅÅ?)
4. Någon annan sjuk barnporrsfilm som man såg senast för 15år sedan.
5. En locktång för att göra krulligthår ännu krulligare.

men framförallt får vi inte glömma Jessicas miljövänliga påse för 8 spänn, fulare än fan men huvudsaken är att du gillade den, phahaha.

Annika och jag handlade liknande saker och därför tänker jag inte ens kommentera det, säger bara...SJUKT BRA SAKER!


<3 u my småcookies.

Kommentarer
Postat av: jessica

en sjukt händelserik resa! jag kommer drömma om den jävla kycklingen :(

2009-06-16 @ 23:01:05
Postat av: Felicia

Ja verkligen!



Men glöm inte att det inte bara var en kyckling utan flera st som i en parad :o det är det läskigaste av aaaallt (6)

2009-06-17 @ 11:50:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback