Julen.

Nu är julen över och nyår väntar...

Vad ska ni göra allesammans? Jag har iallafall ingen aning om vad som kommer att ske på nyårsafton.

Julen har varit underbar, jag har fått jättefina julklappar som jag tänkte passa på att tacka för här på bloggen eftersom jag vet att mina släktingar är trogna fans.

Eftersom både jag och Micke är skilsmässobarn så har det varit fullamuggar varje dag.

Julafton firades för min del hemma hos mamma och för mickes del hemma hos hans pappa. När Mickes julfirande var klart så begav han sig för att hämta Enzo som var hemma hos Mickes mamma eftersom hon passade honom och sedan begav dom sig hem till min mamma för att fortsätta julfirande.

Juldagen var vi hembjudna till Mickes mamma, jag fick fina julklappar av både hans mamma och mormor, underbara =)

Annandagen firades på lite annorlunda sätt tillsammans med min pappa. Först blev det bowling, därefter blev det restaurang (La Casona - rekommenderar ej.) och sedan hemmakväll för att handla godis och hyra film. Vi åkte hem till pappa och Micke kom dit där, vi tittade på Rolandz m.m och hade allmänt trevligt.

Imorgon fyller Micke 24år, tråkigt nog så har jag inte hunnit handla present till honom än men det ska jag iväg och göra snart.

Nu i dagarna, förmodligen imorgon så får vi 2sitts-soffan och byrån kommer bli sååå fint. Hittade en skitfin lampa på Nilssons i svedala igår men tyvärr var den slut, fi**a...

Nu ska jag göra mig iordning och sedan bege mig mot Entre.

PussPåss.


22 December

Hola baloo i Bunkeflo!;D

I Söndags var Pappa, jag och Julius iväg och shoppade lite, bla en ny resväska till pappa eftersom han skulle åka till Prag i Måndags (igår). Vi avslutade det hela med en mastigt god middag på Babas i Limhamn. Love it.

Senare på kvällen begav Micke och jag oss till Ica Maxi för att handla ett och annat, senast vi var där så såg vi Ullareds-Kjelle och frugan. Vi hörde Kjelle prata till och med, det var vårt mål.

Igår blev det en sista julklappsdag, nu är jag klar med alla julklappar. Jag skickade även iväg ett och annat med posten och hämtade även ut mina ursnygga dkny-leggings.

Jag avslutade dagen med middag till min hårtarbetande prins och därefter blev det kanelsnäcksbakning.

Just nu sitter jag och inväntar mamma som ska komma och hämta mig, vi ska åka iväg och spendera lite tid tillsammans = shopping :D !! Sedan ska vi åka hem till Nicki och Gurra för Nicki ska göra mina naglar finfina till Julafton och alla andra festligheter kring jul.

Enzo har upplevt sin första snö och han invigde den genom att hoppa rakt ner i en hög på 30cm, han blev lagom chockad och fattade ingenting men han kom jävligt snabbt upp därifrån igen. Han har även lärt sig att gå fri utan koppel och komma direkt när vi kallar, skulle kunna kalla det Enzos julklapp till oss.

Later!



Jobb Jobb Jobb

Idag fick jag mailet jag drömt oooom!

Jag ska till h&m i Januari på intervju. Jag är överlycklig. Äntligen!!!


Jag har även tagit på mig att passa en Labbe-valp i början av Januari.

Senare idag eller imorgon får jag även reda på om jag ska jobba heltid som barnflicka åt Sophia i Bunkeflostrand inom viss tid.

Äntligen känner jag hur en av mina stenar i hjärtat/magen vid namn Ekonomi börjar lossna och sakta trilla ner...

Och inte nog med det så är det Julafton när som helst! Jag längtar efter alla härliga släktingar, julmat, julfirande osv. Fan vad det ska bli kul och mysigt.


Nu ska lyckliga jag bege mig mot köket för att slå in en massa saker som ska skickas med posten, därefter ska jag ta på mig och vandra i snön mot Entré.



update..

Idag fick jag skickat en del saker, fick hämtat ut en sak men den andra saken krävdes Mickes underskrift på, så det fick vänta helt enkelt.

Fick handlat en varm och gosig overall till lillen idag också, alltså Enzo. När vi kom hem tog vi på den direkt och gick ut och promenerad i den urmysiga snön. Vi gick bort mot parken och in i hundrastgården där plutt fick springa av sig och jag passade även på att försöka göra ett monster till en lydig hund som lyssnar, tro det eller ej men Enzo verkar vara en lättlärd liten chihuahua. Det krävs bara tid och tålamod och det finns det gott om nu när Geisha är hos Jana om dagarna för att bli betäckt. Geisha har nu blivit betäckt med en långhårig chihuahua som heter Chico, dom är i samma creme-färg...Så om 3veckor blir det ultraljud och vi får reda på om där är några valpar eller ej.

Micke jobbar fortfarande, får hoppas han pallar följa med mig till Nicky ikväll någon gång, hon ska som sagt ha öppet hus och visa upp smycken, naglar osv.

Imorgon är det lite lydnad i snön som gäller med Enzo, skicka iväg ännu mer på posten och på kvällen blir det bio.




......

I Tisdags var jag som sagt och jobbade i några timmar. När jag hade slutat så tog jag mig hem till min lillebror som jag hade lovat pepparkaksbakning. Riktigt så blev det inte. Mamma och Jonas bestämde sig för att gå på julbord och jag tog mig an Julius, Micke som senare och hämtade både mig och Julius. Vi handlade massa godis, pepparkaksdeg osv. Vi skulle få nattligt besök, mysigt :) I Onsdags vaknade Julius 8.00, mindre kul för hans syster. Det var bara att gå upp, ta på sig kläderna och göra sig iordning, vi skulle träffa Josse i stan klockan 12. Vi gick bort mot stan i snöstorm, iskallt men kul hade vi. Det blev inte mycket till shopping i stan då vi alla tre var helt slut som artister. Vi gick mest runt och slö tittade överallt, det blev lite mat och sedan sa vi faktiskt farväl till varandra och Josse blev hämtade av hennes pappa och jag och Julius begav oss hem i snöstormen igen. När vi kom hem slängde vi oss i soffan, både jag och micke somnade sittandes i soffan och Julius satt och pratade med sig själv medans han spelade guitar hero.

Nu ska vi snart iväg, micke ska luncha med en kompis och jag ska springa ärenden till bla post, apotek osv under tiden... Ikväll är det öppet hus hemma hos min kusin och hans brutta, det ska bli skoj :) Naglar och smycken...love it.

Jag uppdaterar senare igen.. Micke stressar mig som fan nu och jag har inte påbörjat "göra mig iordning" än och vi ska dra om 10 min.

Jobb...

Jag sitter och inväntar min skjuss till Bunkeflostrand, sedan är det jobb som gäller. När klockan äntligen slår halv 4 så kommer jag att bege mig till min lillebror som jag lovat pepparkaksbakning och därefter kommer Micke och hämtar mig.


14/12

Så var det Måndag igen men vilket otroligt rolig helg jag har haft!

I Fredags hade vi hemmamys, vi tog det lugnt och tittade på idol precis som alla andra? Jag hade storstädat torsdag-fredag så fint hade vi det också och kvällen till ära hade jag lagat en trevlig flygande jakob.

I lördags var det dags för kalas hemma hos familjen Jensen, Jessica fyller 19 om några dagar så vi firade henne i förskott. Under dagen var vi iväg och handla present till Jessica och en ny locktång till mig.

Hemma hos Familjen var även familjen Rathenborg med sina respektive. Fan vad kul vi hade. Det bjöds på tequila och inte långt efter vi hade börjat äta så bjöds det på Tequila i mängder, fan vad inte bra det var. Det tog inte slut där för sedan kom små blå fram, sourz, cider, smirnoff, vittvin, röttvin, rosévin, öl osv osv osv. Jag upprepar fan vad inte bra. Det slutade med att alla var askalas, både ungdomar och föräldrar. Vissa stod i sängen med guitar hero gitarrer, vissa stod med sing star mikrofoner, andra dansade och sjöng osv. En sak hade vi alla gemensamt och det var vars ett sugrör som vi hade fäst vid örat som headset...Jag vet inte vems tokiga idé detta var men tro det eller ej så är jag nästan säker på att det var Angelicas mamma. hahaha...

Det var väldigt längesedan jag skrattade så mycket och hade så kul! Alla männen satt för sig själv och snackade om fotboll och allt som hör där till... Vi tjejer körde på för fullt, precis så som det ska vara.

Jag är fortfarnade totalt död, jag mår dock bra men jag är sååå trött...

Igår var vi slagna hjältar, både jag och min kära man. Vi tog det lugnt och inte förrän vid 3 tiden tog vi tag i oss själva, vi åkte iväg och handlade julgran och mat. När vi kom hem så pyntade vi granen och lagade mat, sedan blev det filmtittande i form av the holiday på 3an som för övrigt är min favoritfilm.

Idag ska jag kanske iväg och kolla på Tim när han och hans dagis går lucia, vet inte om jag orkar. Ikväll ska Micke byta till vinterdäck på bilen så jag har ju inte speciellt mycket för mig. Jag ska iallafall till posten och skicka iväg lite saker är det bestämt. =)


11/12

Igår städade jag från det att jag vaknade till det att klockan blev 18 och vi begav oss för att handla på Ica Maxi. Jag hann bara plocka undan, sortera bland kläder, sortera upp 76 tvätthögar. Idag ska jag tvätta allting, damma, dammsuga, tvätta golv osv.

Jag fick till och med gå upp halv 8 imorse för att jag ska kunna hinna med allting idag. Det första jag gjorde var att gå ut med hundarna, det var verkligen uppfriskande. Härligt väder, mörkt och inte en människa ute kändes det som.

Igår badades hundarna, tyvärr var det inte mycket lönt då det pissade ner när vi gick 2 rundan och dom såg ut som små monster när vi kom in. Rena är dom väl fortfarande ändå och dom luktar smultron, mummaaa!!

Nu ska jag ta tag i dagen och sätta igång en maskin tvätt...

PS: Tack "k" för din kommentar, du får hålla utkik :)  !



Ha en bra dag så hörs vi senare...


Önskelista

* En Sony ericsson Satio - Röd för den är coolare än Mickes svarta.
* Ny laptop
* Pengar


Ni som inte handlar julklappar till mig kan snällt bortse från detta, men eftersom mina släktingar läser min blogg så uppdaterar jag snällt med julklappstips.

Jag har nämnligen hört att min moster Pia ska handla en ny dator till mig. Har hört att hon är ett riktigt datorsnille, så hon måste ju ha fina kontakter som kan ordna en bra dator till kompispris.

Sedan hörde jag att Micke gärna ville unna mig något riktigt trevligt i år så han tänkte köpa en Satio till mig. Han resonerade lite såhär "Har man köpte en kan man lika gärna köpa två". Vad glad jag blir.

Resten av er älskade släktingar där ute, jag önskar mig pengar så jag kan bjuda er alla på en resa till Thailand. Jag lovar!!!  =)


=)

Nu är Geisha mitt inne i löpet, vi får väl se om det blir några valpar denna gången :)

Men till något helt annat...

Nu är det den 10 december, fatta att om 14 dagar sitter vi där och firar jul, både kul och jävligt sorgligt. Jag älskar Julen, fruktansvärt mysig årstid. Jag och min kusin ska räknas som "barn" i år också, vilken tuuur. Detta innebär att vi kommer få julklappar av alla i år också. Dom som inte räknas som barn längre dom ska bara köpa varsin Julklapp och ta med sig till firandet, för er som inte fattade poängen så är det någon julklappslek som kommer stå på schemat. Det är en riktigt rolig lösning faktiskt, så rolig lösning att jag och Filip förmodligen kommer vara med på den också. Förr handlade alla i släkten till varandra, då var vi ändå många och fy fan vilket bry och hur mycket pengar som gick åt, nu är vi ännu fler eftersom respektive tillkommit och en jävla massa barn haha...därav denna lösningen.

Normalt så brukar jag handla julklappar fram till den 24, jag kan stolt säga att jag i princip redan är klart med allt. Jag ska bara handla till Micke, shit det svåraste kvar. Vad handlar man? :S Jag har mina små planer men samtidigt så är jag kind of osäker ändå... Jag har ju oturen som har en man som fyller år den 29 december, det blir alltså dubbelt upp...och jag har egentligen bara en liten plan.
FAN.

Julafton ska firas hemma hos Mamma tillsammans med hundra andra glada människor.
Juldagen ska firas hemma hos Mickes mamma.
annandagen firas tillsammans med Pappa.

För er som inte är skilsmässobarn, njut! Det finns inget värre än när det kommer till vem man ska fira med osv.
Jag vill fira med både min mamma och min pappa, men eftersom jag alltid firat jul tillsammans med mammas släkt och eftersom det är dom som står mig närmast så blir så så jäkla svårt. Mest av allt önskar jag att min pappa ska vara med på julafton hos oss i år. Detta borde egentligen inte vara några problem att fixa. Det är väl för fan det minsta man kan betala tillbaka till sina barn efter en skilsmässa.


Nåja, idag är det storstädning som gäller för min del...Här ser fan inte klokt ut vilket är synd när lägenheten har fina chanser till att se riktigt fin ut. Imorgon är det Fredag och på Söndag är det Lucia, då ska här vara fint.


fredag igen

Shit vad snabbt denna veckan har gått?!

I Onsdags trodde jag att det var Tisdag, har noll verklighetsuppfattning kvar.

Igår var vi ute på en mini-tripp runt om i Malmö för att hitta julklappar. Det var in och ut i varje affär på 5 sekunder i princip. Så är det när man har en man som jobbar 24-7. sucks.

Igår låg enzo och bet i mickes finger, efter ett tag övergick bitandet till sugande och efter en stund så låg han och sov. Fruktansvärt gulligt.

Idag ska jag jobba, ska passa lilla Sophia som är 8 månader i Bunkeflostrand, ska vara där klockan 16 och sedan blir jag hämtad av mickisen klockan 23 igen :( Sorgligt lång tid men sorgligt trevliga pengar också.

Imorgon blir det en skön hemmakväll. Jag har ingen aning om vad som händer på dagen imorgon, micke ska väl jobba så jag antar att jag får se mig omkring efter saker att göra på egen hand.

Vi får se helt enkelt.

Ha en trevlig kväll allihopa..


2 December

Idag skulle jag egentligen till Ullared med Tina och Paula men mådde inte bra igår så fick stå över :(
Idag mår jag bättre så det var jävligt synd att jag inte följde med.

Jag har hunnit köpa julklapp till mamma, pappa och Julius.

Julius är helt klar, mamma och pappa kan behöva någonting till.

Det är riktigt mysigt när man går omkring i stan i butikerna och det spelas julmusik överallt.

Det har varit riktigt friskt och fint väder idag så idag tog jag mig en sväng till stan, dock både körde och hämtade micke mig.

Någon som har något tips på var man kan handla en fin julstjärna på fot till ett bra pris?

Hade det inte varit för julblommor, ljusslinga på balkongen och någon enstaka snögubbe/tomte så vore här totalt julfritt, det suger en del. Vill verkligen inte ha en ljusstake för det är sååå fult, vill ha stjärna på fot men tycker dom flesta är alldeles för dyra.

Vi skulle egentligen åka till Thysells i Anderslöv och kolla på nytt skrivbord men så blev det inte, det får vi ta en annan dag istället. Micke jobbar fortfarande för dom testar något nytt som ska starta i helgen på fotbollskanalen.se, så håll utkik där fotbolls-lovers. ;D Jag har riktigt tråkigt, händer det ingenting snart så dör jag nog :(

 

Jag har iallafall klickat hem ett par nya leggings, wet-look, dkny!

 



Vi har klickat hem en ed hardy dress till Enzo i velour. Bild på den kommer här...